Гаварітє са мной па русскі-2

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Karmeluk, 3 лис 2012.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Gyppsy

Це як некролог .

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

За некролог не знаю, але у фільмі Армен грає негативного персонажа, злодія і баригу (гм...), який пізніше діаметрально змінює свою думку.
    Блін... Кого ж це мені нагадує...? :scratch_one-s_head:
    Згадав... ;)

• Смішно Смішно x 1
  5. Gyppsy

6. Gyppsy

Я не хочу чути російської мови у своїй країні — Польщі - Діло

Я ще не оголосив конкурсу на телепня року, а вже вигулькнула купа кандидатів. Це українці, які кидаються на мене у відповідь на мої дописи, в яких я бідкаюся на натовп російськомовних біженців на вулицях польських міст.

Ті українці повторюють московську пропаганду, що я ніби то сію розбрат між громадянами України.

Нешановні телепні, захисники русского язика в Польщі.

Ви не лише п’ята колона путіна, ви ще додатково йолопи.

Мені геть по цимбалах ваш розбрат з малоросами.

Я пишу про все, що відбувається в Польщі і що я сприймаю як поляк.

Моя країна дозволила заїхати на свою територію двом мільйонам громадян України, серед яких 80% – російськомовні.

І вони тепер юрбляться на польських вулицях польських міст і своїм русским язиком гидять польське повітря і своєю російськомовною присутністю паскудять польський простір польських міст. Мої польські вуха в’януть від цього русского язика ваших людей.

Коли мої польські вуха чують цей язик, то мій польський мозок, під впливом багаторічного польського патріотичного польського виховання збільшує мій польський тиск.

Моє польське тіло проймає польський трепет, бо я, як поляк, починаю усвідомлювати, що українізація сусідньої країни не відбулася. Там, де ви були 30 років тому, там ви і опинилися нині. Я це констатую своїм польським мозком, коли на вулицях польських міст я чую російську мову з вуст дітей та підлітків з України. Росте чергове і чергове покоління граждан Украины, що втрачене повністю і для української мови, і для українства як такого.

Я на вас, російськомовних та захисниках русского язика в Польщі давно вже поставив хрест, вас для мене не існує.

І я це вам пишу своїми польськими пальцями, на своєму польському комп’ютері, що стоїть на польському бюрку в мому польському будинку біля польського міста Познань.

Якщо ви, захисники русского язика, з України і там живете, заберіть тих 1.5 мільйона російськомовних громадян України до себе. Прихистіть їх і пожалійте. Бо так вони тут з боку таких поляків як я страждали, бо я на них дивився скоса і робив їм зауваження, що не хочу чути у себе в Польщі мови путіна.

Заберіть їх, українці-телепні, захисники русского мира, до себе до Львова, Луцька, Івано-Франківська, Тернополя, Вінниці, Рівного, Хмельницького, Кропивницького, Ужгорода чи туди, де живете, або звідки ви родом.

Заберіть їх до себе. А в нас зникне питання російської мови на польських вулицях і ви вже не будете змушені на мене кидатися за те, що я не хочу чути російської мови в своїй країні – Польщі.

Второпали?

Джерело

7. Gyppsy

8. Gyppsy

FB_IMG_1652873863210.jpg

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

пречудово

10. tek2010

tek2010 Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  11. Gyppsy

Ostap Drozdov

Расєя в особі Роскомнадзора титанічно штурмує адміністрацію Вікіпедії видалити статті англійською мовою про термін рашизм.

Розлога стаття про це новітнє явище з’явилася у Вікіпедії 2 місяці тому, і цим фактично ввела термін рашизм у розряд енциклопедичних термінів, що описують людиненависницькі політичні доктрини сьогодення.
    Поки стаття ще на місці, я хотів би нагадати про свій відеоблог, який я записав одразу наступного ж дня після появи статті про рашизм. Це півгодинне відео слід вважати вичерпним описом терміну рашизм, який із публіцистичного дискурсу вже ввійшов у політологічний.

Його можна переглянути тут:

View: https://www.youtube.com/watch?v=T-C_jOnIZhU&list=PLlNpaAHiyM4nf0EvDRAEIvvyE1rSS1exw&index=17

Кому ліньки дивитися повноцінні відеодоповіді – тОму для затравки публікую невеличкий шматок, в якому йдеться про руских як націю соціопатів, які утворили вбивчо-руйнівний коктейль із таких понять, як сваволя + ілюзія. Саме ця суміш створює небезпечну антинорму, яким і є рашизм.

12. Good man

Good man Обычный человек

Снова отвлекают от темы Азовстали. Какой ещё штурм англоязычной Википедии, если даже в русскоязычной версии есть эта статья. По логике этого патриота один звонок из ФСБ автору статьи из России сделать ленятся, а тут целый штурм целого ведомства.
    Верю.

13. Gyppsy

14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Це байка.Кацапи не можуть чути, на якій мові розмовляють воїни ЗСУ, тому що системи зв*язку у нашіх з шифрацією.

• Тупо Тупо x 1
  15. Gyppsy

У Львові спалахнув мовний скандал у гуманітарному штабі: переселенців відмовилися обслуговувати російською

Відповідне відео оприлюднив телеканал НТА на сторінці в соціальних мережах, передає Вголос.

Чоловік зазначив, що не розуміє людей та не зобов’язаний їх обслуговувати.

Обурені жінки почали кричати, що надішлють це відео Володимиру Зеленському. Також вони вигукували, що це по них, російськомовних, гатили бомби, а не по Львову. І вони залишилися без житла.

Одна із переселенок обурювалася, що її нібито змушують розмовляти українською мовою.. Вона наголошувала, що першими почали бомбити російськомовних, а не україномовних людей.

View: https://youtu.be/N2-BGAPFc3M

Останнє редагування: 1 чер 2022
  16. Gyppsy

View: https://www.facebook.com/100002577055113/posts/5074420052653846/

Не буду переповідати все сказане в цьому полум’яному відеоблозі про так званий «мовний скандал». Дивно, що під час війни з російськомовними рускими окупантами ще доводиться пояснювати аксіоматичні істини.
    Про те, що війна показала мовну ідентичність ворога, й українець методом паляниці ідентифіковує свого вбивцю (по його язику). Про те, що відкритим лишається питання до дзеркала: коли ти тієї самої мови, що й ворог, то хто ти? Про те, чи існує поняття "російськомовні українці" – чи все ж таки «русифіковані українці». Про те, що мовні права мають лише представники нацменшини (тобто рускі), і саме так написано в остаточному вердикті Конституційного Суду. Про те, що мова є ознакою національності, і саме тому європейці часто перепитують наших біженців: хто ви?

Про ці засадничі речі краще говорити у відеоформаті.

...але кожен зобов'язаний знати мову. Мовний "скандал" у Львові | Дроздов позиція

View: https://youtu.be/0eVwt0cq2jk

17. Gyppsy

«Це внутрішня війна, і цьому пану потрібно вручити медаль», - мовознавиця Ірина Фаріон

Ірина Фаріон відреагувала на мовний скандал у Львові

View: https://youtu.be/VhK_clab_t0

18. Good man

Good man Обычный человек

Фарион до сих пор не на фронте?о_О Не порядок.

19. Gyppsy

Elena Merzeniuk

…російська мова
    в Україні
    стала ознакою низького інтелекту

20. Good man

Good man Обычный человек

Ты про 100% шоу Квартала 95? Напомни, на какой мове они всегда проходили.;)

а де твій аватар? :)