Перший заступник Генерального прокурора Віталій Касько представив колективу нового керівника прокуратури Львівської області (ФОТО) А шо, досить файна пані. Мені подобається Ірина Діденко
Ай-яй-яй... Олену Лукаш тепер будуть підозрювати якось по йнакшому. А файна пані, шо нє? Колишньому Міністру юстиції України повідомлено про зміну підозри
Хотіли шляхом "взаємної переписки" перетерти зі "своїм" прокурором питання про цукор, а Рябошапка пообіцяв за такі штучки влаштувати їм можилвість вести переписку про сухарі.
Рябошапка направив у Раду подання на нардепа Дубневича Ну що зебобіки? Вас знову кинули! Знєли недоторканість так моцно, що треба питати дозволу у ВР. Нічого сі не змінило, а ви в гавні і обдурені.
Для тих, хто має вальцманізм головного мозку, Закон прибрав з 80 статті Конституції два абзаци про те, що депутатам гарантується недоторканність і без згоди Верховної Ради їх не можна притягнути до кримінальної відповідальності. Недоторканність буде скасована з 1 січня 2020 року. Брешіть далі, свинорилолоїди! Собаки гавкають, а караван йде.
Не скажіть... Один гавкнув не тоді і не на того. Тепер сидить в мене на подвір"ї на ланцюгу. А до того жив вільно в Меденичах в Лімпопо
Рябошапка жжот) 218 прокурорів ГПУ, які відмовились від переведення до нових органів прокуратури і проходження атестації, буде звільнено Во, я що подумав: А Юра Луценко може працювати рядовим прокурором в райцентрі чи нє? Хто як вважає? Я думаю, що може, бо в трудовій має запис про роботу прокурором, що нє)
Трошки пізно. Але може хтось тоді не бачив. Цікаво View: https://www.facebook.com/vik.chumak/videos/2436738599728683/
Як прокурори ГПУ складали тести: "Відчуття, що згвалтували, а повідомити нікуди не можу" Рябошапка, Чумак і решта каськи від тестів звільнені; зі Голова атестаційної комісії каже
Управління реформ в Генеральній прокуратурі буде займатись стратегією оновлення прокуратури Для кращої роботи "Управління реформ у структурі Генеральної прокуратури" було би дуже добре створити заодно ще і "Управління нагляду за Управлінням реформ у структурі Генеральної прокуратури", шо хіба нє?