Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

-------

:)))

2. JaguaR

JaguaR щасливий

Ясно, що ні, чи Ви вважаєте, що українці викидають телефон, як тільки мають проблеми з мережею?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що ж тоді наштовхнуло Вас на думку про викидання телефонів, чи то пак тупість, неукраїнцями?

• Подобається Подобається x 2
  4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 4
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Un.Known,

6. Полковник

Полковник миється в бані

Совсем другая школа.
    Другой уровень подготовки.
    Завидую молодёжи.
    Хорошая у нас растёт молодёжь.
    А за "ПНХ" спасибо коллеге из Николаева.
    Это его. Очень хорошо сказал кому-то.
    А может тому же мудаку и сказал.
    Это скорее всего.
    А куда ещё мудака того?
    То-то же.

• Подобається Подобається x 7
  7. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

не будем тратить нервы на разборки:dntknw: ...просто будем использовать знание английского языка !:good:

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 1
  9. nastinka

nastinka відсутня

знаєте от я зараз живу у Новій зеландії. я приїхала і я ж не торочу зі всіма українською. я вчу англійську. і стараюсь розуміти людей. і говорю з ним їх рідною мовою.
    Якщо росіяни приїжджають до України, то най або говорять українською або не вимагають тут поваги, ми коли є в Москві або в пітєрє або ще десь говоримо російською, то майте шану та Бога в серці і вистачить гризтись, ми всі люди.
    чорні білі і фіолєтові не важливо, поважають тих, хто вміє себе самого поважати та інших і вести себе достойно, якщо ви, ми не вмієте, то краще сидіти дома зі своїми претензіями та комплексами.
    взагалі я от навчаюсь зараз з росіянами. ми обговорювали цю тему, вони кажуть, та російське телебачення тлумачить всякий бруд на нас, але вони кажуть, ми сусіди, ми всі люди чого не поважати одне другого? а то нє! кожен старається іншому каміння в город накидати! в кожній країні своїх ідійотів вистачає які нас підначують, якщо ви маєте свою думку, то тримайтесь неї, говоріть як вам заманеться в своїй країні, а інших поважайте. і скажіть, шо то не вірно! га?

• Подобається Подобається x 5
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Естественно.
    Если остальные жители Москвы в игноре.

• Подобається Подобається x 3
  11. barrra

barrra Member

атаки...

[​IMG]Атаки в них різні. Це правда. [​IMG]Але вже всьо. [​IMG]Минулося. [​IMG]Ну, ще не все, [​IMG]але відчули вже і вони нарешті, [​IMG]що тутоньки їм не Масква. [​IMG]

12. Полковник

Полковник миється в бані

Вроде, уже осень прошла.
    До весны ещё далеко.
    Странненько как-то....

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

Правда, что они с австралийцами, как хохлы с москалями "дружны"?

13. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вас кто-то сильно обманул, сказав, что россияне приезжают... Увы - уезжают украинцы в Россию (ну - или в Новую Зеландию ;) ) - обратного движения нет. А по-русски говорят в Украине ее граждане - те самые, которые голосовали на референдуме 91 года "ЗА" создание независимой Украины. И Именно они - и я в том числе - желают иметь к себе уважение. И уважение это состоит в простом принципе - там, где начинается свобода одного человека - заканчивается свобода другого. Принцип известный - ТАК живет вес цивилизованный мир. У нас же - при декларациях "европейских устремлений" - подходы провозглашают чисто тоталитарные - а говорить ты должен на языке, которй нравиться мне. И удивляются еще, что ТАК много людей этому противится... :pardon:

• Подобається Подобається x 3
  14. Shlyak

Shlyak Well-Known Member

Давно английский язык стал для для полинезийцев рiдним? Приехать на священную землю народа маори, разговаривать там языком колонизаторов, при этом приводить себя в пример русским на Украине - есть похожая тема - "Придумай подпись к ржачной фотографии".

• Подобається Подобається x 7
  15. Fon

Fon whom how

як красіва. українців порявняли з півголими тубільцями )) вам великий плюс пане Shlyak )) а радіо значить придумав попов? )) а нанотехнології лєвша? ))

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А шо, треба було з напіввбраними? о_О
    І правильно пан Шляк провів парарель. Бо йдучи Вашою логікою, можна почати війну з Китаєм, перебити всіх китайців і вимагати у приїжджих японців говорити українською...
    Для поваги :)))

17. nastinka

nastinka відсутня

ну австралійці насміхаються з ківі бо ті повільні) але я особисто не помітила, тут всі трудяги, а австралійці жирні свині і зеландія їх годує. але тут тим ніхто не переймається.
    в них принаймні одна мова.

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

знаєте. кук відкрив ці землі. вони не були якісь зайняті перед тим офіційно, до речі маорі зїли таки того кука, вони були канібалами, а після цього ці землі стали колоніями, але маорі ніхто не утісняв, і якщо ви не знаєте, що маорі вирішують тут багато питанб саме для себе, то не треба, їх ніхто не виганяв, що стосується аборигенів то єнша хісторія. то так за раз я не можу викласти, маю написати багато букаф, хоча якщо ви знаєте історія, то що мені пояснювати, і до речі, як не смішно але тут 40% азіатів, які плодяться як саранча. не в білих людях стоїть питання ребром.

18. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

С такими расисткими взглядами вы хотите попасть в Европу?

• Подобається Подобається x 4
  19. Fon

Fon whom how

ну, впринципі, галичина і є європа. можливо кордон європи. далі ніфіга не європа. і не расіст я. з чого ви взяли.
    трошки прочитав про маорі. фактично в них була та ж доля, що й майя і ацтеків. приплили чуваки з рушницями і почали качати свої права. ну і почалась війна. самі маорі не корінні в новій зеландії. є припущення що вони прибули з острова яви чи з полінезії. дуже швидко пристосувались. завдяки тому що були дуже принципові і войовничі, англійські колонізатори не змогли їх винищити. навіть мали свого ставленика короля. в наші дні маорі не є чимсь унікальним. як всі раніш пригнобелні народи більшість з них живуть на допомогу по безробіттю, звинувачуючи білих денді у всіх можливих і неможливих голокостах. для австралійців маорі як для нас молдавани. чи для росіян чукчі.
    канібалізм - ну культура в них така. зі всього світу канібалізм був поширений тільки в полінезійському басейні. і завязано це було на релігії. убитого зїдали не як делікатес, а щоб отримати його силу і мудрість.

20. - Геродот писал, что где-то километров на 800 на север от побережья Черного моря тоже с каннибализмом всё было в порядке... ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)