Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пані Волошина,
    не флудіть своїм лінком по усіх гілках. Краще відкрийте нову тему і там обоворимо словник.

2. Oxid

Oxid Well-Known Member

Закарпатці про російську мову :) пришов в гості, так живи в гостях! не має права чужа мова лізти сюда:)http://www.youtube.com/watch?v=d-QOC_phm5Y

• Подобається Подобається x 6
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

В продовження історії з Прівєтбанком і апострофом.

Сьогодні пішов в приват24 і в чаті задав запитання чому вже тиждень нема виплати по моїх чеках.

Через пів години я отримав "відповідь" більше схожу на "відчепись, звідки я знаю?" :) : "Ваш чек вже в нас чекайте виплату по ньому через 4 банк днi" .

Про жодні "мовні проблеми" ні слова. Ок, дамо їм більше, ніж 4 дні і повторимо спробу наступного понеділка :)

• Подобається Подобається x 5
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вас "жиби" душит? :)))
    http://litopys.org.ua/ukrmova/um174.htm

• Подобається Подобається x 2
  5. MARTINI

Дзвінок з ПрівєтБанку. Російська дєвочка сьогодні продовжила мене переконувати в тому, що я повинен піти у відділення і просити виправити свій акаунт в їх базі з української на російську мову :) Якщо попередній раз я просто обурився і сказав, що віддам чеки в інший банк, то нині я вже мав настрій поговорити. Дєвочка виявилася тупою як пробка. Чеше мені, що у них ошибка. Я їй кажу, у вас помилка, ви і виправляйте. Вона каже "ми нє можем ісправіть, у нас нєт доступа" і так по колу. За 15 хвилин розмови я здається таки зміг їй пояснити, що помилка не в слові з апострофом, а в тому, що слово з апострофом вважається помилкою. І що дзвонити вона має не мені, а в ІТ-відділ, і хай там виправляють свої помилки. Щоправда, що таке ІТ-відділ, мені здається, вона не знає і сумніваюсь, що буде кудись дзвонити :) Ну нічого, в понеділок продовжимо тролінг ПрівєтБанку через чат :) Далі буде...

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

Ну ось. Історія "Як я українізував Приматбанк", схоже, йде до завершення. Щойно телефонує дєвочка, каже щоб я нє волновался, над проблємой работають програмісти і как только она будет рєшена, чеки будуть поставлені на виплату... Фініта ля кумедія :)

• Подобається Подобається x 9
  6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Запасіться попкорном, пане - вистава ще триватиме.

---------- Додано в 13:03 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ----------

Триває ще одна вистава - та КаКа (закон про мови).
    "При таком развитии событий, выполнение закона в тех областях Украины, которые не признали русский – региональным, будет финансироваться из центрального бюджета, а в тех, что признали – из местных бюджетов. Вот такой парадокс украинской демократии. Бюджетный вопрос будет решающим. Статус языков будет зависеть именно от него.

И уж очень неприятный и, возможно, самый пагубный по своим последствиям, стал факт отказа горсовета Измаила признать региональным – болгарский язык, хотя все условия с точки зрения закона болгарской общиной были выполнены. В результате, болгарская община города Измаила свое право на региональный язык будет отстаивать в судах. Создан опаснейший прецедент, когда на пустом месте раздувается сепаратизм и в этом плане, решение измаильского горсовета может иметь более разрушительные последствия, чем демарши Тернополя и Ивано-Франковска. Закон есть, значит, его надо выполнять."
    http://ru.golosua.com/politika/20120829_yazyikovoy-zakon-linii-iskusstvennogo-raskola

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Очень рекомендую. После 12 лет работы там скажу ТАК - это будет последний банк в Украине, в который я обращусь в случае необходимости. Хоть он будет все делать по-русски - перерусски. :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Bambook

Bambook Persona non grata

О, а тут хтось каже, що трудящі "воодушевляються" від російської мови... А воно насправді - своя сорочка ближча до тіла.
    Тому завжди кажу - найкращий піар для української мови - україномовні продукти, бідьш якісні за свої російськомовні аналоги. Будуть такі продукти - будуть ними користуватися навіть Дальнєвосточнік з Салатою...

• Подобається Подобається x 3
  10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вот только не надо путать божий дар с яичницей. Мне одинаково неприемлемы как требования к русскоговорящему гражданину Украины перейти на украинский = ТАК и к украиноговорящему гражданину Украины перейти на русский. Безотносительно к "форме собственности" у гражданина должен быть выбор языка - а в случае принуждения я откажусь от услуг - и уйду к другому. Я не хочу никого убеждать - но я никогда не войду в дверь - на которой будет написано - "only for ...."

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я тоже предпочитаю ходить в туалет дома... :mocking:

• Подобається Подобається x 4
  12. MARTINI

• Подобається Подобається x 1
  13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. OldMan

OldMan Well-Known Member

Даже если Вы тот самый for ...? :)

15. kym

kym Well-Known Member

Я б рекомендував виставити їм фінансові санкції.... думаю можна знайти якісь юридичні підстави і зняти з цього жидівського банку пару десятків тисяч гривень... тоді они дуже скоро по українськи і заговорять і запишуть...

16. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Навіть не обов'язково якісніше - просто не гірше і щоб були взагалі.
    Бо достатнє великий попит на українськомовну продукцію є і ТАК.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти ба!!!!!!! Який хороший банк!!!!!:))

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сучасний продукт має бути, а не чорнуха на кшталт "Укртелефільм-82" і ковбаса "Ретро-Кремлівська".

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не пятница. Можно на родном языке без ошибок ответить.
    Наши российско-украинские беды пока есть из-за того, что мы пока небогаты. Будь у нас возможность на выходные слетать с любимой девушкой на Занзибар, никто из нас и не вспомнил бы, где Житомир и где Пермь.
    Так давайте не спорить, а строить.
    Я - за.
    Знаю, что большинство из вас - тоже.
    Обвиняйте в пацифизме. Пох.
    Я так считаю.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

П'ятницю важко пережити.

О, я думав вам років 50 і онуки бігають.

Й.. б.. Да.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)