Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Если Вы о себе, то это уж пусть решат армяне, что им с Вами делать. --В цивилизованной Европе за такие высказывания в Интернете очень просто привлекают в уголовной ответственности. Я ничего не буду делать без разрешения пана Pedro. Кстати, здесь нашлись другие люди, кроме меня, которые написали ему их оценку его высказываний. Относительно Вас - я в Вас уверен!

• Подобається Подобається x 1
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

У моїй мовній політиці такі правила:
    1. Чим більше мов знає людина, тим краще.
    2. Всі мови рівні між собою. Не бувають поганих або непотрібних мов. Мова - це просто засіб спілкування. Не можна ображати інші мови.

• Подобається Подобається x 5
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

А для чого ви приплели непотрібні стереотипи?:
    Де в законі написано, що я маю щось таке враховувати?

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

Я такого не стверджував...

А де сказано, що працівниця грозилася вимагати від клієнтів спілкуватися з нею тільки українською?

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

На жаль, цього не поділяє власник, що відмовився найняти працівницю...

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В Європі (а ви особисто були десь на схід від Данєцка?) в інтернеті можете говорити що захочете. До речі, слово армяшка нецензурне? А ось якби такий "бізнесмен" мені не відповів нормально по-англійськи, я б його примусив це зробити. На це в Європі законів досить.
    Що ж до ваших дописів, то я на них, як і на дописи інших троллів - проплачених козачків, просто не реагую. Я знаю, чиє завдання ви виконуєте і хто вам за це платить.
    Якби мене в чомусь звинуватили нормальні люди - Мих, Сміт, Ромко, Борис і ін., я б зреагував. А з окупантами і ворогами - зась!
    Так що, good bye, бо я не маю ні бажання ні часу (дивлюсь футбол Англія-Данія).

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  7. Gron

Gron тафгай

8. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

9. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Значит 1 (пускай выход будет 10%,) перегонка убирает масла грязь и так далее.
    Приезжайте и пробуйте. Это тоже самое описывать вкус молока от сибирской коровы человеку не пробовавшего его.

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

11. Gron

Gron тафгай

12. FourA

FourA Дуже важлива персона

Имея таких друзей, как Вы, Украине врагов не надо. Вы самым достойным образом представляете её на международной арене. Кстати, я чётко отделяю позиции перечисленных Вами людей от Вашей, пан Pedro. Среди них, действительно, есть вполне нормальные люди. К которым я, увы, никак не могу относить Вас - нациста и ксенофоба, с крайне преувеличенным чувством самомнения. А также со шпиономанией. Вы там в Англии поглядывайте в окно - русские не идут ли? Не чета вам люди выпрыгивали с криком - Русские идут! Чао, эвропеец вы наш!

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Підкацапник злетів з катушок! Вірменською розправою вже погрожує. Бан провокатору.

14. Chaldon

Угу, с вами слетишь. Хорошо что я рыбак.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

На донецькому або російському форумі ми би не клювали. Доводиться вам за тридевять земель їхати на рибалку.

16. Chaldon

Так у нас рыба не клюёт когда я не сплю. Вот и приходится переть через тридевять земель. Зато вам хорошо, в любое время, всегда готов.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якби в Донецьку жили такі Чалдони, в нас би менше проблем було. Але з ними більше проблем, ніж з вами.

• Подобається Подобається x 5
  18. Chaldon

Дак я бы уже не был челдоном. А это мне надо?. Лучше вы к нам, на 70% изменитесь.

---------- Додано в 02:08 ---------- Попередній допис був написаний в 02:01 ----------

Когда я в детстве ездил в глухую деревню, то деревенские меня цепляли не известными для городского жителя словами. Я это дело обдумал и начал тоже вставлять словечки типа (смеситель, унитаз, лифт,). Тогда это выглядело примерно так же как ваш ответ.

• Подобається Подобається x 8
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, я в вашій країні був, я вже розказував 100 раз, і зовсім-зовсім не збираюся мінятися, навіть на 10%.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)