Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А я сьогодні бачила машину Приватбанку, мабуть, інкасатори, поруч стоять двоє озброєних «черепашок-нінцзя», а за лобовим склом два прапорці – український і (!) російський. Цікаво…

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Хм... Це "перегибы на местах". Я лише хотів щоб просто помилку з апострофом в системі виправили :)

3. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

В Москві в таксистів часто можна побачити вірменський, азербайжанський чи ін. прапорець. Цікаво?.. Нє, не цікаво! :)

• Подобається Подобається x 2
  4. manur

manur Well-Known Member

Особисто знайомий з одним фацетом, який за національністю є талиш (хто не знає - то їх досить є в Азербайджані і в Ірані). Він має жінку в моєму регіоні - тому давно з ним знайомий.
    Але працює він в Москві : таксистом іще там десь....

Так ось - дуже любить він українську музику (в основному щось таке легеньке весільне і саме ЗАХІДНОукраїнське). Розказує, що його клієнти часто ся дивують, що в такого чорнявого-чорнявого таксиста в антанабілі хахляцкії пєстні звучать)))))))
    Аміл (так звати талиша) втирає їм, що в нього мама - українка))))))

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То най ввімкне їм "Давайдосвиданья".

6. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

А собственно в чем Вы усмотрели проблему?
    Что до флагов, то всяких полно, довольно часто украинские вижу. Совершенно спокойно отношусь. Эка невидаль - российский флаг! И что?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не можна бути таким злим.

8. NorthWind

Не обижайтесь, я наоборот сегодня очень доброжелателен. Раскидал давно висевшие дела и, можно сказать, отдыхаю.
    Так вот, раз уж о флагах зашла речь. В русскоговорящей Одессе практически в каждой машине - украинский флаг. Быть может Чемпионат Европы послужил тому причиной, но реально бросилось в глаза.

9. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тепер епопея точно завершилася. Виплата по чеках надійшла. Систему переможено. Хепі-енд

• Подобається Подобається x 3
  10. morze

morze Well-Known Member

Хотят ли русские войны? Відомі слова із відомої пісні. Тільки бідна морально і фізична людина, може бажати навпаки!

11. obozrevatel

obozrevatel Well-Known Member

жаль только пока Украине нечем похвастать...

---------- Додано в 02:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:04 ----------

Ну так и чему же удивляться? Днепропетровск относится к русскоязычным городам Украины!

12. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та про що там казати. Ось вам "патріотка" із Донбасу на острові таке видала.
    Не знаю під яким ніком вона тут отирається, але в груди себе стукає доволі гучно.

13. NorthWind

Елика - якраз патріотка своєї країни. Ми дружні і її я поважаю саме як гідну жінку і людини слова. І взагалі, грубіянити - якось не по-грандовскі.

14. ГРАНД

Патріотка?
    Гм. Тоді таки справді доборолась Україна.....
    що такі слова належать патріотці.

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ну-ну... )

16. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Можливо, Малоросії, але не України.

• Подобається Подобається x 2
  17. ГРАНД

А я на додачу їй заборонив вживати українську мову на острові, навіть коли їй таки захочеться щось сказати. Бо принципова вона не там де треба.

п.с. Між іншим, "тріснути від натуги" вона наполегливо порадила мені, також за принциповість і прохання робити дописи українською мовою. Тут моя принциповість.

18. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

У мене на роботі хлопці-водії, що бувають у Росії, розповідали: найкращій подарунок із України - українське пиво і горілка. За смаком і якістю вони набагато переважають російські продукти. Я думаю, знайдеться і ще щось, просто це першим пригадалося.

19. Gron

Gron тафгай

От якби Ви написали що українська мобілка, побутова техніка, чи хоча б взуття от тут мене б гордісь обуяла, а так..........

• Подобається Подобається x 4
  20. ADMIRAL

ADMIRAL Well-Known Member

Не этот ли "герой" GRAND на ОСТРОВЕ???
    ГРАНД
    плавает в болоте
    за хронічне хамство

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)