Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А це абсолютно не залежить від того чи я відверто проголошую совків-рашафілів і всіх політиків, що хочуть їх задовольняти, своїми ворогами, чи грався б "консенсус", "пошук спільного", і "компромісів". Вони (русифіковані совки) як комодські варани - домовитись з ними, давай дійдемо консенсусу, я тобі дам зжерти свою руку, але ти мене в ночі не зіжреш всього, неможливо. І руку відхопить і тебе вночі зжере. Так і рашафіли, намагайся їм піти в чомусь на поступки, все одно даремно, українські цінності будуть для них чужими, російська історія правдивою, союз з Росією бажаним, а Лукашенко-Путін їхньою уявою про ідеальну владу, яка "має навести лад". Тож так, як зараз, вони хоч знають, що скоро наші вгору візьмуть, і їм кірдик.

• Подобається Подобається x 1
  2. Inga

Inga Дуже важлива персона

маю надію, що в переносному значенні? :) )))))))))))))))))))))))

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Мова йшла про те, що росiяни можуть запровадити перевiрку знання росiйської мови для трудових мiгрантiв.
    Чи ви вважаєте що заробiтчани с ЗУ в Росiї не працюють?

Зрозумiло.
    Чекайте й надалi. :)

4. Mr. Blick

А тобі що ? Ти ж українка. :)

5. Inga

переймаюсь долею співгромадян іншої національності :scratch_one-s_head:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не переймайтесь. Чуваку і свої, співгромадяни української національності, місце покажуть...

7. iso

iso Well-Known Member

8. Mr. Blick

Ну, якщо переймаєшся. В переносному, чи в непереносному це як подивитись. Я мав на увазі, що коли нарешті остаточно встановиться українська влада стануться такі події: розтануть остаточно як роса на сонці мрії про будь-які союзи з Росією, чорноморський флот витурять з Севастополя, державна мова буде єдина українська, Україна вступить до НАТО, замість 9 травня буде відзначатися день УПА. Ну, а ти сама розумієш, що для багатьох совків-рашафілів це ї є "кірдик".

9. Inga

підтримую

а це не підтримую - спочатку треба відкрити архіви і ретельно вивчити це питання, імхо дуже багато легенд з обох сторін...

10. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ой, як примітивно, пане Василю! Хто і кого, де і коли спалював за мову у концтаборах?

11. iso

iso Well-Known Member

Ось це місце можна по складах? Що таке українська влада? Що треба для того, щоб вона встановилася нарешті остаточно? І як будуть витурювати флот?

12. Mr. Blick

Добре, я навіть згоден без останнього пункту. Бачиш, який я компромісний та толерантний. Але ти запитай пана Дальневосточника, який закликав "пропонувати рішення, відповідні всім громадянам України" чи пана VasMT, чи вони згодні хоча б з одним з того, що я перерахував. :)

---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

Сьогодні в Україні "Батьківщина", "Удар" та "Свобода" - це і є українська влада. Я впевнений, що з конституційною більшістю цих партій в парламенті і відповідним президентом, все те, що я сказав, буде з часом вирішено, і "харківські угоди" скасовані в першу чергу.

13. VasMT

Ви неуважні, як і всі красиві жінки...
    Мова йшла не про мову, пробачте за тафтологію.
    Нагадаю

14. Дальневосточник

Видите-ли - для меня термин "украинская власть" означает власть, избранная гражданами Украины.
    О "союзах" с Россией или Белоруссией я слышу исключительно от львовян. По крайней мере на луганщине апологеты подобных союзов набирают голосов меньше, чем пр на львовщине. :)
    По поводу ЧФ - у меня варианта два -
    первый - это буквально выполнять Закон о "позаблоковом статусе" - т.е. распрощаться.
    второй - оценить его пребывание исходя из рыночной стоимости побережья в Крыму.
    Государственный язык и сейчас - один. Правда - каким образом это касается гражданина? Госязык - для чиновников. :)

15. Mr. Blick

Так, хвилиночку, а де ж тут моє бачення України, з яким погодилась Інга ? Де НАТО ? Де витурнутий російський флот ? Мене не цікавить його ринкова вартість, ну зовсім. І "язік" буде дуже сильно стосуватися кожного громадянина, бо тільки українською з ним і будуть чиновники розмовляти.

16. Дальневосточник

Вы же о государственном печетесь? Я не возражаю - один - ТАК один. А что до регионального - то вы об этом не говорили. :)
    А для этого есть Закон о языках. :)
    Не будет чиновник его исполнять - пойдет гной вилами кидать. Там ни "мова" не "язык" - не нужны. Бери больше - кидай дальше
    Ну ТАК надо вначале изменить Закон "о засадах зовнiшньої полiтики".
    Хотя я лично "за" вступление в НАТО. Поскольку ныне это действительно реальная система европейской безопасности.
    Ну на то оно и ваше - чтобы быть при вас. :)

17. VasMT

Гм... Навоз, скорее...

18. Mr. Blick

Я написав чорнимі літерами по сірому фону - "єдина державна мова". Думаю, це зрозуміло, що ніяких "ригианальних язиків" в такому випадку не буде.До речі, як і російськомовного кіна.:)

О, це добре. Тепер наступне запитання - а хто в Україні заважає вступу до НАТО ?

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

То вже пєрєбор, день коли перемогли Гітлера, Муссоліні, Антонеску і інших окупантів це все таки свято.

20. VasMT

Мабуть саме НАТО? Не замислювались над цим? :mocking:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)