Где улучшение жизни "уже сегодня"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем vvs, 4 кві 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Дійсно? А тут далебі здається розумні речи каже, може не всім до вподоби, то вже інша справа.

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У 2004 приїздив у наше місто агітувати. Прямий ефір,... те, се... Я ж підготувався. А воно жлоб! Це не тільки моя точка зору, дивилися передачу неглупі люди.

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Справа не в Жебрівському, по суті все виглядає правдою.;)
    А чи будуть виконані обіцянки, то вже не довго чекати... Все побачимо.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Це інша справа! Згоден!

5. княжна Дарья

княжна Дарья Well-Known Member

Нельзя вск время быть оглядываться на государство.Так было, есть и будет-человек должен сам обеспечивать себя и свою семью. А что мне должно дать государство так это возможность зарабатывать деньги. А сюда входит моя безопасность, прежде всего.Государство должно обеспечить меня хорошими преподавателями, чтобы человек мог у них учиться, хорошими врачами, чтобы человек мог у них лечиться.Государство должно обеспечит мою старость, если я работала так сказать "бюджетником"- все- функции государства на этом должны быть исчерпаны. А все остальное я должна в этой жизни добывать себе сама, а не ждать помощи от государства. Собственно, я так и делаю. Это моя точка зрения.

• Подобається Подобається x 2
  6. Перше, що приходить на думку, почувши це запитання - "Гдє, гдє - в Карагандє !" :). Але там напевне своїх "улучшатєлєй" предостатньо і приблизно з такими ж результатами ! Мене цікавить чи повториться ця ситуація у 2008 р. ?
    Допис на підставі статті у журналі "Компаньйон" № 11 за 17-23/03/2006 р.
    Чому Донецька область не виконала план по надходженнях до бюджету у 3!!! рази.

На мою думку - це реалізація політики під гаслом "чим гірше Україні при сьогоднішній (не їхній) владі - тим краще Росії та її 5-ій колоні в Україні" - партіям типу "ХАМелеони", "Конотопській Антинародній опозиції", "комунякам", соціоГлистам і т.п.
    Бо пояснити, з точки зору здорового глузду, неможливо, чому, по результатах 01,02 місяців, зокрема у основній бюджето-утворюючій галузі України, (а тим більше східних областей ): - МЕТАЛУРГІЇ, використано 12% квот на експорт металопродукції до ЕС та Росії ?.
    Крім цього, недавно скасовано ОБМЕЖЕННЯ ЩО У ПОПРАВЦІ ДЖЕКСОНА-ВЕНІКА на експорт до США.
    Крім цього ховають прибутки у "офшори" замість прискорити експорт зі складів готової продукції, збільшити виробництво нової продукції, та виплатити своїм працівникам премії по результатах роботи.

і ЦЕ ТЕПЕР, КОЛИ ТАК ВАЖЛИВО чим швидше покращити фін.стан підприємств ПІСЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РОСІЄЮ ЦІН НА ГАЗ. Бо крім витрат безпосередньо-пов'язаних з збільш. ціни, є ще величезні витрати на переобладнання виробництва для переходу на інші енергоносії.

Отак ці власники мет.комбінатів ОЛІГАРХИ чи ОЛІГОФРЕНИ "наступають собі на горло" аби не допустити, "не дай Боже" зростання виробництва - за що вони так критикують помаранчеву владу.

Крім цього, вони цим ( складським фокусом ) забезпечують собі можливість до різкого зростання, після того, як прийдуть до влади і роблять ефект "вже сьогодні" .

P.S. Інформацію про квоти взяв у статті журналу "Компаньйон" № 11 за 2006 р.
    Віце-прем'єр Рибак хоче "спіймати жирну рибку" під закат своєї присутності в уряді.
    Хоче списати 4 млрд т.зв. безнадійних боргів комунального господарства.
    Очевидно планують хапати у концесію своім брігадам, а так як борги надто великі - бояться, що не потянуть такий бізнес.
    Нічого собі апетитик ! В таких випадках залишається запитати як кажуть у народі "А ж... не злипнеться ?"

