Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Зовсім ні. От анекдот Ви дали абсолютно відповідний.

• Подобається Подобається x 2
  2. Un.Known

Сьогодні написала привітально-ознайомлювальні листи колегам з української філії, у сенсі "з Новим роком, з новим щастям, я така-то і така, тепер я ваша безпосередня...", здогадуєтесь, якою мовою.

Хто здогадається, якою мовою були написані відповіді з Києва? :)

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Діалог з клієнтом
    -Извините я не панимаю па украински
    -фамилию скажите, куда заказ отправлять?
    -Фамилія мая Чосник ...

Я офігів від мочкаля з фамілією Чосник)))))))))))))

4. layer9

layer9 Well-Known Member

Менi здаеться вся справа просто в культурi людей, я от зараз знаходжусь у Чернiговi, тут зустрiти людину яка б розмовляла по украiнськи майже нереально. Можливо у нас в мiстi можна вiд продавця почути дякую, то тут таке не проходить, що тодi говорити за мову

5. Цукерка

Цукерка Active Member

Якось в Дніпродзержинську після сніданку в готелі я подякувала українською мовою - нуль реакції. Я вже виходила і от мій (російськомовний пан) водій теж завершив снідати і сказав *Спасібо!* на що пані аж хором утрьох випалили *Пожалуйста*. якщо чесно не дуже було приємно таке відверте ігнорування :sad:

• Подобається Подобається x 1
  6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Скорее всего украинской....

7. Un.Known

Всі відповіді - російською.

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Декілька років тому, в Київі я щось запитав у міліціянта українською мовою. Він подивився на мене як на тяжкохворого та відповів російською, незважаючі на те, що він представник влади... Взагалі українською зі мною розмовляли тільки на митниці.

9. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Вам не кажется это странным?... Неужели их всех кто-то заставляет?... Почему они добровольно выбирают русский даже в ситуации жесткого административного давления (например, на госслужбе)? Может всех русскоязычных выселить за пределы страны? ;)

Продолжаем борьбу с исторической памятью народа (то что еще называют архетипом)? А силы хорошо расчитали? Подпитки извне уже вроде не предвидится...

И оно вам нужно? Полезным бы чем занялись...

Говорите со мной по-русски. :yes:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

11. Un.Known

:)

Всі кияни, з якими я маю справу по роботі, починають розмову російською. Всі її закінчують чудовою українською.

Я нікого не переконую, просто розмовляю українською.
    :)

Закінчилось вільне місце на диску?

• Подобається Подобається x 5
  12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Деякі менти в Києві говорять і українською. Як правило, ті менти, які говорять українською, добріші тих, хто говорить руською (з власних спостережень). :)

А, взагалі, так, Ви прави, - але дивляться не як на тяжкохворого, а швидше - як на якесь сільське опудало. :crazy:

13. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

А они все как один похожи. Только аппетиты разные. ;)

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

16. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

17. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

"И лишь только в английском языке и лишь в начале ХХ века, и лишь в США – появилось ругательство... – его и внесли в язык США эмигранты из России (см. В.Бутлер «Происхождение жаргона в США», 1981, Нью-Йорк)."

І там напаскудили о_О

18. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

У меня комплекса стеснения мат не вызывает. Надо к месту переменять. В драке, то ли в бою, очень нужный допинг. Помогло, не одну жизнь спасти и не одну крепость взять. Когда нету время разжевывать. Но тут надо хорошо знать русский. Так что не гоните волну и не думайте, что этим вы унижаете русских. А вот хамы и неучи, это другой разговор. Коих в любом народе полно.:)

19. - есть версии, что F.U.C.K. круче, всю Англию спас после чумы. Правда, больше процесс, чем аббревиатура... :))) Ну а раз круче - так они и ругательством потом весь мир запаскудили... Хорошо, что аксакала это не огорчает! :)

20. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Саме тому, що він є невідємною складовою народної російської мови.
    Грекам, римлянам, англійцям, слав"янам Русі це все вдавалося і без мату.
    Цим росіяни самі себе принижують. А на сьогоднішній день і бидлячі представники інших народів, яким Росія (не плутати з Руссю) " принесла світоч розвитку і культури".Мені часто буває соромно за мою мову.

---------- Додано в 15:23 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ----------

В кожній мові є слова, що означають статевий акт чи статеві органи, але в якості кожноденної лексики їх невикористовують(прочитайте абзац про бабусю і дідуся).

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)