І ще повийте з своєю дитиною років хоча б з пару в лісі. Тоді будете мені говорити за логіку. Втіху Василя розумію То ж втілюється його савєцька мєчта,за яку воювали його смердячі асвабадітєлі - вмирають діти.
Факт залишається фактом.. Таких дітей по звірячому закатовують в вашому укоханому совку. В Німеччині того нема. І я не був б в такому безвихідному становищі,чкби жив там.
каким образом победа вермахта гарантировала бы вам проживание в германии? тем более с нацистским подходом к болезням и расовой чистоте?
Факт залишається фактом. Пабєда смердячого совдепу відкинуло медицину(і не лише) в печерний вік. Пабєда смердячого совдепу призвела до існування на території постсовдепії таборів смерті. Це факти,скільки б Василь не казав,що це фальшивка.
победа - гарантировала то что детей не убивали только потому что они больны победа - гарантировала что людей не убивали только за то что они не той национальности победа - гарантировала что женщин "низших рас" не стерилизовали чтоб контролировать количество не арийцев ... проигравшие прекрасно знали что такое лагеря смерти и использовали их, в т.ч. для детей ... и это тоже факт
Невірне твердження. Концтабір "Цитадель" у Львові з'явився і існував завдяки Вашому Фюрерові, Янівський табір, Сирецький... Причинно-наслідковий зв'язок невірний.
Ви назвали існування таборів смерті,де вбивають неповносправних дітей,фальшвкою. Але це не фальшивка. Ці табори існують,завдяки Вашій ублюдочній совєцькій владі. Існують тут і тепер. Дякуючи тій владі,яку Ви возхваляєте. Що показує Ваше схвалення катувань і вбивств. Не дивно для совка. ---------- Додано в 23:05 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ---------- Внаслідок смердячої пабєди совєцьких виродків,зараз існують табори смерті. В Україні і в Росії. Не в Німеччині. Це Вас тішить,як і Василя?
согласен в случае победы нацистов - таких бы лагерей не было, и мы оба знаем почему "стенка-вальтер-пуля"
Те,що могло б бути,те лиш могло бути. А є те,що є. Наслідки пабєди. Зрештою,я про це тлумачу постійно.
э нет - оно было,а не "могло быть" ... у меня один вопрос почему вы сокрушаетесь о поражении тех кто стрелял больных детей???
Артеме,концтабори знаходяться на території постсовдепії. НЕ В НІМЕЧЧИНІ. А ТУТ І ЗАРАЗ. Як прямий наслідок пабєди червоних звірюк(хай простять мене звірі). І КАТУЮТЬ ДІТЕЙ ТУТ І ЗАРАЗ. МЕТОДАМИ,ЗАПРОВАДЖЕНИМИ В СЕРСЕРІЇ. Вам це доставляє рнадість - харкати на оті могили,як і Василю? Чи,як він,будете казати,що цього нема. ---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- Я сокрушаюсь,що перемогла червона мразь. Хай буде проклята пам"ять про тих сикливих виродків.
В основному ностальгуючі за серсером гаварят па рускі. І совєцький сморід тхне зі Сходу,де говорять па рускі. Так,що це не такий вже й офтоп.
ну да ... ---------- Додано в 13:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:03 ---------- спробуйте на українській: так не вийде ...
біжачої біжача біжачу біжачою біжачого біжаче бігаю бігаючий бігаючого бігаючому бігаючим бігаюча бігаючій ...