Генпрокуратура України часів Зе!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 4 вер 2019.

1. А пригадуєте нардепа Палицю - отого що колись, разом з Шевченком, заклавши за кадик на камеру просторікував що "Петро Олексійович, ми вас не боїмося!", "Ми ваші гроші конфіскуємо" та "Якщо Порошенко виграє вибори - я уїду з країни". Досі просторікує як "Порошенко всіх обікрав".

Так от щойно ДБР проти нього закрила кримінальну справу про відмивання грошей. Про купівлю нерухомості через кипрський офшор. На Кіпр ДБР запит не посилало, слідчих дій як кажуть не проводило. Просто почекало доки сплив термін давності - і закрило справу.

☝Зелене правосуддя - воно таке. Мрії в Палиці здійснилися - Порошенко не переміг. Життя удалося.
    FB_IMG_1632607192555.jpg

2. Телефонный звонок, который стал причиной срыва спецоперации по «вагнеровцев», сделал не президент Владимир Зеленский, а глава его офиса Андрей Ермак. Об этом в эфире телеканала «Прямой» сказал экс-генеральний прокурор Руслан Рябошапка.

3. Українці ведуться на зовнішню мішуру. У нас не прийнято вглядатися в суть. Достатньо сказати: "Генпрокурор без юридичної освіти" і отак кулаком над головою помахати, - і кожне дурко радісно киває гривою. А те, що цей генпрокурор єдиний за всю історію України повернув у бюджет 40 мільярдів гривень (половина військового бюджету) - це вже нікому неважливо. Кожне підгавкує черговому продавцю пірамідок: "Генпрокурор без юридичної освіти, гиги".

І от на цьому гигиканні обрали Генпрокурора з юридичною освітою ізраїльсько-українського Соломонівського університету, нині позбавленого акредитації (через видачу лівих дипломів - хаха). І все наладилося!
    В нас більше немає "ОЗУ Януковича", бо "її вигадав Луценко". А за 2,5 роки до бюджету не повернуто ні 40 мільярдів, ні навіть 400 мільйонів.

Генпрокурор без юридичної освіти прийшов і одразу придумав, як Янику впаяти срок. Просто взяв отой лист, який шапкокрад написав путіну з проханням ввести війська, і побудував на ньому звинувачення. До цього власники юридичних дипломів чомусь не могли додуматися без нього. І от нині Яник - державний зрадник і злодій, що в суді отримав 13 років. А його адвокати досі намагаються довести щось в касації.
    А от за 2,5 роки зелені, генпрокурори у яких є фількіна юридична освіта, точно така сама, як в нашого зезедента, можуть лише саджати Ріфа, генералів Марченка і Павловського, розпускати портнових і азарових, а проти банди овоча не мають ЖОДНИХ успіхів.

Ось ціна веселим смішкам над зовнішнім замість вглядатися в суть.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ги-ги, Міську-поц, а у тебе є беззаперечні докази, що цей генпрокурор єдиний за всю історію України повернув у бюджет 40 мільярдів гривень?
    Бо байки розказувати ви всі гаразд :)))

Про беззаперечні докази

View: https://youtu.be/CzlkMNEuO14

5. Хто ти такий, щоб тобі щось доказувати. Згідно автопортрета, що ти любиш постити, свиня свинею одіта в дешевеньку біжутерії

6. Gyppsy

Міську-поц, не злосться ;)
    Мені не треба нічого доказувати, бо я і так знаю.
    Я просто тебе спитав, чи у тебе є беззаперечні докази, що цей генпрокурор єдиний за всю історію України повернув у бюджет 40 мільярдів гривень? Міг"бис просто сказати "так" чи "ні" - і всі діла.
    А ти береш і мене обіжаєш :)))

Міську-поц, мій автопортрет зараз на передовій у ворожому тилу, тролить твоїх кацапів, котрі тобі плакати присилають ;)

FCRfntDWQAAozTx - Копія.jpg

7. То ти не свиня, а свинособака?

