Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

наведіть курсор миші на підкреслене слово і один раз клікніть
    пан вигадує просто на ходу
    а ну, а ну? запасаємось попкорном
    тобто в Україні ніхто крім українця націоналістом бути не може... хм. А як тоді вас назвати?
    ось ми і знаємо як вас назвати, ви російський націоналіст.

• Подобається Подобається x 5
  2. Siggwar

Siggwar Well-Known Member

Не я когось вчу як правильніше "любити" Україну, а ви і такі як ви. Як би я був російським націоналістом я би, як мінімум, з вами не спілкувався б українською мовою. Для них це не є "тру".

Вважаю нашу з Вами бесіду вичерпаною тому, що я втратив до неї інтерес. Мені не цікаво спілкуватися з людиною, єдиними відповідями якої є сенетнції на рівні "сам дурак". Скучно.
    Добраніч.

• Подобається Подобається x 4
  3. coolzak

coolzak Well-Known Member

прогноз на майбутнє-якщо відбудеться зміна влади то буде така українізація що Ющ буде згадуватись як русофіл .

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А дозвольте уточнити, зміна на кого? Ну, щоби потім аналіз можна було зробити.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 1
  6. MARTINI

пан просто заплутався у брехні показах і вирішив зіскочити.
    Але ми вже зрозуміли кто ви такой. Давайдосвіданья (с) ;)

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну це ваша справа, пане Оксід. Але боюсь, що ви разом зі своїми родичами в Донецьку, на Слобожанщині і в Галичині будете глубоко-глубоко... в пащі путінського дракона.
    Ось почитайте роздуми одного пана в Захід.нет. Вам цього хочеться? Бо іншого шляху для України на даному етапі я не бачу...

нєрусскій (Ukraine)
    Головна системна помилка, яка була закладена при створенні держави Україна-1992 та, що не була проведена всебічна, глибока десовьєтизація, а отже і люстрація. Можливо це і призвело би до пролиття дещиці крові, але тепер за цю помилку треба буде заплатить розколом України. Не наважимся, не вистаче сил, не вистаче розуму, мудрості, або там рішучості заплатить розколом, під ніж, тобто під русскій мір, піде вся Україна. Власне вже її туди повільно ведуть. Так ведуть на бойню тварину. Тихо, не квапливо, навіть роблять все, аби тварина була счасливою, кажуть тоді м*ясо у неї смачніше, коли тварина іде на бойню з радістю. Такий ланцюжок: благословення руссомірця №2 попа Кірілла Януковичу – призначення міністром освіти підростаючого покоління, руссомірця Табачника – міністр оборони руссомірець Саламатін, прмьєр, руссомірець Азаров, секретар СНБО, руссомірець Клюєв – провокації із пам*ятниками Сталіну – провокації у Львові – харківські угоди – організація руками європейців повного блокування европерспектив України – вхід да зони вільної торгівлі з Євроазіатами. Треба ще комусь, щось доводить? Ви такі счастливі, що у вас не було громадянської війни? Тож щасливими ви будете до кінця. Ніхто жодного пострілу не зробе у ваш бік. Нащо стрілять щасливу тварину, яка сама йде на бойню? Не демократично це. До речі, Тимошенко не випускають не тому, що Янукович кровожерливий, або такий поганий, ні. Янукович душка і тримаючи трохи-трохи, ну зовсім крихітку недемократично її у в*язниці, тим самим змушуючи Захід стаивть шлагбаум Україні на шляху до ЄС. Все гінеальне – просте!
    Тож не розсмокчеться. Завдання Януковича, привести в стойло русского міра ВСЮ Україну, без втрат! Це максимум. Але якщо не дозволять самі українці, то хоча би половину і він в перспективі увійде до святих РПЦ. Але я думаю, що тов.Янукович набуде святості ще за життя, бо приведе таки до Московії цілу, ненадщерблену Україну. Тільки терпіння, панове, тільки терпіння. Повільно-повільно, а куди власне спішить? Жодних пострілів, жодних недемократичних кроків. Ну хіба що трошки-трошки. Нехай Бог береже Україну!

