Геморой

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем mevreni, 4 бер 2015.

1. LanaK

LanaK New Member

Я зіткнулася з гемороєм після пологів. Спочатку було просто легке печіння, але потім, коли з'явився біль і іноді кров під час акту дефекації, я побігла до лікаря. Мені він призначив дієту і свічки Гемороль. Свічки дуже зручні у використанні, через кілька хвилин після введеня, біль вщухає, так само вони знімають запалення. Мій курс лікування становив 7 днів по 1 свічці на ніч. По закінченню курсу геморой мене більше не турбує. Мені свічки сподобалися своїм натуральним складом та наданим ефектом. Перед застосуванням обов'язково проконсультуйтесь з лікарем, так як Гемороль має ряд протипоказань. Не треба соромитися або лінуватися - ідіть до лікаря. НЕ шуткуйте такими речами.

2. YaraRov

YaraRov New Member

Ну і правда: лікуватися в 21 сторіччі бурулями - то якась дика дикість. Я після пологів періодично стикаюся з темою геморою - але поки рятуюся простою гепариновою маззю. А нещодавно почала усілякі вправи робити, аби меньше рецидивів було - і прес качається і геморою меньше))) Наприклад, описані непогані вправи Профилактика геморроя у мужчин, женщин, при беременности и родах | Проктолог

3. Bingo

Bingo Member

Без врача не обойтись, и если стадия запущенная- без операции тоже. Геморрой чем раньше начинаешь лечить, тем лучше, а терпеть - это не выход. После множественных попыток самолечения дома, мой муж уже не выдержал как оно болело все и, на удивление, записался к врачу) Повезло попасть к хорошему, воспитанному и приятному доктору, с которым муж сразу нашел общий язык и без стеснения задавал интересующие его вопросы. Михаил Владимирович Мищенко Мищенко Михаил Владимирович - проктолог, хирург, к.м.н. | Mediland, Киев- врач, который занимался нами, назначил лекарственную терапию и удаление геморроидальных узлов методом "лигирование". За один раз убрали все болезненные узлы! Я даже подумать не могла, что решение настолько простое! Спасибо доктору!

а де твій аватар? :)