Гаварітє са мной па русскі-2

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Karmeluk, 3 лис 2012.

1. Dred

Dred Well-Known Member

Я б сказав що все що робить ПР занепадає і валиться. Покращення вже третій рік пре....

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

+100500
    толку его вспоминать? почему то патриотизм, самоотверженный труд, приорететность общественного над личным - не передалось, а вот безответственность и разгильдяйство в полной мере .... считаю, что не логично за совок вообще упоминать, он был, случился как не крути, а вот фактор "мы" еще можно и нужно скорректировать ...

• Подобається Подобається x 3
  3. Bambook

Bambook Persona non grata

Мені здається, ви трохи перебільшуєте наявність цих якостей у радянської людини ;)
    До того ж, я про совок згадую власне в контексті впливу на поняття "ми". Одна з речей, які потрібні для його коригування - витискати з себе совок. Це недостатньо, але необхідно.

• Подобається Подобається x 1
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

У нього всі пости і всі теми в такому дусі. Україна тіко по Збруч!!11 На тамтому березі москалі котрі навіт вкраїншької ніц не знают.
    Враховуючи яка оплата на будівництві в ЄС... і від чого ці заробітчани виїхали з України... це як мінімум достойна робота.

---------- Додано в 11:47 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Це не міняє того факту що інфраструктура і житловий фонд в РФ у гіршому стані чим в Україні. У вас навіть в Москві на маршрутах їздять вбиті брудні незручні Газелі, тоді як у Львові такі зняли з маршрутів років так 10 тому.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

8 років тому, якщо бути точним.

6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну перебільшувати не варто...три роки незад срач з дорогами був не менший, а у Львові щей значно більший...

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:35 ----------

Вчора наставляв на путь істиний російського туриста (машини таки на російських номерах була) мусів перейти на общепанятнИй шоб хлоп зрозумів шо я йому втираю :mocking: Чому б і ні ...раз він правдивий москаль з Росії і українську мабуть чув не часто, то можна піти на зустріч, інша справа коли приїде чмо з під Бердичева, яка все життя на Україні прожило і "нЄ панємаєт" :ireful1: такі йдуть на ...

• Подобається Подобається x 5
  7. Dred

Dred Well-Known Member

А я їм завжди жестами показую куди їм йти:mocking:

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

З людиною яка приїхала як гість, і відповідно себе поводить, ніколи не було проблем з тим щоб перейти на російську (польську/англійську) мову.

9. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Жестами? От страха речь отказывает? :mocking:

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Від люті))))

11. Capitoshechka

• Подобається Подобається x 2
  12. Romko

Romko Дуже важлива персона

13. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

14. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ЩО ВІН МАВ НА УВАЗІ?

15. Capitoshechka

А якщо ще далі копнути? Завдяки тому що сало все гарно змазує всередині - через дупу все потім легше виходить. Про це він забув сказати:)))

16. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Можливо те, що українську без сала не опануєш:mocking: Як на мене - дуже красиве порівняння. Наша мова "смачна" для іноземців:)

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Мене якось здивувала молода норвезька дівчина (вона могла вільно говорити норвезькою, англійською, німецькою і знала на робочому рівні французьку).
    Будучи в Києві, вона незрозумілим для мене чином розрізняла, коли хтось говорить українською, а коли - російською. Причому йшлося про наших співробітників, які при телефонних розмовах переходили на мову співбесідника. Слов"янських мов не знала абсолютно.
    Знала лише, що російська - це мова, якою ми розмовляли з російськомовним американцем.

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мій покійний родич в Франції, будучи священником, знав 16 мов, якими вільно спілкувався і правив літургії в різних країнах.

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ох нічого собі о_О
    Це справді дар до мов мала людина.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)