Це приватний форум. На Севастопольському взагалі єдина мова спілкування - російська. Це ж не ЛМР видає указ щоб всі в п'ятницю в Україні говорили українською. Це буде нав'язування конкретних кількох людей у закритій спільноті.
Тобто - у вас є декілька точек зору - для "суспільства". для "себе". для "приватного форуму"? Наприклад - я висловлював свою точку зору відкрито. Коли власником було прийняте остаточне рішення - перестав спілкуватися по п'ятницях. Після зміни "Правил" - і започаикування вільного вибору мови спілкування по п'ятницях - в цей день пишу виключно українською. бо я - не проти мови - а проти примусу. Але я і до цього дость часто писав українською - бо є ТАКі речи. які можно точно висловити тільки українською
Це нав'язування просто аж ніяк не є репрезентативним відносно населення Західної України. Так само як і, наприклад, севастопольський форум не є репрезентативним відносно населення півдня-сходу.
Та що ви кажете? Це "погані москалі" все зробили? Шановний! я не знаю, що робиться на севастопольскому форумі - ніколи там не бував. Скажу більше - я не знаю, що робиться, наприклад, на Сумському форумі. Бо ми з вами - тут.
То вже цирк якийсь. Ви берете якісь явища львівського інтернет-ресурсу, і кажете що ці явища характеризують суспільство Львова/Галичини/західної України. І в той самий час, відмовляєтеся так само розглядати суспільство східної України.
Непотрібність великоруської літератури для України і для слов'янщини Іван Семенович Нечуй-Левицький http://ukrlit.org/Nechui-Levytskyi_Ivan_Semenovych/siohochasne_literaturne_priamuvannia/15/ Сумно стає на душі, як подумаєш про будущі часи України під московськими пазурями; сумно стає не тільки в політичних відносинах, але навіть в національних та літературних. Великоруська нація молода, з диким консервативним характером, з китайською фанаберією; вона все тягне назад, а не вперед – і в свойому старообрядстві, і в візантійсько-московському православії, і в централізмі, вже невідомому в Європі, і в нелюбові до Європи, і в своїй зажерливости.
Інтересний форум. Бачу тут дуже багато росіян. Панове, читайте і вивчайте:http://www.linguist.univ.kiev.ua/WINS/pidruchn/index.htm
Ну і що. Ось проблему придумали .... Говоріть мовой, я зрозумію, а я российскою. Не зрозуміємо? Дивні.
Вам би лiчило цікавий чи гарний. Не? ---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ---------- Это вообще белиберда. Как россиянина возможно назвать паном?
"Лічило" - це хто? Співробітник, який закриває наряди? А якщо мали на увазі фельдшера - то він називається "лєпіла". Вам слід знати термінологію у цій сфері.
Любопытно - почему вы не пристыдили новичка, сразу ставшего указывать форумчанам, что им "читати i вивчати" - при этом не владея украинским языком? Впрочем - мое убеждение о тождественности большевичков и националистов получило еще одно подтверждение. Большевички тоже приваживали безграмотные "массы".
Виходить, що львівське для вас краще, ніж севастопольське чи сумське. Може, не так все погано роблять галичани, як тут подають "нєкоториє товаріщі"?