8. Gyppsy

Міську-поц, а що таке "свинособака"?:scratch_one-s_head:
    Диви, що вуйки знайшли на мій запит. Шось воно мені нагадує...
    Мабуть когось клонували:scratch_one-s_head: Або монтаж...
    Якщо хочеш, то візьми собі цю картинку. Бо мені такого постити контора не дозволить - у нас з цим строго, дозволяється тільки оригінал ;)
    Bpg5oKZCAAATza-.jpg

9. Українці ведуться на зовнішню мішуру. У нас не прийнято вглядатися в суть. Достатньо сказати: "Генпрокурор без юридичної освіти" і отак кулаком над головою помахати, - і кожне дурко радісно киває гривою. А те, що цей генпрокурор єдиний за всю історію України повернув у бюджет 40 мільярдів гривень (половина військового бюджету) - це вже нікому неважливо. Кожне підгавкує черговому продавцю пірамідок: "Генпрокурор без юридичної освіти, гиги".

І от на цьому гигиканні обрали Генпрокурора з юридичною освітою ізраїльсько-українського Соломонівського університету, нині позбавленого акредитації (через видачу лівих дипломів - хаха). І все наладилося!
    В нас більше немає "ОЗУ Януковича", бо "її вигадав Луценко". А за 2,5 роки до бюджету не повернуто ні 40 мільярдів, ні навіть 400 мільйонів.

Генпрокурор без юридичної освіти прийшов і одразу придумав, як Янику впаяти срок. Просто взяв отой лист, який шапкокрад написав путіну з проханням ввести війська, і побудував на ньому звинувачення. До цього власники юридичних дипломів чомусь не могли додуматися без нього. І от нині Яник - державний зрадник і злодій, що в суді отримав 13 років. А його адвокати досі намагаються довести щось в касації.
    А от за 2,5 роки зелені, генпрокурори у яких є фількіна юридична освіта, точно така сама, як в нашого зезедента, можуть лише саджати Ріфа, генералів Марченка і Павловського, розпускати портнових і азарових, а проти банди овоча не мають ЖОДНИХ успіхів.

Ось ціна веселим смішкам над зовнішнім замість вглядатися в суть.

10. Кандидат на пост генпрокурора Кіпер неодноразово їздив до Росії після 2014 року, - нардеп "ЄС" Ар'єв

Новини, Політика 30 жовтня 2021, 19:52 news UA
    Прокурор Києва Олег Кіпер неодноразово відвідував РФ після початку російсько-української війни, а також здійснив кілька "дивних" поїздок до Білорусі.

Про це заявив нардеп "Європейської Солідарності" Володимир Ар'єв.

Він нагадав, що напередодні Гео Лерос оприлюднив документи про російське громадянство дружини прокурора Києва Олега Кіпера, який "є ставлеником (дивиться за Києвом?) Андрія Єрмака".
    Вона багато разів їздила до Росії після початку війни.

"Я зацікавився подорожами прокурора і дещо отримав із української бази.

Олега Кіпера, люстрованого після Януковича, призначили заступником прокурора Києва 9 червня 2020 року, а 27 липня 2020 року й прокурором столиці. Незадовго до призначення він здійснив кілька дивних поїздок до Білорусі. Чому дивних? Дивіться самі:

- В'їзд – Нові Яриловичі – 12.07.2020 2:59, серія та номер документа FC7521** (не можна публікувати повні особисті дані, номер є), автомобіль КА8888КО;

- Виїзд – Нові Яриловичі – 12.07.2020 00:35, серія та номер документа FC7521**, автомобіль КА8888КО;

- В'їзд Нові Яриловичі – 19.03.2020 19:09, серія та номер документа FC7521**, автомобіль ВН8888ЕА;

- Виїзд Нові Яриловичі – 20.03.2020 1:51, серія та номер документа FC7521**, автомобіль ВН8888ЕА.

Отже, Кіпер О. двічі виїжджав з України до Білорусі, а повертався назад за кілька годин. Одна з поїздок була перед призначенням", - вказує Ар'єв.

Він наголошує, що за три місяці до призначення Кіпер відвідав Москву.