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Обычное дело...для всех предприятий в начале года...когда подписываются договороа на новый год...
    Непонятка какая то..если товар на складе...какой идиот платит за него деньги..которые прячутся в офшоре???????:bazar:
    Так все таки?Куда тратить полученную прибыль? На выплаты заработной платы или в модернизацию производства?:8:
    Фигня-с полная.... за большие товарные остатки..платятся налоги..и надо быть полнейшим идиотом..."работать на склад"...... щас не времена СССР....;)

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Пит.: Хто це був?
    Від.: То був політрук ротний, а другий такий солдат собі як і я. Не знаю йм'я його. Отже він став відповідь давати: "Вот в чем дело. Когда человек пресыщен, в него голова й башка начинают политиковать. Когда он голодний или полуголодний, то он тогда не политикует. А так он голову нагнет й смотрит если кто-то кусок хлеба не потерял? Или денег 10 копеек. Понимаете, ребята?" Оце виходе, що вони спеціяльно тримають людей, щоб вони були голодні або пів голодні, щоб вони не вмішувалися в політику. Оце, що він сказав. Тоді він знову подивися кругом і сказав: - "Знаете что, ребята? Вот что я вам сказал, то вы поймите, но не нужно донести комисару, батальйонному комисару. Если кто-то с вас такое сделает, я вас всех за две сугки арестую, и вы ничего мне не сделаете. Поняли?" Так виходить, що й він боявся. То видно, що він мабуть не був їхній. Мабуть був такий розкуркуленний, вліз собі, а як хто донесе, то він за дві доби зі всіма розправиться. Отже, вони спеціально людей тому й морили, щоб люди голодні були, щоб вони не думали за нічого, тільки, щоб думали знайти кусок хліба.
    Повний текст

Це доречи у 30-му році було...:no:

9. spm1950

spm1950 Well-Known Member

У меня всю жизнь улучшение , так как налогов никогда не платил и не собираюсь никого подкармливать, с государством и его представителями ни в какие сек.....ные отношения не вступаю.

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

....саботаж....

...можливо в сьогоднішніхумовах він має сенс...
    ...але в цілому - платити податки справа благородна і необхідна....щоправда для початку необхідно мати чесну (наскільки це можливо) і щонайголовніше - українську владу!

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Ага, Юру Луценко - с его телефонизацией милиции "через жену" - или газовая принецесса - это украниская власть - которую нам надо? Да лучше нанять заграницей министров - больше для страны денег останется....Тем более - у нас такой опыт уже есть - призывали варягов - и те исправили положение ;)

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ну маємо вже Азарова. Нагадую, воно приперлося з Росії.:moskali:
    І як, подобається? Вчора він смішив народ на П'ятому. Мовляв:-А как жє, пачіму ні замєтілі что капуста упала в ценє на 10% ілі 20%. А вєдь єто ОЧЧЄНЬ папулярний прадукт в рационє українца.":aggressive:

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Азаров, швидше з вОрюг, а не з варяг.
    Нє? :)

• Подобається Подобається x 5
  14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так цей вар'ят, який з варЯг, він і ворЮг і ворОг.:)

• Подобається Подобається x 1
  15. шахрай

шахрай Well-Known Member

Я так думаю,жити стало веселіше.
    Просто смішно дивитись,як політики рвуть портфелі зубами одне від одного.Я вже не вірю помаранчевим,ніколи не вірив біло-блакитним.
    Не вірю,набридли всі...

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

ні. не погоджуюсь. категорично не погоджуюсь.
    Краще - наші!

п.с. коли батько б'є по дупі, воно зовсім не так прикро, ніж коли по тій же дупі б'є сусід....

17. шахрай

шахрай Well-Known Member

Наші краще крадуть.
    Ми б жили не гірше ніж німці чи французи якби не крали.
    Просто є риса нашого менталітету-здатність красти в будь-яких розмірах,чим більше тим краще

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Зараз Афтер дістане великий "Галицький Синапсис"Волошина і як 2+2 докаже всім,що причина всіх крадіжок в Україні - галичани.[​IMG]
    А по моєму - наслідок совка,коли всьо було "общім"...

19. шахрай

шахрай Well-Known Member

Крали ще при Романових в царській Росії.
    Правда не знаю чи при австріяках на Галичині...

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

За "совка" не крали хіба при Сталіні - боялись...При наступниках крали,з оглядкою:існувала видимість порядку.
    А потім почали розкрадати повально...
    При відсутності виробництва,промисловості у нас(постсовєцький простір)величезна кількість мільярдерів...

а де твій аватар? :)