Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. - есть некоторые из россиян, которые просто не догадываются, что грубые слова существуют во всех языках, но во многих их не цензурят, оттого они не шокируют никого. Такие слушают про особую грубость мата (и русского народа, у которого он есть) россказни всяких иностранцев, факающих даже в детских фильмах и на светских приёмах, , и... принижают себя.

Пожелаем таким россиянам побольше учить иностранных языков и спокойно посылать "укорителей" на их лэнгуиджах и мовах куда им привычно и не грубо :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Или вам нецензурщина понятней?;) Передёргивать уже умеете.:good:

3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Прошу розгорнуто, бо я незрозумів, про що Ви?

4. - У каждого языка своя структура, словарный запас, традиции применения и т.д. И нечего лезть в чужие языки с поучениями. Если Вы уверены, что мат украинцам чужд, боритесь с его использованием украинцами, но не надо при этом плевать в сторону качеств русского народа. Примерно так я понял пана Chaldona :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Смысл без; Так что не гоните волну и не думайте, что, а выдернутое из предложения этим вы унижаете русских., Несёт совсем другой смысл.

Так что не гоните волну и не думайте, что этим вы унижаете русских.
    (смысл)

---------- Додано в 19:10 ---------- Попередній допис був написаний в 19:06 ----------

Господин Невстранец, грамотно и правильно объяснил мой комментарий. Спасибо!

6. І.Павлович

Ця мова (російська) так само моя, як і Ваша. У побуті я людина російськомовна, про що я дописував неодноразово.
    А мат використовується за вітсутності словникового запасу.
    Прошу присутніх жінок вибачити мені, але це лише приклад:"Я,б**дь, к тебе, ** твою мать, ничего не имею."Яке значення у цій фразі мають мати? А таке їх використання дуже поширене і, нажаль, у більшості серед російськомовних.

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Я поважаю російський народ, лише критикую ДЕЯКІ його якості. Здорова критика ще нікому не завадила.І українцям теж.:pardon:

Останнє редагування модератором: 13 січ 2011
  7. -это вряд ли. Когда-то она, может, и была "такая же Ваша, как моя", а сейчас она Ваша в силу привычки, на будущее своим детям Вы выбрали другой язык. Но не думаю, что и раньше русский был Вашим в такой же степени, как и моим (родным). Ни одного слова в своём родном языке нормальный человек стесняться не будет. Зато точно знает, когда какое слово уместно.

Дайте ссылку на Вашу критику украинцев, плз :haha: А то возникает сомнение, что Вы им здоровья желаете так же сильно, как русским...

Останнє редагування: 12 січ 2011
  8. І.Павлович

Рідна мова для моїх дітей - російська і навряд- чи мої онуки розмовлятимуть лише українською, та державність української їм, як і мені, ну аж ніяк незаважає. І вони точно знають, що використання мата неприйнятне ні в яких випадках.

---------- Додано в 17:15 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ----------

Дайте посилання на гілку, де б ішла здорова критика (чи обговорювання) ТРАДИЦІЙНИХ якостей українців. Чи започаткуйте:blush:плз...

9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Замість вишуканого діалогу у стилі "сам дурень" я б із задоволенням почитав свідоцтво про "вислови" форумчанина, що добре знається в угорській. Є такі?

10. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

"Увы, всё меняется, всё течёт. "

Прошу пана, речення нагорі - мабуть, єдине, де не було використано лексики, не зовсім звичної для львівської кав'ярні. Стримайтесь, на майбутнє, від подібних "дотепних" історій.

Останнє редагування модератором: 13 січ 2011
  11. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

А с чего вы взяли, что россияне считают это приемлемым?

...которые вас окружают. :pardon: Меняйте круг общения, что вам ещё сказать.

• Подобається Подобається x 5
  12. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Да!!! Это ОНИ так психологически атакуют!!! Засели в засадах по всему периметру Украины и отвечают особо свидомым украинцам на телефонные звонки исключительно на русском языке:haha:. Катастрофа !!!о_О

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cJmwsBsHk2U

Одеський даїшник назвав українську "тєлячою мовою"

Середа, 26 січня 2011, 11:18

В інтернет потрапило відео, на якому зафіксовано, як одеський інспектор ДАІ відверто продемонстрував неповагу до державної мови.​
    Відео було зняте 22 січня 2011 року, передає ТСН.
    Видно, як інспектор ДАІ Одеси, старший сержант Швець (номер посвідчення ОД0148) на питання водія, задане українською мовою, заявив: "Нє понімаю тєлячью мову".

• Подобається Подобається x 5
  14. chevas

chevas New Member

15. Максим

Максим Well-Known Member

По-моєму, мовне питання тут справа десята.

Називається це: Не дай, Боже, з Івана пана.

Холоп отримав пасасту палку, мундир і сяку-таку владу і тепер упивається нею. Як видно з відео, хамською його поведінка була з самого початку, ще до того, як водій почав розмовляти українською. Не почни він розмовляти українською, холоп демонстрував би свою сутність іншим способом.

Ось не кращий його колега з-під Львова:

http://www.youtube.com/watch?v=sG-OFWqG9PY&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 3
  16. Sirko

Sirko Well-Known Member

Назва теми некоректна.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Перший ролик про одеського даішника - я навіть не здивувався. Стандарнтний одеський кацапонацик, тут і на форумі цьому вони ошиваються.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нагадався анекдот про Герасима і Муму....

19. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Если он так сказал , то он сам - тэтячко , потому что в Одессе , несмотря на то , что все разговаривают на русском языке , все понимают и украинский. ... cрочноо_О передайте этому гаишнику по тому же интернетвидео . что ему надо было ходить в школу , там всегда изучали украинский язык.

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Есть предложение назначить пана Gunner'а председателем комисси по чистке среди сотрудников ГАИ - на знание державной мови. Эффект будет - мама не горюй! Давно пора почистить эту свору - да только никак не могут к ней подступиться. А нашего пана Gunner'а - не подкупить в этом вопросе. Вот - и польза обществу! :)

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)