Где улучшение жизни "уже сегодня"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем vvs, 4 кві 2007.

1. Ума

Ума Well-Known Member

Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Читачу, Ви мене направду розсмішили :) :p :p

Зараз бум на ювелірні не тільки в Обухові. І власники нічого не втрачають, бо вкладають гроші у нерухомість (квартири), єдине що збільшують свою торгову мережу. Навіть, якщо Читачі з Обухова не зможуть купувати золотішко, то ризики пов"язані з відкриттям таких магазинів дуже низькі.

А як в 2004 році у нас у Львові бум почався на відкриття різних філій банків - то це висновок, що у людей гроші з"явилися на депозити класти і кредити брати? чи коли десять років тому усюди відкривалися аптеки, то люди більше хворіли, ніж до того чи зараз? чи коли кожен перукар вважав, що добре відкрити власний салон-краси, то у людей були проблеми із зовнішністю при тій владі? :)

Для багатьох людей золото - це збереження своїх коштів. А зрештою молодь одружується? Обручки купують? Подарунки із золота дарують? і скільки то золото вартує сьогодні, щоб по відкриттю двох магазинів сказати, який в нас уряд файний - ми маємо змогу золото купувати :D

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я б свою дитину не пустив ні за кого "голосувати" до того, поки паспорт не отримає.
    Треба вчитися, що б потім заробляти,нє?
    Що поганого.
    Пофантазую трохи.
    1. Може бути провокація, скажімо перевдягнуті у помаранчеві шальки біло-сині відморозки поб`ють їх, це як мінімум, про дівчат взагалі страшно й думати.
    2. У натовпі може бути паніка, людей подушить.
    3. Може врешті трафити у аварію автобус, бо вони всі старі.
    досить чи ще потрібно.

Але саме погане це те що все це «за гроші». Продати свою країну бандитам за 40 грн.(вкрадених) це злочин! Це руйнує свідомість молодої людини. Куди батьки дивляться?

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Даниле, якось Зета писала, що її (тобто свідомої пані) син хоче поїхати до Києва - потусуватися в Маріїнському парку (тобто з Янеками).
    Ну приїхав би, похіпував. На випадок шухеру я би втрутився.

P.S. а перевдягнених у помаранчові шалики провокаторів видать мова.
    І "загальний вираз обличчя".

Пам"ятаю, як у 1989 році був стихійний мітинг у Биковні - це коли оприлюднили правду, ЧИЇ там могили. Так я в натовпі побачив дві знайомі пики кагебістів і тут же звернув на них увагу оргкомітету. Через 3 хвилини натовп їх мало не розірвав - навіть рації повипадали з кишень. :)

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да про порядок выплаты за детей....в России...:cool:

5. Boris_Kiev

Даниле, я там доповнив свій допис.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Що були так схожі на аватар Візарда?:)

7. Boris_Kiev

Та ні. Це - колишні "дев'яточники", знав їх в силу роботи на ТВ. Мабуть розжалували їх за те, що під час партз'їзду освітлювачі (ті, що ліхтарі тягають) поцупили в нижньому буфеті палацу "Україна" тацю з бутербродами. Не з кАлбасою по 2.20 :)

8. Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Федеральный закон от 29.12.2006 N 256-ФЗ
    "О ДОПОЛНИТЕЛЬНЫХ МЕРАХ ГОСУДАРСТВЕННОЙ ПОДДЕРЖКИ СЕМЕЙ, ИМЕЮЩИХ ДЕТЕЙ" (принят ГД ФС РФ 22.12.2006)

http://www.kadis.ru/newstext.phtml?id=12639

9. zet

zet Дуже важлива персона

Борис, я не пустила. Уже предлагали поехать, но расценки падают, а риск мордобоя возрастает по мере накопления народа...

• Подобається Подобається x 1
  10. zenyk

zenyk Well-Known Member

Не грайте вар'ята Борисе! Ви чудово зрозуміли про що говорив чоловік!
    Нащо падати до рівня януковичів і все так похабно викладати і перекручувати.