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Подобаються мені ці люди. Як у них все "сплановано" та "організовано". :)))
    Педро, а дати входу в "рускій мір" не скажете? Ну щоби сусідів попередити, щоби косоворотки вдіти та балалайки витягти. :)))
    Тема розколу країни сидить в головах лише політичних невдах. Попозиція, бачучи наперед свій черговий прольот на виборах, намагається хоч щось вхопити. Країну їм не взяти. Націоналістичні та псевдоукраїнські ідеї КОДла не мають загальної підтримки у громадян. Їх визнають виключно на заході України. І тому, як запасний, а скоріше основний, варіант їхньої політики - розкол України з метою захоплення влади хоч десь, хоч в якомусь, але окремому, селі чи хуторі.
    Ех, моя би воля... Я би взагалі заборонив постьож на форумі про поділ країни... Але хто ж мене слухатиме, нє? ;)

• Подобається Подобається x 7
  9. Siggwar

Siggwar Well-Known Member

Цікаво, а що той "нєрусскій" мав на увазі під "десовьєтизація"? Може якісь концтабори для очищення майбутньої "титульної" української нації?

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Дещиця крові небольшая плата за воплощение идеи. Идея того стоит.
    Не так ли, мой дорогой антипод Пэдро?

А дещиця это сколько? Если кровью мерять.

• Подобається Подобається x 6
  11. MARTINI

Повертаючись до теми.

Щойно телефонували з приватбанку. Ні, не вітати мене з Днем Незалежності України. Скоріше, навпаки

- Мы получили ваши чеки Google Adsence, но не можем провести выплату, поскольку в базе ПриватБанка ВАС ЗАВЕЛИ на украинском языке и у нас в системе не проходит название улицы с апострофом.

Отже мені треба йти в відділення і казати щоб операціоніст виправив мене в базі з української на російську мову. Питаю, а як же раніше проходило? Я понад два роки вже отримую виплати по тих чеках через Приват24.

- Раньше проходило, а теперь не проходит, мы пытались, но не проходит.

Отаке, оперативно вони СИСТЕМУ покращили... І головне, вчасно :)

• Подобається Подобається x 7
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оперативно, але ж державну мову - українську ніхто не відміняв!!!

• Подобається Подобається x 2
  13. BlameTruth

BlameTruth Well-Known Member

Не допускаете, что было произведено обновление системы с последующим перетягиванием в нее уже имеющейся клиентской базы, а оная (сис-ма) "не понимает" некоторые символы? Тот факт, что не проверили это, конечно, чести им не делает. Я бы просто отказался на вашем месте от услуг этого банка и обратился бы в другой.

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Масло масляне...

15. BlameTruth

Безусловно, "приватовцы" так обрадовались языковому закону, что бегом принялись курочить систему, чтобы она могла работать исключительно с русским.

• Подобається Подобається x 3
  16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Просто прийшло ЦУ, та й по всьому.

17. MARTINI

ви не з того боку заходите

приватівці побачили, що система не придатна для використання української мови, але виправляти цей баг не вважають за потрібне. В сучасних українських реаліях вони вважають, що відправити клієнта у відділення, щоб він там постояв в черзі аби попросити виправити себе в базі з української мови на російську - це доцільніше, ніж виправити такий незначний баг в системі. Рускій мір наступає. А банк я, звісно ж, поміняю. Бо очевидно, що цьому банку на мене, як на клієнта-українця, наплювати з високої башти. Сьогодні за апостроф зачепилися, завтра гроші вкрадуть бо виявиться, що система працює тільки з рублями

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Не волнуйтесь, этот город не Донецк...

• Подобається Подобається x 2
  19. BlameTruth

И точка. Вас не устраивает сервис, вы отказываетесь от услуг этой организации и находите другую, а вот это все:
    - уже паранойа какая-то. Клиент всегда прав, а те, кто этого не понимает или делает вид, что не понимает, теряют целевую аудиторию и терпят убытки.

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Заздалегідь, не сумнівайтеся....

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)