Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Так Вы думаете, что оператор колл-центра и сержант Швец на самом деле не поняли что им говорят, потому что не знают украинского языка? Я думаю, Вы ошибаетесь.

• Подобається Подобається x 1
  2. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це Ви маєте на увазі, що після введення російської другою державною всі російськомовні запалають любов'ю до української і кинуться її вивчати? ))

• Подобається Подобається x 5
  3. Vadim Kharkov

Есть разница пользоваться родным языком на законных основаниях и тайно, украдкой, нарушая законодательство, за исполнением которого можно в любой момент усилить контроль...;) Приблизительно такой же тактики придерживаются наши правительства в экономике. Кому-то выгодно, чтобы многие предприятия работали под "черным флагом". Полная аналогия.

• Подобається Подобається x 2
  4. олекса

олекса New Member

У них на чолі було написано, що вони "наші"? Чи Ви так перфектно її знаєте? І взагалі, при чому тут англійська?

5. Vadim Kharkov

Во всяком случае сознательно хамить украинозычным перестанут...;)

И, кстати, в случае законодательного уравнивания в правах двух основных языков коренного населения страны, на мой взгляд, следует ужесточить контроль за соблюдением законодательства о языках.

---------- Додано в 19:28 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

[/COLOR]
    И на лице написано, и английский немного знаю, и знаю, что есть такая практика в клубах английского языка.

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

Извините, не меломан...:blush:

Останнє редагування: 30 січ 2011
  6. олекса

олекса New Member

Це яку практику маєте на увазі? І очевидно, коли б тоді Ви були не самі і розмовляли англійською, вони б до Вас звернулись англійською. Чи може повинні російською, бо у вас на чолі написано що Ви російськомовний?

7. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

Глот, але не полі )))

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:38 ----------

А я і не про музику. Кайфую від одних і від іншої. Власне хотілось почитати від Вас, що різниці немає, що Харків, як і Львів, здатен виховати геніїв незалежно від "мови":pardon: Як на мене, два дуже схожих міста.

• Подобається Подобається x 4
  8. Vadim Kharkov

Ну не слушаю я ни тех ни другую...:blush: Не знаком с их творчеством. Поэтому ничего подобного написать не могу... Я и Вакарчука (младшего ;) ) того, не особо... Женским певцом считаю. Хотя некоторым моим знакомым женщинам его творчество нравится...

Мне ближе ВВ с О.Скрипкой... Если Вас интересуют мои предпочтения украинских исполнителей

9. олекса

олекса New Member

Тобто будуть хамити і свідомо, і несвідомо!:cry:

• Подобається Подобається x 3
  10. Vadim Kharkov

Практику изучения английского языка в клубах. А может они не слышали, на каком языке вы гооворили между собой, потому и обратились на родном (как удобнее)?

11. Un.Known

Афігєть. :)

Мені хамство москальське десь дуже... далеко.

Те, що ми говоримо про інших людей більше розповідає про нас самих © Un.Known

12. Vadim Kharkov

Человеку, который подсознательно к этому стремится будут хамить всегда и везде. Что такое виктимное поведение слышали?...

---------- Додано в 19:57 ---------- Попередній допис був написаний в 19:55 ----------

А разве не с примерами хамства мы имеем дело обсуждая сегодня случаи сержанта Швеца и оператора колл-центра из Харькова? По-моему это типичные примеры хамства.

А я обсуждаю причины этого хамства.

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ерунда. В Киеве просто так везде: между собой говорят на украинском, но к посторонним людям обращаются на русском. Очень многие в маршрутках говорят: "Передайте, пожалуйста, за проезд", а потом по мобильному болтают: "Як в тебе справи? А ось я сьогодні..."

14. Un.Known

Тоді Ви його сам з собою і обговорюєте. ))))

Вірніше, Ви "вєщаєте", в надії, що хтось купиться. Напишіть собі в статус "Московское радио".

Хамливі швеці, по тому, як російська стане другою державною будуть штрафи виписувати тільки за те, що хтось розмовляє "телячою".

• Подобається Подобається x 7
  15. Vadim Kharkov

Так Вас никто и не заставляет... обсуждать... и отвечать на мои посты... Держите себя в руках.

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є ще одна версія:
    Ви в харківському кол-центрі працюєте :)))

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ----------

Ну, з чого почали тим і завершили:
    - Говоріть зі мною українською!

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ----------

Ввести у світі єдину мову...

• Подобається Подобається x 5
  17. Vadim Kharkov

:good: Начальником. Той тетечки... И таким хитрым способом сам себе пас дал. А тетечке пригрозил увольнением...;)

Ну я же не госчиновник...;) Мне пока хватает, что я понимаю обращения ко мне по-украински.

Да и тема ветки несколько иная...:)

18. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

19. Un.Known

:)

"Адекватна" відповідь. Я, до речі, в курсі, що ніхто не змушує. До речі, а для кого Ви пишете свої пости? :)

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Я думаю, що таких, прийде час, будуть просто звільняти з роботи, за неповагу до конституції своєї держави, або вони своє відношення до державної мови засунуть так глибоко, що не зможуть потім і знайти;)...
    Контроль буде з боку громадян, яким доля української мови не байдужа, а незалежний суд, що буде стояти на сторожі законів, а не побажаннь якогось хама, буде надавати належну оцінку усім порушникам законодавства;)... І будєт стон і плач, і скрєжет зубовний:)))...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)