Сущєствуєт два похожих язика. Вот скажитє, как по-вашому рука? - Так і буде,-кум говорить. - Ну а зуб? - Так і буде,-кум відказує. - А пуп? - Так і буде. - Ну а задніца? - Не так... - Ну і что же, получається, чудак? Что виходіт? Із-за задніци одной Ви прієхалі бєсєдовать со мной?
А ось і наочний приклад перекручування фактів викладачем, аби трошки "зачіпити" російську мову і росіян. А насправді: найймовірнішею версією походження російського слова "брак" у сенсі одруження є варіант походження від давньослов'янського "брати", тобто брати заміж. Слово же "брак" у значенні чогось зламаного має німецькі коріння, див. нім. Brack. А стосовно слова "супруг" так воно і дійсно має якийсь негативний відтінок якраз певно частково через свою етимологію, тому і кажуть в російській частіше "муж, жєна", або інші вирази, схожі на "друга половинка" тощо.
Странно - почему - негативный? Сейчас это скорее официоз! А слово древнеславянское - и вполне себе бытовое.
Якось про любиму дружину "супруга" не скажеш, це і правда офіціоз. У побуті таке звернення рідко можна почути. ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ---------- Жарт жартом, але якщо це справжній випадок і викладач дійсно ТАК перекручує, аби промити мозок своїм студентам антиросійською пропагандою, то тут вже не до жартів...
Ой, тут різні нєвстранци з артобстрєлами постійно перекручують, аби промити мізки людям антиукраїнською пропагандою, і ви ніколи не заперечували...
... вы не слышали как разные бамбуки так перекручивают, с нацико-фашистской пропагандой и не стесняются ...
а я и тут не гажу, э не, это ваш профиль, я ни на кого не с .... но увы глядя на вашу экспрессию приходится отвечать вашими же методами ...
Опа. А як назвати чи не всі Ваші "перли"? Мою родину чи не всю знищили савєцькі вбивці. Прославляючи їх,Ви відверто плюєте на їх пам"ять.
капец, тоесть вы носивший на фуражке/пилотке кокарду с серпомолоткастой пентаграммой, комсомольский билет с пидерастом-илличем - це ничо не значит, а я мол де прославляю???? не я видел конечно двойные стандарты но это уже такой дичайший фарс .... да кстати и я не прославляю их всех - я скорее защищаю от вашего неразборчивого потока г который вы льете ...
Звичайно. До того,ж я сприймаю це,як харкання на мою дитину. Це надто особисто для мене,бо знищила її саме савєцька медицина,вірніше її відсутність. Тому,кожен допис в захист цієї системи я сприймаю саме так. І тому ще раз - плюньте на свою власну дитину. І посеріть на могилу свого діда.
я с вами общаюсь и буду общаться только из-за того что у Вас, в отличии от всего сообщества есть объективные причины быть неадекватным ... не буду я ни на кого плевать, и на ваших не плюю это вы так воспринимаете ... и не подготовленных людей своим неудержимым потоком фикали и неадекватщины вы просто вводите в шок .. да кстати как абсолютно верно заметил Василий - с вашим ребенком ваши любимые нацисты очень быстро бы разобрались с помощью вальтера, то что теперь Германия такая как есть а не Империя где детей "с вадами" просто уничтожают - заслуга как раз тех на кого вы столько льете ... и спорить с этим просто глупо и нелепо
Байок не розказуйте. В Німеччині,в інтернатах і лікарнях не закатовують дітей.І не зариваютьо їх,як псів. Це ваш,рідний совдеп. Нацисти давно в минулому. Я був в сучасній Німеччині. І забрав дитину з сучасної психлікарні. Заберете свою,покалічену,тоді будете варнякати фігню. І це не фекалії. Ц ненависть. До ублюдочної совдепії. І до постсовдепівської влади.
разумеется - теперь нет ... сами рассосались или помог кто? вы выступаете против тех кто помог им "рассосаться" у вас гипотетически два выбора было (если говорить о ВОВ) это победа нацистов -и стенка-вальтер-пуля, или СССР и так как есть ... так шо ваша ненависть искала себе вектор и нашла его без поддержки логики ....
Вам треба логіки? Віддайте дитину в психлікарню. Заколіть галаперидолом до втрати орієнтації. буде Вам логіка. А Василю раджу НЕбикувати далі. Тьфу,совки плюгаві.
а вам надо? отдайте нацистам пусть дырку в голове сделают потому как не чистокровные да еше с вадами ... ... а вы об их проигрыше сожалеете с заломом рук - Птьфу нацики плюгаві.