Геноцид українців поляками: Спалені поляками села Холмщини

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Slav, 17 сер 2010.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Спасибо на добром слове.Я полностью согласен с решением DIDIO
    Чего и другим желаю

• Подобається Подобається x 1
  2. Тема как тема. Мне лично не очень интересна, но если исторический факт имел место, то для кого-то он может представлять интерес. Что толку упрекать автора в однобокости освещения? Умение воспринять исторический факт в реалиях ТОГО времени и хотя бы попытка взглянуть со стороны, объективно, требуют тренировки. Т.е. плодотворной дискуссии (не "базара"). Форумчане, которые считают, что проблемные факты (все, кроме украино-российских) нужно замалчивать, я думаю, не уверены прежде всего в себе. В разделе UA-RU они "собачатся" и "пар выпускают", никаких иных вариантов обсуждения болезненных тем стало быть, не допускают для СЕБЯ (и уж понятно, для других). Имхо.

3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Особисто я впевнений що дану тему беззмістовно обговорювати з тролями із белокаменой.

• Подобається Подобається x 2
  4. coolzak

coolzak Well-Known Member

Етнічні чистки спірних територій в часі другої світової війни потрібно розглядати памятаючи як встановлювали границі після першої світової особливо на землях з мішаним етнічним станом-а там проводились референдуми під проводом Ліги народів хочі те не рятувало від збройних конфліктів типу Шльонського повстання .Політики того періоду напевно чекали подібного сценарію тому ВСІ сторони намагались створити умови для впевненої перемоги в можливих референдумах .Крім того успішні акції створюють політикам добре реноме,спільно пролита чужа кров (як це не погано виглядає )гуртує .

• Подобається Подобається x 3
  5. Agaton

Agaton Well-Known Member

Важко тут щось більше сказати.

В Польщі визнано це події злочином. Без особливих підтекстів.
    Називаючи справців з прізвища.
    Називаючи організацію, на якой спочиває відповідальність.
    Назмваючи з чийого наказу.

Хотилось бу побачити таке і на Волині і на Галичині...

• Подобається Подобається x 3
  6. - безусловно.

а де твій аватар? :)