+100500 толку его вспоминать? почему то патриотизм, самоотверженный труд, приорететность общественного над личным - не передалось, а вот безответственность и разгильдяйство в полной мере .... считаю, что не логично за совок вообще упоминать, он был, случился как не крути, а вот фактор "мы" еще можно и нужно скорректировать ...
Мені здається, ви трохи перебільшуєте наявність цих якостей у радянської людини До того ж, я про совок згадую власне в контексті впливу на поняття "ми". Одна з речей, які потрібні для його коригування - витискати з себе совок. Це недостатньо, але необхідно.
У нього всі пости і всі теми в такому дусі. Україна тіко по Збруч!!11 На тамтому березі москалі котрі навіт вкраїншької ніц не знают. Враховуючи яка оплата на будівництві в ЄС... і від чого ці заробітчани виїхали з України... це як мінімум достойна робота. ---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ---------- Це не міняє того факту що інфраструктура і житловий фонд в РФ у гіршому стані чим в Україні. У вас навіть в Москві на маршрутах їздять вбиті брудні незручні Газелі, тоді як у Львові такі зняли з маршрутів років так 10 тому.
Ну перебільшувати не варто...три роки незад срач з дорогами був не менший, а у Львові щей значно більший... ---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ---------- Вчора наставляв на путь істиний російського туриста (машини таки на російських номерах була) мусів перейти на общепанятнИй шоб хлоп зрозумів шо я йому втираю Чому б і ні ...раз він правдивий москаль з Росії і українську мабуть чув не часто, то можна піти на зустріч, інша справа коли приїде чмо з під Бердичева, яка все життя на Україні прожило і "нЄ панємаєт" такі йдуть на ... правда наразі не попадались
З людиною яка приїхала як гість, і відповідно себе поводить, ніколи не було проблем з тим щоб перейти на російську (польську/англійську) мову.
Яка чиста і приємна мова... Полтавщина і не стояа поруч!!! http://www.youtube.com/watch?v=VnCy6uXOAx4&feature=player_embedded
А якщо ще далі копнути? Завдяки тому що сало все гарно змазує всередині - через дупу все потім легше виходить. Про це він забув сказати
Можливо те, що українську без сала не опануєш Як на мене - дуже красиве порівняння. Наша мова "смачна" для іноземців
Мене якось здивувала молода норвезька дівчина (вона могла вільно говорити норвезькою, англійською, німецькою і знала на робочому рівні французьку). Будучи в Києві, вона незрозумілим для мене чином розрізняла, коли хтось говорить українською, а коли - російською. Причому йшлося про наших співробітників, які при телефонних розмовах переходили на мову співбесідника. Слов"янських мов не знала абсолютно. Знала лише, що російська - це мова, якою ми розмовляли з російськомовним американцем.
Мій покійний родич в Франції, будучи священником, знав 16 мов, якими вільно спілкувався і правив літургії в різних країнах.
В Естонії остаточно затвердили закон про заборону викладання російською мовою у школах http://ua.korrespondent.net/world/1...oronu-vikladannya-rosijskoyu-movoyu-u-shkolah