Гаварітє са мной па русскі-2

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Karmeluk, 3 лис 2012.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Це така тактика - дезорієнтувати співрозмовників беззмістовною перепльовкою? :)

товсто тролите....

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Здійснилась мрія ідіотів - Прапор ОУН під Москвою... :)))
    Треба поколупались, а може дійсно оун вкрали прапор у монголів :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так це ж ваш прапор виходить, по їхнім словам. Значить ви ідіот?

4. VasMT

Те, що я ідіот, мені Родіна скзала ще в 1981-му році, коли в 17-ть років взяла в армію.
    Але взаємозвязок мого ідіотизму і червоної шмати для мене поза розумінням...

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

От тобі і на. А ви під якою шматою слижилисте, невже не під червоною?

6. VasMT

І під червоною в тому числі. Тому знаю, про що говорю...

7. soviet

soviet Well-Known Member

мабуть сказали студіками: "сесію здати хочете - зробіть три кубика і під пам'ятник"

---------- Додано в 11:46 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

От файно сказав))))))). а саме головне в 100% точку правда.

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Саме тому здоровий

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Разрыв шаблона? Не можете себе представить, что люди могут отсаивать свой родной язык?
    Странно, что после выборов столько удивления их результатами. А результат во многом определился "Законом про мови"... :)

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

От власне їхній родной язик це язик ворога у цій державі. Це як відстоювати азербайджанський в Вірменії. Або негри з Алабами скажуть - ку клукс клан ета наша традіция, дєди на плантациях работалі, помнім, чтім, і маленьку кайданку собі на антену повішають як георгієвську лєнточку. Такий самий абсурд відстоювати рівноправність російської із українською в Україні. Такого в принципі не може бути.

---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:53 ----------

Якраз шовінінізм це нав'язувати ворожу іноземну російську мову в Україні.

11. soviet

soviet Well-Known Member

Ви знаєте, якби усі демонстрації, чи там пікети, або якісь інші зібрання від "Партії Областей")), не були штучними, а справжніми, я б таке навряд написав, а тут як на мене на лице, взяли просто зігнали людей бо треба.....

12. Дальневосточник

А чего это вы начали вещать от имени всей Украины? Куда не глянь - одни гетманы. :)))

Шовинизм - это признавать право на родной язык исключительно за собой, а от остальных требовать отказаться от родного языка - потому что "то моє бажання!" :)))

Каждый волен думать что хочет.
    Но не забывать мудрые слова - "Грязь видит кругом только грязь".

• Подобається Подобається x 3
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ви перебільшуєте. Бачу тут тільки одного "шабашника" - Вас.

14. Дальневосточник

А вы представьте себе, что это вышли защитники украинского языка. А на форуме (не на этом, естественно!) понаписывали всего того, что вы - в том числе - понаписывали. Интерсно было бы увидеть ваше резюме. Насколько бы оно отличалось. :)
    Вообще - интересно, как вы полагаете надо людям реагировать на инициативы мадам фарион?
    Не обращать внимание (собака лает - а караван идет?) - или все-таки высказывать свое несогласие?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ні, не отказаться, а перестати його нав'язувати. Перестати його скрізь вимагати, прибрати із цетрального ТВ та ЗМІ. А говоріть як завгодно.

16. Дальневосточник

Давайте ближе к телу, хорошо?

Это я - луганчанин - Вам его во Львове навязываю?

Это я - луганчанин - у Вас во Львове его требую?

Это Вы от меня - луганчанина - требуете убрать его из ТВ и СМИ во Львове?

Это я - луганчанин - не даю Вам во Львове говорит как угодно?

Ответьте на простые вопросы - только от себя - мне.
    С ув.

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Я в себе в Україні включаю ТВ і чую іноземну мову, мову ворогів які нищили мій народ. І це стало наслідком нав'язування окупантами своєї мови. До вас особисто я нічого не кажу, я до тих хто в принципі вважає що він має бути на рівних правах із українським.

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

По теме.
    Да не говорите Вы со мною по-русски, пожалуйста!
    Ну не хочу в отпуск в Египет или Тайланд какой-нибудь. Не говорите, я отдохнуть хочу приехать, а вы по-русски...
    Что за народ?

19. Дальневосточник

И я - представьте себе - у себя в Украине.
    И вышедшая на пикет в Луганске молодежь - тоже у себя - в Украине. Потому и под своими государственными - желто-синими - флагами.
    И у меня, и у них - ровно столько-же прав - как и у вас и у ваших стронников.
    Ни больше - но и не меньше.
    Вас не устраивает существующее положение вещей? Проведите референдум - выиграйте его - и внесите соответствующие изменения - запрещающие передачи по радио, ТВ и распространение СМИ не на украинском языке.
    А не писать бред об "оккупантах".

P.S. К сожалению - всегда на прямые вопросы ответа нет. Вы не написали - чем Вам мешает во Львове русский язык, Вы не написали - как вас при "советах" катували... Видимо - нечего написать по сути - о себе?

Останнє редагування: 26 лют 2013
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

На сайт "русскоязичной Украіни" присутнє визначення хто ж такі насправді є "русскоязичниє".
    Отже увага, слідкуйте за руками:

Укрусєврєйбєлоболгрєкримолтатармянємци - корєнной государствообразующій етнос Украіни!

а де твій аватар? :)