Во, во! Нє, щоби лікареві дати заробити, а то самі, панімаш, хочуть вилікуватися! А він, бідака, 6 років коптив в медшколі, мама-тато бики продавали, аби було чим заліки, екзамени, дипломну заплатити. А коли ж ті гроші відбити, як так всі зачнуть самі лікуватися? Нєпарядак!
Ну, по-перше, не варто косити всіх під одне. А по-друге, навіть з таким успіхом, вже працюючи лікарем досвіду в нього більше ніж в львівського форуму і у всіх випадки різні і лікування зовсім різне. Деколи треба подивитися і помацати шо там в сраці робиться. Давайте ще фото аналів сюди виставляти почнем... Згідно вашої логіки то ви на форумі будете питатися як собі апендицит вирізати тощо...
Ті, хто хочуть питати лікарів, на форумі не питають. То по-третє. А ті, що питають, то знають, чого вони питають. Люди і сама давно перестала вірити лікарям. По-перше, сама маю посвідчення медсестри запасу. Був такий час, що в інституті нас два роки готували на медсестер запасу і майже всю медицину ми перештудіювали нехило. А до того я сама цікавлюся серйозно і медикаментозними, і натуральними способами лікування різних хвороб останніх 15 років і маю знання не гірше, ніж якийсь там студент-випускник, чи навіть той, що вже з 5 років пропрацював. А найбільше вірю в профілактичні засоби. А теперішня медицина - то бізнес. Кожний теперішній лікар тепер зацікавлений, щоби пацієнт зустрічався з ним найчастіше. І тому і навіть, якщо і знають простий лік хвороби, то стараються витягнути з бідного слабого побільше грошей. Чесних лікарів майже не залишилося. А ще їм на мізки давить фармакологія. Хотіла тут виставити плакат, який говорить що фармакологія не створює засоби щоби вилікувати невиліковні хвороби, а створює пацієнтів. А особливо, дивлячись на ціни на ліки в Україні. Або які ціни на медичні послуги. Людина тягнеться часом з останнього, а вони все одно її на той світ спровадять. І ще. Якщо ви іншої думки, то то ваша проблема. Не мусите читати, чи коментувати. Всі, свято віруючі в сучасну медицину, мають можливість нею успішно користуватися. Якби вернути час назад, то би питалася, чи шукала інформацію в Інтернеті, чи було варто той апендицит вирізати, бо можна було уникнути вирізання. Їм би тільки різати. Та ще, якби успішно. А то через рік на місці шва вилізла грижа пупкова. І тепер - мучся! То виходить, що одне "лічать", а друге - калічать горе-"лікарі".
Та невже? З дзеркалом в сраку заглядають і дивляться на стан? Чи як? Ви якісь бздури пишете, ваша недовіра і думка це лише ваша думка. Як би лікарі не хотіли "доїти" ваші гаманці вони таки шось і вилікують. Тут вже питання не в якості лікування чи знаннях, а фінансове. Воно не стосується цієї теми. Якось сам розберуся що мені робити. Це не лікарня де свою думку говорить лише лікар, а форум. Тут кожен може написати все, що забажає. Про апендицит це був лише приклад... Ви ні сарказму, ні гумору не розумієте взагалі. "Болить живіт, що робити?" - "випийте фестал"... Через день вмер від розриву апендициту... Знаєм таких...
View: https://www.youtube.com/watch?v=M7T0_xWKmTo Головне під час сезону не пропустити потрібний розмір огірка, бо під осінь лікування буде важчим... .
там гордість не позволяє, там жахливо... лікування - то вам не еротічєскій масаж.(то не спам, то к слову про лікування геморою)
Це нормальний спосіб. В "Бабушці" написано, самому авторитетному американському науковому виданні. Берете п'ять бурульок і засовуєте в задницю! Пацієнтка ізраїльського стоматолога дає гарантію!
Дивний ви народ. Я розумію - "Бабушка", ізраїль, тьотя Соня і т.д.... Але ж людина випробувала на собі і допомогло, то чого підколювати?
Харош Олі кості мити. Краще спробуйте. Рецепт дієвий. Веселко, не знаю, що там пише Дзеко, бо він в мене в ігнорі і буде, синок, доти, поки навчиться нормально співіснувати хоча би у віртуальному просторі, але якщо Ви ще не зрозуміли, то він з Вас пришпилюється.