Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Siggwar

Siggwar Well-Known Member

Коли Янукович став президентом я думав - ну все, зараз з Кремлем така дружба почнеться, аж "мама не горюй". Щось не бачу цього, здогадуєтеся чому?

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер для тих, хто тут наївно з бризгами слюни доводив, що українська мова від цього закону не постраждає:

Українська мова вже не потрібна для отримання телеліцензій.​

Національна рада вилучила графу "мова" з заяв про видачу ліцензій на теле- і радіомовлення.

Відповідний наказ підписав голова Нацради з питань телерадіомовлення Володимир Манжосов у понеділок, повідомляє сайт установи.

Нацрада затвердила нові зразки заяв про видачу (продовження), переоформлення та видачу дубліката ліцензій на мовлення, з яких вилучено графу "Мова(и), якою(ими) вестимуться передачі (:wacko:".

Як сказано у повідомленні, зазначені документи було підготовлено у зв’язку з набранням чинності закону "Про засади державної мовної політики", а також "зважаючи на неодноразові звернення суб’єктів господарювання".

Представників Нацради в областях, у Києві та Севастополі зобов’язано "довести до відома керівників телерадіоорганізацій інформацію про можливість переоформлення ліцензій на мовлення".

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:01 ----------

бо Путіну все мало. той вже в очко ітак і так лізе... а йому мало і все.

• Подобається Подобається x 3
  3. Gron

Gron тафгай

Ну з мовою, маю надію тимчасово, все зрозуміло,

• Подобається Подобається x 5
  4. Siggwar

Siggwar Well-Known Member

А де ж посилання на джерело?

5. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

А в Харкові таке: людей, які збирають підписи на захист українськї мови, зганяли з місця вже разів шість. Вони переходять і збираються знов. І в таких умовах вони назбирали приблизно 5000 підписів. Для Харкова з населенням набагато більше мільйона це дуже мало. Але, щоб поставити свій підпис, треба поїхати в центр, знайти їх там і підписатись. Ще й думаєш, а чи не дадуть за це по голові. А підписи на захист російської збирають так: підходять до робітника бюджетної установи з заготованим листком і кажуть: "Ось тут треба підписати". Звичайно, багато людей щиро вважають, що все добре, і підписують, багато хто і просто що завгодно підписує. Але мені цікаво, якби умови були однакові, яке було б співвідношення "за" і "проти".

6. Gron

Gron тафгай

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ПАСИВНА некрофілія!

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чув нині беркут побив людей в Харкові, які відстоювали укр. мову. Хто чув більше про це?

9. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Сама бачила лише в новинах по ТВ. Схоже, там була сутичка, але власне бійки не було. Хоча, репортаж був короткий. Серед мітингувальників бачила Швайку - це в Харкові "головний" від Свободи.

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

на ТВ могли все не показати.

Тримайтеся, харківяни!!!

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, я з вами на форумах вже більше 5 років і не перестаю дивуватись вашій наївності і вашому ідеалізму! Які харківяни повинні триматися? За що? Хіба що яких ще клоунів крім Допи і Гепи вибрати на наступних виборах.
    Та харківянам та українська мова глубоко до одного місця. Поїдьте в Харків і побудьте з тиждень. Якщо ви почуєте хоч раз українську мову, я знаю в Бордо один коньячний склепик з найкращими в світі коньяками і пришлю пляшку.
    Та непотрібна та українська мова ні Харкову ні Києву ні Донецьку.
    Постарайтесь не допустити банди туди де українська мова є святинею.
    Бо і в Львові, памятаю, була повзуча русифікація, особливо за часів Добрика. Ось вам над чим треба працювати. А для Сходу 21 рік це достатньо часу щоб збільшити число україномовних бодай на 1%. На жаль це число зменшилось. Тоді за що воюємо? Як казав мудрий Соломон, чого нема, того не можна і порахувати...

12. Gron

Gron тафгай

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Pedro, насправді в Харкові, або просто харківського походження, є досить українських патріотів, цілком адекватних людей, письменників, музикантів. Просто місця треба знати :) Так шо в Миха є шанс заробити флєшку коньячку :)

14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

навіть на Харківському форумі здається є такі

15. Pedro

16. Gron

Gron тафгай

Мій онук не розмовляє російською, бо його батько вважає що він українець, а мати цим не заморочується і розмовляє з ним англійською та поганою українською.
    Вертаються в Україну, бо я телепень не поїхав до них, впертий хахол.
    В моєму офісі вже два тижні ( зі слів мого нач. безпеки луна тільки українська)

17. Pedro

Я то розумію, Мартіні. Памятаю і в Києві інтелігенція, така як Дмитро Гнатюк, Павличко чи інші письменники не тільки спілкувались українською, але ходили в вишиванках. А ось плєбс?... Який становив 99,99%...

18. Gron

Gron тафгай

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А плєбс, як Ви його називаєте з висоти своєї аристократичності, в далекому Казахстані ходив у вишиванках та розмовляв, співав, святкував по-українськи. Але то мабуть нагла брехня. Не могли звичайні українці ходити у вишиванках, то мабуть або офігенні інтелігенти, або зрадники-провокатори...

20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Яка еліта, такий і плєбс. Якщо еліта в основному українська, то й плєбс буде розмовляти рідною мовою, носити на свята вишиванки, шанувати своїх героїв та дбати про свою країну. А якщо роль еліти відіграє зросійщена гопо-влада, то й плєбс хаває руску попсу, говорить суржиком, та вибирає в президенти тупого шапкокрада.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)