Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

якби ше пару місяців тому мені хтось сказав, що українські банки будуть відмовлятися обслуговувати клієнтів українською мовою, я б йому також сказав, що в нього параноя :) А тут бачите, покращення підкралось непомітно

• Подобається Подобається x 8
  2. Siggwar

Siggwar Well-Known Member

Ви їх питали, по телефону (того самого операціоніста) необхідні зміни в базі зробити не можливо?

• Подобається Подобається x 1
  3. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А кто Вас знает?...:pardon:

• Подобається Подобається x 3
  4. MARTINI

той операціоніст, який телефонує - це не той операціоніст, який сидить у відділенні. У нього нема можливості щось міняти. Щоб змінити, береш паспорт і йдеш у відділення, даєш їм люлєй, як вони, свідомітнуті нацюки, посміли мене в базу вписати українською мовою.

• Подобається Подобається x 2
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Так чо б у суд на ПБ не подати?

6. Siggwar

Так я й кажу ТОГО САМОГО, який може робити зміни. Вони ж картки по телефону блокують.

Взагалі то дивно, як на мене. Якщо виявився якийсь баг у системі з даними давнього клієнта, замініли б той апостроф по-тихеньку (або взагалі самі б і преклали ту адресу на російську), навіщо знов туди йти з паспортом.

ПБ відрізняється від інших постійними технічними проблемами. Сам є їх клієнтом.

7. MARTINI

вони роблять по телефону те, що їм вигідно робити по телефону. В даному випадку, очевидно, принциповим є момент, щоб людина сама особисто пішла і попросила змінити дані про себе на російську мову.

Взагалі, попри чи не найкращий в Україні інтернет-банкінг, в прівєт-банку все ще є купа речей з якими треба ходити особисто у відділення з паспортом. Жодні верифікації телефоном, смсками, паролями - не підходять. Здавалося б, абсурд, але так є.

Взагалі, приватбанк завжди був російськомовним банком. Всі документи в банку, квитанції, рахунки, угоди все було російською мовою. Центральний офіс знаходиться в Дніпропетровську, спілкування з операціоністами завжди виключно російською мовою. Відносно недавно ця ситуація стала поволі виправлятися, з"явився такий-сякий україномовний інтерфейс в Приват24, документи стали українською. Але ось Дніпропетровська облрада подарувала лохокторату ригіанальний язик і прогрес тупо обрубали. Вирішили не напружуватися з двомовністю.

• Подобається Подобається x 4
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Мартіні, а якщо написати їм листа з висвітленням всього на ЛФ?

• Подобається Подобається x 2
  9. MARTINI

хай пройде пару днів , я в приват24 піду до них в чат і буду тролити їх операціоністів питанням "чому гроші по чеку досі не надійшли на мій рахунок? :windie:". Чат порівняно з телефоном має перевагу - протоколювання розмови. Хід справи висвітлюватиму тут :)

• Подобається Подобається x 5
  10. Siggwar

Напевно, у ваших краях у відділеннях працюють місцеві? Вони розмовляють з клієнтами російською? Дивно.

11. MARTINI

ні, працівники місцевих відділень, навідміну від працівників центрального офісу, розмовляють тою мовою, якою розмовляє клієнт. Але всі документи, всі папірці, з якими виходиш з банку, російською мовою.

12. Siggwar

Он як. Ніколи не звертав увагу на це. Ну то до Коломойського претензії, вони ж приватна установа. А в приватній установі, яку політику господар обрав таку й впроваджують.

13. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ну, при всей общепризнанности долбанутости, тормознутости и прочих стях ПриватБанка, отазатся от него не так легко, есть у них и полезные фишки. Наверное увы.
    А их чушь про невозможность ввести адрес с апострофом надо дожать, естественно. Не надо искать сразу заговор и злодейство, просто туповатые клерки + туповатые программеры. Наверняка не предусмотрели ввод английского апострофа (клерки просто другого не знают), потому система и не понимает этот символ.

• Подобається Подобається x 3
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Угу... і ще скажіть, податки які хочуть, такі платять... чи вони існують на безлюдному острові?

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так зараз це йде по другому колу. Після перемоги ПР.

ІМХО, і тоді фєня ні до чого.

---------- Додано в 19:46 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

Начебто. Лише начебто.

16. Oxid

Oxid Well-Known Member

Так як аншлюс Австрії? З Україною такого не вийде:)
    Теперішня влада не вічна...хоч дехто з них думає, що назавжди...

17. manur

manur Well-Known Member

Було то пару місяців тому :
    Є в мене зарплатна Приватбанківська картка. Вже вона мені ніфіка не актуальна, але термін її дії ще не закінчився....
    Телєфонує мені хтось з нумера 056...., цебто, з дніпропетровського. Тисну гудзика на телєхвоні і, звертаючись до мене по імені-по-батькові, говорить до мене дівчина на кацапськім діялекті. Питає, чи маю я хвильку для розмови і втирає щось про якісь їхні пропозиції мені......
    Я кажу, жи хвильку маю, але гречно прошуся, жиби вповідала мені тото на співучій-солов"їній.
    Після такого мого наївного прохання дівчина нагло відрубує свьязь межи нами і по тому - гаплик........((((

Через пару днів повторюється те ж саме, тіко й ружниці, жи балакала не дівчина а патсан...

Ще за пару днів починаєсі те саме, знов з дівчинов. Я їй гречно так вповідаю, жи було вже кілька дзвінків, але після мого прохання спілкуватися українською, у всіх раптово пропадало бажання зі мною спілкуватися.
    В трубці настає павза, після якої дівчина посинає вогорити вкраїнською...... але десь на рівні Азарова)))))
    Видать в Гуглі переклала та й читала. Не міг я того витримати, подякував їй гречно, вповів, жи як мені буде шось тре від їхнього трохлітрового банку, то маю там кумплів, то їх ся спитаю.....

Бідні люде.... Як вони можут в банку робити як не годні державною мовою оволодіти..... Шкода мені їх. Мо" якого дохтура їм порадити? Га?????

• Подобається Подобається x 10
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони не знають, що пекло вічне, а не їх влада.))))))))))

• Подобається Подобається x 7
  19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Вибачте , але хiба оцi "жи" та "жиби" мають якесь відношення до співучій-солов"їній? Хіба це не діалект?Якщо Ви до неї на такому діалекті звернулися, а не на співучій- солов" їній, так чого ж Ви від неї вимагаєте?
    "Шкода мені" Вас , "як не годні державною мовою оволодіти","Мо" якого дохтура ... порадити?"

• Подобається Подобається x 6
  20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Та я и не волнуюсь, поскольку прямо говорилось о Киеве:
    Меня больше волнует Ваше неспособность воспринять более двух строчек текста.
    Так тяжело беседовать.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)