Та невже? Надіється? А ви, часом, не в бункері сидите? Здається, ви все проспали. Розумію: мабуть, тільки картинками цікавитесь. Ніхто розмовляти з Путіним давно не збирається, не надіється ні на які мирні ініціативи. Я не буду вам давати ніяких останніх виступів Зе і цитат, бо ця інформація для вас зайва. Шукайте задоволення в своєму мирку, хай і надалі речі очевидні вас оминають.
Мені путін десь, разом з його виборцями. Зрештою, мені і Зеленський десь також. А от простих українців я люблю, хоч зелених, хоч кольору перетравленого шоколаду. Лиш би тільки не порушували закон. Ми такі прикольні, шо нє? І співаємо файно; То всьо бла-бла... Зараз Президент України Зеленський. Порох брехав і українцям, і Заходу, і Америці. А Зеленський робить так, як вважає за потрібне. Не подобається - візьми і зроби краще ©
Ну це просто мудрейша фраза!!!!! А хто робить, як не вважає за потрібне? Фігня полягає лише в тому, що це гівно, яке він робить, робитиме 5 років. Але нарід то заслужив в повній мірі.
100% Доречі. Я промовчу, просто почекаю. Що скаже Зеленський на 4 вбитих наших солдат. Буде реакція, чи мовчання у тряпочку? Чекаємо.