Где улучшение жизни "уже сегодня"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем vvs, 4 кві 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Читатель, не призивайте ім"я Бога всує!:rolleyes:

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Читатель, то люди стали відважніші, бо більше дізналися, що на Заході, особливо в Америці, люди тільки й на виплату нові машини й купують. І не переживають, чим будуть платити через рік, два. Основне, що нині мають чим і мають змогу користуватися машиною. Як завтра не будуть, то банк забере і буде далі їздити...;)

3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Больше не буду....;)
    Так ..а я о чем?Кому то все таки стало лучше жить..не всем пока...но ето дело будущего....:cool:
    Я Вам больше скажу...допустим Обухов не большой городишка...
    "Але"...две недели назад,напротив ранкого рынка...окрылись два (!!!!!),
    ювелирных магазина!!!
    Я думаю что хозяива не совсем дураки...вбухав токо на выкуп квартир..порядка по 80 тыс доляров.....да на ремнот..не меньше 20 тыс.
    тоже доляров....плюс деньги на товар.....
    На что то ведь расчитывают..на какие то барыши...нема щас дурных...впуливать деньги куда попало....
    Кто то же будет покупать золотишко то...значит есть у народа денЮшка...не у всех конечно же..но есть...ведь в Америке то наверное не все Рокфеллеры....:cool:

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

от знову Ви за старе: бездоказові фрази, на які Ви навіть не приймаєте апеляції!!!

я вже третій день від Вас не можу дочекатись обіцяного...коли!!!???

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

то або сарказм, або звичне совкове "одобрямс" - іншими словами: плюй в очі а він каже "Дощ падає!"

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

не може бути!!! що і америка?!!! Ви ж її так не любите! невже і вона на кредитах як і ми????!!! жах!!!

7. zenyk

zenyk Well-Known Member

що Ви видумуєте?? яке більше???!!!! хіба що в абсолютній кількості в рублях :D і то не факт! Докази в студію!!!

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

а комусь ніколи гірше і не було: Ахметову, наприклад!
    так шо, хто біля нього присмикається - за такої влади завжди буде класно, а хто хоче чесно трудитись - буде ходити пішки в порваних мештах!

от вам і покращення життя вже сьогодні від януковича!
    Ви ж всі просто недослухали для кого він обіцяв це краще життя :D :D :D

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ТАК ЩО В ЦЬОМУ ПОГАНОГО !!!!
    Коли людина бачить "покупку своєї мрії" (і подумки дякує ділеру, що та річ "світиться" перед очима) - то замість самогон глушити, людина почне ЙТИ до своєї мети. Пахати, крутитися, шукати додаткові шляхи заробітку (а в результаті - виконання тих чи інших, корисних комусь робіт, а звідти - податки, пенсійний фонд).
    Навіть якщо хтось мріє про тачку - на копійку крутіше від сусідської - то почне землю рити, працювати 16 годин на добу, депозити-кредити і т.п.
    Суспільство виграє чи програє від цього ?
    Суспільство виграє ! А третій сусіда, якого жаба задушить від думок про чужі гроші - програє! Неврози, цирози і т.п.

І цей - третій - і піде голосувати за комуняк чи социків. І мріяти про те, щоби "все відібрати і поділити".

• Подобається Подобається x 2
  10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Отчего же нема? А у мышей?
    :)

11. OldMan

OldMan Well-Known Member

А Ющенко стал миллионером.
    Забыли?
    :)

12. Донецкий

Донецкий Well-Known Member

Ну Вы и перекрутили всё. Дело в том, что золото и т.д. всегда было предметом особых мечтаний для многих граждан, и при любой власти они ради своей мечты пошли бы зарабатывать дополнительную копейку. Но РЕАЛЬНО ЗАРАБОТАТЬ, чтобы купить золотишко, они смогли только сейчас, и только на этом основании открываются дополнительные магазины в достаточно маленьких городах.
    То, что человек начнет идти к мечте (а не глушить самогон) - это замечательно. Вопрос только, при какой власти у него это получится, а при какой лишь останется мечтами.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Борисе. Все правда Ваша, лише єдине: треба карати тих хто краде за для своєї мети. Що ми всі зараз і чекаємо.

14. Boris_Kiev

Донецкий,
    это начало получаться еще "в первую кооперативную волну" - при Горбачеве. Именно работяги поняли, что есть ДЛЯ ЧЕГО пахать: хотя бы чтобы купить сыну магнитолу-мыльницу в кооперативном киоске.
    Сколько раз менялась власть ?
    А пахать не вредно при каждой власти - ради СВОЕЙ мечты.

P.S. Только почему-то дядя Вася, который вместе с сыном открыл шиномонтаж недалеко от моего дома, вызывает у меня бОльшее уважение, чем исторические "комсомольцы", которые поднимали "целину" и строили "Баммммм".

• Подобається Подобається x 1
  15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ось вчора по телеку показали дітей старшокласників з черкаської обл. Їм сказав (не пояснили хто, думаю директор школи через когось) Сідайте в автобус до Києва, на мітинг за Януковича, прогуляєтеся по городу та вам за цей прогул нічого не буде, заробите по 40 грн. Це ж ганьба! Чому не можна знайти того хто це влаштовував, притягти до відповідальності?

16. Boris_Kiev

Так що тут поганого ?
    І раніш до Києва привозили школярів та ПТУшників.
    Погуляють, місто подивляться, побачать, що ніхто їх не чіпає, не нападає. Розкажуть батькам, може батьки порозумнішають :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Читатель_Обкома

Борисе!!!!!Наконец то ..здравые вещи говорите...!!!!
    100%%% поддерживаю!

18. Читатель_Обкома

Не торопитесь...архив большой...дошел токо до 03.12.2004 года...

19. Читатель_Обкома

Невстранец!Товарищь отстал от жизни..если не трудно...скиньте ему линк...очень прошу...я и так ради него копаюсь в архивах 2004 г.:cool:

20. Відповідь: Где улучшение жизни "уже сегодня"

Для Вас хоть звезду с неба, Читатель! :) На что линк?

а де твій аватар? :)