Где улучшение жизни "уже сегодня"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем vvs, 4 кві 2007.

1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

ну шо ж Ви грішне з праведним плутаєте: купу довідок для отримання допомоги на дитину придумали якраз не помаранчеві, а януковичі. За помаранчевих досить було заяви написати і свідоцтво про народження за місцем праці принести, а не вистоювати довжелезні черги в соцстрахах як зараз після "покращення життя" за януковичем!

2. zenyk

zenyk Well-Known Member

люди! пропозиція: Вам здається, що класно в росії жити - щасливої дороги.

Я бажаю зробити класно то, що я хочу в себе на Україні.

p.s. І взагалі: не будь-те жадібні, якщо "покращення життя вже сьогодні" вас стороною не обійшло - поділіться, і я зможу вас зрозуміти!

а так я не бачу в чому ж ті покращення!

3. Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Это Вы к кому обращаетесь? :)

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

нажаль, друже, Ви помиляєтесь: до капіталізму ми ше не доросли, а завдяки януковичам негодні ніяк вилізти з анархії......тож правила капіталізму в нас не діють, а лише правила анархії: хто сильніший той і загрібає під себе все....

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

до тих кому здається, що в росії жити краще! невже там шось інакше написано!?

6. Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Понятно. А с чего Вы взяли, что они тут есть?

7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Вот именно в соцстрах!!!!!!!
    А при померанчивых...деньги выплачивали в основном на предприятиях!!!!
    А за год...платежи в соцстрах...выкачены предыдущей властью..на год... вперед!!!!
    И собирает...соцстрах..эти деньги " с миру по нитке"...денег то НЭМА!!!!!
    :confused: :confused:

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

та є очевидно (не будем вказувати на них пальцем і переходити на особисте): а то зі всіх сторін тільки то і чути шо в росії прикольно, класні закони, все просто, доступно, більше і для людей. А як починаю з'ясовувати - автори таких виразів хутко зникають! :D

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

докази в студію!!!!

а то вічно плетете шо-попало, при цьому ше й девіз собі який придумали: "........Я ненавижу когда форумчане бездоказательно обвиняют других,и не собираются извинятся!!! ...." а доказів вже і до кінця третього дня нема!!!!!!!!!

10. Читатель_Обкома

Ниччо не понял!!!!!!!!!!Так Вы за капитализм?Или против?:confused: :confused: :confused:

11. Читатель_Обкома

:confused: :confused: :confused:
    Вам?Чо?Платежи нашего предприятия что ли ?:cool:

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

я за достойне життя! а Ви проти?

13. zenyk

zenyk Well-Known Member

для початку виконайте попередню обіцянку, а потім будемо з наступними виясняти!

14. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

На жаль, не помиляюся. Те, що у нас відбувається - капіталізм в чистому вигляді.
    А ви що думали? Капіталізм це коли всі в білих перчатках? - А почитайте-но історію США 19-20 століття.

• Подобається Подобається x 1
  15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

стадія накопичення первинного капіталу. Можливо, навіть не вісімнадцяте століття - а й більш ранній. Хоча - вже проглядають базові елементи монополістичного варіанту - можливо, ви й праві щодо 18-го...
    Велику похибку накладає "демократія", наявність "профспілок" і все-таки менша неосвіченість широких мас6 ніж у 18-му столітті... А також сильно впливає інший елемент, винайдений у 20-му - тотальне промивання мозгів...

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

я такого совкового сприйняття капіталізму - немаю, тому мені складно з Вами погодитись. Але сперечатись не буду з причин які не бажаю оголошувати

17. Salata

Salata Well-Known Member

Доказательства чего?
    Налог в Соцстрах составляет ок. 1% от зарплаты (тонкости сейчас не хочу выискивать, но можете поискать "начисление зарплаты"). С 2001 года пособие на ребенка выплачивет работнику предприятие, за счет этой суммы не платя соцстрах. Посчитайте на досуге, на сколько лет вперед заплатили, скажем, середнячки с 10-20 наемными лицами, если в прошлом году у них хотя бы одна работница ушла в декрет...

18. Читатель_Обкома

Спасибо Salata....:)
    А то знаете ли не мастак.... я так доходчиво обьяснять....:rolleyes:
    А тут по моему...даже Данило поймет....:D :D :D
    (Всем до завтра...:rolleyes: )

19. Читатель_Обкома

Правильно...правильно...пусть почитает...хотя бы Теодора Драйзера...на худой конец.... можно и фильмец советский вспомнить..."Мистер Рафферти"....:cool:

20. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Наскільки мені відомо підприємство де працює моя дружина, подавало звіти в соцстрах, після того отримувало від соцстраху кошти, і тоді виплачувало жінкам що знаходяться в декретній відпустці.

а де твій аватар? :)