Це не личить поважній людині!

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

Ураааааааааааа! і що - нічого не знайшли? :sad:

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

А для чого я "хвилю" піднімаю про дітей та 40 грн. Це яскраве свідчення того що життя не покращилося, а навпаки скрутніше стало.
    Читачу. Сало дешевшає тому що піст. через 3-4 дні вже будуть ціни інші, треба сьогодні купляти, якщо вже не запізно.

13. Boris_Kiev

Зенику, я за родом своєї роботи майже щодня спілкуюся з людьми різних областей України. Сьогодні- з Кримом. Звичайно, мене, як киянина, після "офіційної частини" запитують - що робиться і що з цього вийде.

І саме такий виклад, як я навів тут, заспокоює людей і не сприяє можливим конфліктам.

Зенику, а Ви (чи Ваші близькі друзі) були в Києві наприкінці 2004-го ?
    Хіба можна порівняти - і за кількістю людей, і за напруженістю подій - ТОДІ і ТЕПЕР ?

Футбольних фанів і то прибуває більше, ніж зараз. І в міліції під час матчів голова болить сильніше.

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

та Ви тоже - Ви що не читали цього заакону?
    якщо читали - то я не розумію чим тут можна хизуватись: батьки гроші не отримують, а тільки сертифікат, який можуть використати виключно для покращення житла, отримання освіти дитиною, чи як внесок до пенсійного фонду. І то такі дії можна зробит не раніше ніж через 3 роки після народження другої, третьої, четвертої чи більше дітей!!! і то з дозволу опікунської ради!!!
    Що тут простішого чи кращого????

Читачу - дочитуйте до кінця і уважніше перш ніж робити висновки!!!

15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не треба нам дійсно перейматися дуже коли бандити в агонії гроші на вітер кидають. Все буде добре, настане НАШ час (С) Океан Єльзи.

Але я за те що б занотувати хто і скільки давав, і кому, і коли. Потім стане у пригоді.:)

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Обіцянки-цяцянки.:)

17. Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Я - нет. Мне он не нужен. Читатель попросил линк, я разве некачественный дал? :) Но основные идеи этого закона считаю разумными. При этом подходе минимизирована возможность злоупотреблений для всякой алкашни, в то же время людей останавливает от рождения ребёнка обычно не отсутствие хлеба и денег на пелёнки прямо сейчас, а мысли "на что же я его выучу", "где жить будем", и "надо на старость отложить". Именно эти три. И решаются такие вопросы не сразу (а вот на бутылку/дозу надо сразу наличнные). Соответствует. Нормальный закон. Можно было бы и лучше, конечно.

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

М...да....в корешок то Вы и толком то и не посмотрели....:confused: :confused:
    Они...россияне...будут деньги платить из Державного фонда....и не на сиюминутнын потребы (котрые в принципе,желающие родить детей и так найдут)...а именно в тот момент и на те необходимые вещи котрые возникают по мере взросления детей.
    В отличие от наших...померанчевых...которые по шариковски...отняли..у одних нищих...и отдали другим малоимущим.....
    Поэтому то и плачется...автор ветки...что кучу справок надо стало...во первых из-за того,что денег в источнике финансирования уже практически нет...и воровать...простые грамадене стали эти денежки.....
    :cool:

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Все це безумовно може бути "зачотним", якщо взагалі діти Росії мають майбутнє. Теж треба вкорінь подивитися, як казав Козьма Прутков.:)

"Ви рожайтє, ви рожайтє- Вам зачтётся, я потом что нє понятно об`ясню." :)
    Б. Акуджава.

І це я Вам кажу- оптиміст по життю.:) Окрім того, навіщо нам порівнювати з Росією, коли ми європейська країна, порівнювати повинно з Європою.

20. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Саме так. Така природа капіталізму - ладу при якому ми живемо.

Позитивних змін у моєму житті з приходом біло-голубих не сталося. Зрештою, як і негативних. Ціни тільки трохи підросли, але то не залежить від влади.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)