Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Неспеша учу испанский. Спокоен. :)

• Подобається Подобається x 3
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це точно. Хто правда орієнтується тільки на Росію, той може вчити тільки російську, але зараз і в Росії і на Україні ціняться працівники зі знанням англійської,французської і німецької. А зі своєю російською або українською можна займати тільки якусь неважливу посаду.

• Подобається Подобається x 2
  3. borkhes

Лет ми спик фром май харт ин инглиш... :)))
    http://www.youtube.com/watch?v=Nx5k7jKGQyU :good:

А вообще дабы развеять эти фантазии насчёт пользы языков для работы, почитайте тут: http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=48041

4. Gron

Gron тафгай

Президент наприклад, чи пм, в ерефії футбольний союз, та багато інших, нє?

• Подобається Подобається x 4
  5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Для призначення на "поважні" посади до уваги беруться ще і інші чинники, які виявляються важливішими, ніж знання мови.

6. Nevermind

Nevermind Просто персона

А вообще тут даже не работа обсуждалась, а то, что грузинские детки не учат русский, потому что он им в будущей жизни не понадобится... :pardon:

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Мій знайомий довгий час працював в одному місті(не столиці) в Іспанії. Так от він казав, що коли він починав там працювати, в тому місті росіян не було зовсім, а через 8 років, всі найбагатші бутіки в місті, належать російським відставним військовим,самі шикарні будинки і клуби- належать їм. І явно, що це все куплено не на зарплату генерала ФСБ.
    Ви також там маєте бізнес?;)

8. borkhes

Я отвечал на конкретное замечание пана с Закарпатья по поводу работы.

• Подобається Подобається x 1
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

[​IMG]borkhes (Нині)
    Що Вам не сподобалось в моєму допису. Ви ж сам кажете, що вчите іспанську, значить російської Вам мало.;)

10. borkhes

Нет. Хотя да. Вы ж всё равно не поверите, что может быть иначе. :)))

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

Мало для чего? Для работы? Я язык учу для себя, не для работы. Для _любой_ работы в России мне достаточно знать один язык - русский. :pardon:

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Оооо це виключення,я говорю про бізнес, а не про ті посади котрі купують за гроші.

12. borkhes

Не подскажете, Ахметов сколькими языками владеет и какую роль они играют в его бизнесе? :)

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ага, надієтесь в іншому житті народитись в Іспанії а не в Росії.Згоден там краще.:good:
    Мій брат,який працює і проживає в Москві, цього року відпочивав в Іспанії,в курортному місті,де 300 днів у році сонце,і найнижча температура 25 градусів. Так от цікавився вартістю житла. Проаналізував(він під Москвою в лісі будує будинок) що будинок під Москвою коштував йому в три рази дорожче, ніж би він його купив в тому курортному місті в Іспанії.

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Даже для работы синхронного переводчика с английского или училки по английскому в России достаточно знать только русский?о_О

15. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І, до речі, непогано це роблять. Хоча, як один китаєць мені розповідав, це для них не так то і легко, бо половина англійських звуків відсутні в китайській мові.
    Але є надія, що таким чином китайці "пріобщат к цивілізації" Росію після того як остання стане складовою частину Піднебесної.

16. borkhes

Нет, просто для себя.

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:45 ----------

Вы местоимение пропустили. Мне достаточно знать русский. Если надо, рядом посадят девочку-переводчицу, которая переведёт. :pardon:

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Навіщо Ви його вчили, якщо їм тут не користуєтесь, як, наприклад пан Еребус? Невже так поганенько вивчили? о_О

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

В тому, що молодість моя пройшла в умовах, коли знання іноземної мови було непотрібне, бо мої шанси виїхати за кордон СРСР майже дорівнювалися нулю..А пізніше вже була робота, рутина, звичка...Той час, коли я ще мріяв, давно пройшов:sad:...Але дві мови я знаю задовільно;)...

• Подобається Подобається x 6
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні Ви ні я не Ахметов. Як Ахметов заробив свої гроші ми знаємо. Але Ахметов наймає спеців, які роблять в нього на підприємстві найкращих, обов"язково зі знанням і англійської і інших мов.

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Пан Борхес чомусь вважає, що й зараз - знання іноземної мови непотрібне :dntknw: Може, він невиїздний? :dntknw:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)