Геноцид русинів

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Брацлавчанин, 7 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

І вирішила разом з большевиками та ліквідувати Греко-Католицьку церкву!Бо хтіла бути Най,-най,-більшою у цілій Европі.Та так і сталося!Ат,а кляті греко-католики та відродилися...і жеби повиздихали,як напевно думають нині в Московському патріярхаті!А може й ні...Но те що УГКЦ ліквідовували грубо і з насильством...ну то,таки правда!І напевно ще є й нині такі,які це знову хочуть! :cry:

• Подобається Подобається x 1
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

1.Нашо взагалі вестись на ці теми,у пана Брацлавчанина одна пластинка грає...:)))
    2.То була війна,Галіція і Буковина були в складі Австро - Угорщини,і шо тут дивного,що були табори для зрадників.Так зрадників,бо вони були громадянами цієї держави і мали би її захищати а не помогати ворогу.Чому ви не написали про табори для біженців,з тієї ж Галіції та Буковини?Чому у вас завжди якийсь однобокий підхід?І ще одне,я не раз спілкувався з старими людьми які ще пам"ятали про ту імперію,ніхто з них не жалівся на життя в імперії Габсбургів.Австріяки багато чому навчили,багато чого побудували,до тепер ще є багато чого доброго,що вони залишили після себе.

• Подобається Подобається x 7
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

навпаки - розширення і співпраця з атеїстичною системою.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:13 ----------

бо їх була теж більшість....:)

4. Saszko

Saszko Well-Known Member

Брацлавчанние, коли Ви вже будете про жидо-масонів писати? Несправедливо оминати увагою їхнє врєдітєльство свєтой руской зємлє. Я дуже сподіваюся на Вашу сознатєльность істоваго патріота і прілєжнаго хрістіаніна. Також хочу, щоб Ви знали, я на сто процентів упевнений, що Ви бдітє і, якщо нада буде, жизнь віддасте за отєчєство.

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

спасіба Вам, шо Ви нам такий є

• Подобається Подобається x 12
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пацик з відзнакою закінчив "ШКОЛУ НЕНАВИСТІ".
    І сипле перлами...
    У відомій послідовності...

• Подобається Подобається x 11
  6. Чупага

Чупага Well-Known Member

От же Хорватія у Карпатах.
    Цi хлопіcька Балканської Саксонією Болгарію називали,
    або серби вних таке пишуть чи що?:scratch_one-s_head:

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я все чекала, що розмова перейде у щось конкретне, але начинка у брацлавських вареників не змінилась.

Брацлавчанин, ще одна тема про русинів - і отримаєте гірчичник на все тіло.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)