Гаварітє са мной па русскі-2

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Karmeluk, 3 лис 2012.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це приватний форум. На Севастопольському взагалі єдина мова спілкування - російська. Це ж не ЛМР видає указ щоб всі в п'ятницю в Україні говорили українською.

Це буде нав'язування конкретних кількох людей у закритій спільноті.

2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Тобто - у вас є декілька точек зору - для "суспільства". для "себе". для "приватного форуму"?
    Наприклад - я висловлював свою точку зору відкрито. Коли власником було прийняте остаточне рішення - перестав спілкуватися по п'ятницях. Після зміни "Правил" - і започаикування вільного вибору мови спілкування по п'ятницях - в цей день пишу виключно українською. бо я - не проти мови - а проти примусу. Але я і до цього дость часто писав українською - бо є ТАКі речи. які можно точно висловити тільки українською

• Подобається Подобається x 2
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це нав'язування просто аж ніяк не є репрезентативним відносно населення Західної України. Так само як і, наприклад, севастопольський форум не є репрезентативним відносно населення півдня-сходу.

4. Дальневосточник

Та що ви кажете? Це "погані москалі" все зробили?
    Шановний! я не знаю, що робиться на севастопольскому форумі - ніколи там не бував. Скажу більше - я не знаю, що робиться, наприклад, на Сумському форумі. Бо ми з вами - тут.

• Подобається Подобається x 1
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Правда что ли ? У него есть конкретный владелец?

6. Дальневосточник

Ав и не знали? MARTINI.

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

То вже цирк якийсь. Ви берете якісь явища львівського інтернет-ресурсу, і кажете що ці явища характеризують суспільство Львова/Галичини/західної України. І в той самий час, відмовляєтеся так само розглядати суспільство східної України.

8. Dred

Dred Well-Known Member

Непотрібність великоруської літератури для України і для слов'янщини
    Іван Семенович Нечуй-Левицький

http://ukrlit.org/Nechui-Levytskyi_Ivan_Semenovych/siohochasne_literaturne_priamuvannia/15/
    Сумно стає на душі, як подумаєш про будущі часи України під московськими пазурями; сумно стає не тільки в політичних відносинах, але навіть в національних та літературних. Великоруська нація молода, з диким консервативним характером, з китайською фанаберією; вона все тягне назад, а не вперед – і в свойому старообрядстві, і в візантійсько-московському православії, і в централізмі, вже невідомому в Європі, і в нелюбові до Європи, і в своїй зажерливости.

• Подобається Подобається x 3
  9. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

"Долг Украине" В.Маяковский 1926 год Прочитав сьогодні. Неочікувано...

10. slyva

slyva Member

11. Дальневосточник

"Креатифф" от мадам Фарион :facepalm:

Не кажiть, що менi робити - i я не скажу, куди вам йти. :)

Останнє редагування: 24 кві 2013
    • Подобається Подобається x 2
  12. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:nea:

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ну і що. Ось проблему придумали .... Говоріть мовой, я зрозумію, а я российскою. Не зрозуміємо? Дивні.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вам би лiчило цікавий чи гарний.
    Не?

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

Это вообще белиберда.
    Как россиянина возможно назвать паном?

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Полковник, є окрема категорія......ви не в курсі?

16. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А як? "Господіном" може? Так Вас влаштовує?

17. Полковник

Полковник миється в бані

Лично мне, как-то по-&%$!
    Украинцев я иногда Громадянынами называю.

18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Лічило" - це хто? Співробітник, який закриває наряди?
    А якщо мали на увазі фельдшера - то він називається "лєпіла". Вам слід знати термінологію у цій сфері.

19. Дальневосточник

Любопытно - почему вы не пристыдили новичка, сразу ставшего указывать форумчанам, что им "читати i вивчати" - при этом не владея украинским языком?
    Впрочем - мое убеждение о тождественности большевичков и националистов получило еще одно подтверждение. Большевички тоже приваживали безграмотные "массы". :)

20. Bambook

Bambook Persona non grata

Виходить, що львівське для вас краще, ніж севастопольське чи сумське. Може, не так все погано роблять галичани, як тут подають "нєкоториє товаріщі"? ;)

а де твій аватар? :)