"Загалом він неодноразово їздив до РФ після нападу на Україну. З огляду на ситуацію зі злитою спецоперацією щодо "вагнерівців" та близькістю прокурора Києва до Єрмака, враховуючи сімейні зв'язки Кіпера з агресором (родина також має майно в РФ), питань достатньо. І їх має ставити контррозвідка, якби у нас була СБУ, а не СБЗе. Але питання залишаться однаково. Головне, скільки російських кротів вже інфільтрували у владу. Їх стає більше: і запитань, і, здається, кротів", – припускає нардеп

11. Gyppsy

Міську-поц, мені хватило одного речення цього пєса Ар'єва на початку і одного абзацу в кінці
    Середину смішно читати, бо згадався генпрокурор Луценко :)))

Міську-поц, ше сі раз питаю - ти сам свої висери читаєш уважно?

Останнє редагування: 31 жов 2021
  12. Ви мені так безразлічні, що я бігла за вами через ціле місто, щоб сказати це вам. Ось.

13. Gyppsy

Нє, Міську-поц, ти мені ні разу не безразлічні
    Хоча би через те, що на тобі і тобі подібних можна заробляти бонуси в конторі ;)

Так що пиши, тільки прошу тебе - давай дописи на людській мові і не дуже великі

14. Чим бонуси дають - віслюковими кізяками?

15. Gyppsy

Міську-поц, ти шо таке говориш? У нас контора дуже серйозна. І заохочують тільки ліквідними бонусами.
    Наприклад, за тебе і тобі подібних дають рошенками, такими маленькими бамбонами. Тих рошенок у мене завжди повно в всіх куртках і навіть в турепці на ровері)
    Хоча продукт і не айс, але вже шо є, в конторі краще знають хто шо вартує.

Але є й такі юзери, за теревені з якими дають львівську "Ромашку" або "Червоний мак". То вже юзери складні, цікаві і перспективні.
    Тих цукерків також хватає;

А за тебе мені навряд чи колись дадуть навіть батончик чи "Осінь" по 18 коп./100гр.
    )))

16. Максимум на що ти заслуговуєш - це кізяки. Обгортки можеш вибирати на свій смак

17. Gyppsy

Міську-поц, я глянув Віку
    Кізяк, кизяк — гній, кал свійських тварин.

Капєц, та якби за тебе давали ці кізяки, то я б свої дописи писав на твоїх вікнах, на дверях, на паркані і на твоїй брамі :)))
    Кізяки мені ДУЖЕ тре. Але за тебе в конторі дають тільки бамбони рошенки :sad:

18. Леросу вручили підозру...
    Депутату обраному з партією преЗЕдента, за ЗЕ вручають підозру, за "фак" показаний ЗЕ. Свято якесь!

19. Я дуже сильно сподівалася, що не доведеться приєднуватися до цього флеш мобу (ну хіба на Новий год :)
    Але вже не зарікаюсь.
    Найгірше, що комплекси Зеленського мають цілком реальну вартість для бюджету. Десь два роки вже тягнеться справа Потерпілого 1, за якою Маруся з Софією регулярно їздять на судові засідання до Львова, куди потерпіла сторона стабільно не з'являється.
    У справі, за яку отримали зарплату численні слідчі, а тепер отримують судді, чий робочий час дуже недешевий.
    І от маємо Потерпілого 2. Знову слідчі ДБР довго і нудно з'ясовуватимуть обставини злочину. Потім доведеться експертизу провести, і не одну. Порівняльну, лінгвістичну, психологічну... Бо дійсно, чому демонстрація середнього пальця кваліфікується по одній статті, а от, наприклад, великого по іншій? І чи був злий умисел, може депутат просто пальці переплутав від хвилювання?
    Розслідування триватиме, грошики списуватимуть, єдина користь від цього буде та,що людям регулярно нагадуватимуть про ексцентричний акт громадянської непокори у стінах парламенту.
    У підсумку Лероса або відпустять ні з чим, або розстріляють, це вже як піде.

Вибачте, але я все одно це скажу.
    А ми ж попереджали!
    Пссс. Паркан Пояркова забула! Там же Вова теж потерпів і судиться.
    FB_IMG_1636629574916.jpg

View: https://www.facebook.com/100007897291251/posts/3005937363012811/

а де твій аватар? :)