Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

То що, кажете, варто і в Україні ввести тестування всіх на володіння українською мовою?

2. zherech

zherech Well-Known Member

Может и стоит. Мне все равно. Я бы сдал.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Обов"язково. Для всіх мігрантів, всіх заробітчан, всіх прагнучих громадянства... А для громадян України, як си хочут.

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

зараз прибіжить Дальневосточник і почнеться про порушення прав людини...

• Подобається Подобається x 1
  5. - категории были и будут. Приглашать за большие деньги американского профессора в ВУЗ, но не давать работать пока не сдаст экзамен - оригинально было бы :)

6. VasMT

Ой, Мартіні, тільки не треба...
    Уважно дивимось, для кого потрібне знання мови: - торгівля, послуги, ЖКГ. Тобто ті сфери, де необхідне знання мови для виконання функціональних обов"язків. Двірнику, працівнику деревообробного комбінату, вантажнику тощо знання мови сто років не потрібно, і його не вимагають. Звідси, даремні Ваші закиди до ДВ...

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Да не вопрос. Там более, считаю, что таких профессоров единицы, от общего количества таджиков и молдаван...

7. Bambook

Якби від цих працівників в Україні вимагали екзамену з української мови - Дальнєвосточнік не писав би про ущємлєніє прав чєловєка?

8. VasMT

Спитайте його. Моя думка незмінна - заробітчани повинні бути притиснуті з усіх боків, поки ми не подолаємо безробіття.

9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

тобто треба робити все шоб не дати їи вижити?

10. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Це ти Азарова маєшь на увазі?;)

11. VasMT

Карабін, я не знаю, що там із модераторами, але не наривайтесь...
    Я мав на увазі виключно одне, - унеможливити міграцію, і в першу чергу трудову, на територію України, поки не буде подолане безробіття, та рівень життя не досягне середньоєвропейського. І мені на чхати, яким терміном це називається в соціології. Кожен, ідучи до влади обіцяє - СТВОРЮ робочі місця. Навіщо створювати, напрягатись, якщо можна заповнити вже існуючі? Не вигідно. Завжди легше вигнати Івана який проробив роки без оформлення та без соцпакету, копнути його в дупу, коли він рипнеться за підвищення з/п, і найняти іншого. Теж на мінімалку і без оформлення. Он, славне Леоні. Із інших областей вже працівників-мотальщичь возить... Невже в Стрию всі жінки влаштовані? Ні. Бо можна вигнати, і стоятиме черга ,ладних хоч за якісь гроші працювати...

12. Bambook

А куди ж дивляться покращувачі нашого життя вже сьогодні з їхньою "сильною рукою", "стабільністю" тощо?

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ааа, во ви прошо....тут згоден

14. VasMT

На превиликий жаль, Україна, поки що, не стоїть першою в списку мігрантів, чи набутті її громадянства. Доречі, цікава статистика, подивіться, хто прийняв наше громадянство за останні роки (рік).Зараз не шукатиму, але там є навіть поляки і американці... Загальний відсоток та баланс зберігається на виїзд із країни, а не на в"їзд. Тому це питання не нагальне. Показово, що вся біженьска братія, якій надали громадянство ,як біженцям ,оселяються не десь по селах в чорнобильській зоні, а на столичних ринках...

15. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Та же беда и России

---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:51 ----------

Ни в коем случае .Я так думаю

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Є в центрі Києва "клубне СТО" (власник - киянин). І усі намагаються записатися до конкретного слюсаря - таджика.
    Золоті руки, сумлінна робота, жодної рекламації. Ніколи не натякає на чайові, не влаштовує "перерв". На форумі - подяка за подякою. Його шеф скупо тицькає кнопку "дякую".

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

і американці також???
    чи ви маєте на увазі корінних?
    ви на якому базарі скуповуєтеся? Тут не бачив таких, ні на винниківському, ні на галицькому

18. VasMT

На весь Таджикистан і всю Україну адин фаїхівець... :)))
    А Ви, Боря, хто по національності, фін, чи досі дикий Тунгуз, чи друг степів калмик? За що ж Вас досі тримають підпільно? ;)

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тим не менш кілька сотень власників "японок" і "кореянок" записуються до нього у чергу.
    Росіянина з Казахстану (з іншої галузі, освіта вища) запишемо у "мігранти"?
    Ви, мабуть, здатні співати осанну тільки маркшейдеру з Калуги?

Я українець. А Ви - гомосовєтікус, дарма що українською іноді розмовляєте.

20. iKnopka

iKnopka Well-Known Member

Мову всім треба знати

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)