Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Всё как в ВР... Одна панi вкинула "законопроэкт", другая "пiдтримала"... Голова нашей ВР тут-же внес правки в регламент...Готово!
    Чего тогда хотим от ВР большой? Сказал Чечетов, что закон о языках примут - судя по нашему форуму - ТАК и будет. А несоответствия и нестыковки в законах - "по цимбалах" :)

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Моє звернення Законне

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а форум до чого належить? до якої з державних, партійних, громадських органів, підприємств, установ і організацій? Ви ж в своєму бізнесі так само встановили якісь правила? чи вам з ВР дали вказівку яку барну стійку ставити? і скільки клієнтів має бути в стєльку?

4. kitana

kitana Banned

Ловкачи такі ловкачи :)

Машуть одним законом, ігноруючи інший ))

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Підприємство.
    Ви не звертаєтесь ні до державних органів, ні до організацій, ні до установ, і навіть не до громадського органу. Тут - приватна територія, котру утримує певна людина і може диктувати умови. Це як кав"ярня, в котрій ми всі гості, яких може виставити господар за двері, якщо ми не сподобаємось - бо це його власність.

6. VasMT

Ні. Я користуюсь виключно Конституцією і Законом про мови, а от Ви з Карабіном жанглюєте законами, як жид сонцем. До чого тут Закон "Про звернення", який ви висмикнули із рукава?
    Звичайно що встановили... Але виключно законні. Ніхто не дозволить мені торгувати наркотиками чи показувати стриптиз за участю дванадцятирічних дівчат. Все інше, що не заборонено законами України - має право бути. А Закон України "Про мови" заброняє дискримінацію за мовним принципом. Навпроти, норма цього закону напряму дозволяє використання будь-якої із мов - Вибір мови міжособового спілкування громадян Української РСР є невід'ємним правом самих громадян.

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:36 ----------

Якщо вимоги власника порушують права споживача, то за це "виставляння" пан власник буде довго розгрібати. А от коли Ви почнете бити посуд, кричати непристойності, публічно оголюватись або якось інакше порушувати Закон і ЗАКОННІ правила власника, отоді так - я перший покажу Вам де екзіт.
    То реклама тут халявна? Так чи ні?

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю,ви певно не так зрозуміли

то до Мартіні...він власник

8. Un.Known

Ви споживач? :)
    Ви справді не знаєте різниці між підприємством і фізичним підприємцем?

9. kitana

kitana Banned

Закони приймаються від імені українського народу. Які висмикування з рукава? Ви шо?!

Ви наполягаєте, що Ваше запитання на форумі є зверненням. Законом України встановлено вимоги щодо звернень громадян. Звернення, що не відповідають законодавству, не підлягають розгляду.

Жонглювати законами у Вас погано виходить :) ))

10. VasMT

Скоріше всього так. Я привик ії виконувати, а не жонглювати.
    Кодекс мы должны чтить! ©
    Так. Тому що користуюсь послугами цього форуму. В тому числі і рекламними.

• Подобається Подобається x 3
  11. Un.Known

Ні, Михайлович. Ви користувач.

Як любите говорити - "учітє матчасть".

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю,
    шо рекламуєте? мо згодиться.....

13. kitana

kitana Banned

Ледь не забула.

Отже, дивимось:

Перший канал - Футбольна передача. Мова українська.
    1+1 - заморське кіно. Мова українська (озвучка)
    Інтер - російське кіно. Мова російська.
    ictv - російське кіно (бандитське). Мова російська.
    5 канал - новини. Мова українська.
    2+2 - російська передача. Мова російська.
    НТН - серіал Менти. Мова російська.
    Новий - російське кіно чи серіал. Мова російська.
    Україна - російський серіал. Мова російська.
    СТБ - якась передача. Мова російська, але коментарі українською.
    ТЕТ - російський серіал. Мова російська.

7-8 з 11.

Хм.

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Просвітіть мене, будьте ласкаві, який якісний російськомовний продукт створює в Україні ваша російська національна меншина, наприклад, для телебачення?

Наскільки я бачу, ТБ завалено фільмами і серіалами російського виробництва сумнівної якості, які транслюються безперервно і займають 70% ефіру. Очевидно, ці шедевральні зразки великої російської культури завозять в Україну для того, щоб російська національна меншина не почувалася відірваною від цієї великої культури Російської Федерації.

А самі ви здатні створити якісний російськомовний український продукт?

14. Полковник

Полковник миється в бані

Хм.
    Прикольный ответ на предложение Дальневосточника начать производить качественные украинские продукты.
    Женская логика?
    Не.
    Скорее всего рагульская.

15. Дальневосточник

А мне - грустно, господин Полковник. Госпожа kitana практически повторяет госпожу Даяну (надеюсь, помните ее - тема Двомовнiсть двухлетней давности)... С тем-же самым рефреном - хочу чтобы все было по-украински, но ничего не хочу для этого делать. Вернее - хочу запрещать!
    Кстати, госпоже kitan'е рекомендую почитать ту ветку. Там она может найти много "откровений" и "обид" от русского языка (включая бессмертный список указов начиная с XVII-го века)...

• Подобається Подобається x 3
  16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Если Вы соотнесёте Ваши наблюдения с рейтингом телеканалов, то Хм. станет неуместным, более уместным будет Гм.
    Так же абсолютно очевидно, что в Украине, сколько там, не менее 70% украинцев.
    И радио, и телевидение и печатные СМИ производят то, что хавает пипл.
    Капитализьм, рынок, туды его в качель.
    Ну сложно мне предположить, что сидит где-то в Лондоне типа Березовского и гатит мильярды денег в продуцирование русскоязычного ширпотреба, который никому не нужен.
    Это Вы скажите мне, почему все эти 70% населения хавают сериалы и фильмы российского производства сомнительного качества?
    Почему бы им не хавать те три украиноязычных канала, поднимая их рейтинг до немыслимых высот?
    Почитайте этот мой пост. По-моему это шедевр. На русском.
    Вам не нравится?
    Это к вопросу о качестве. :)

• Подобається Подобається x 4
  17. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Але зникає реальна необхідність ВИВЧАТИ державну мову.А навіщо? В школі можна вчити українську "для галочки", на 3 "з" (зазубрив, здав, забув). Зникнення саме необхідності знання і є підміною, адже достатньо знати регіональну і ніяких проблем!

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я вам отвечу чразу на два вопроса.
    По первому. Понимаете, я встретил жерт «гусаковского» режима в Ницце, а не в ином другом месте, Хотя я был в Монако, Ницце, Каннах, Барселоне...
    Понимаете какой парадокс, жертвы гусаковского режима в Ницце, а молодежь “спішно вчить англійську і німецьку для того, щоб просунутись по службі.» Просунутся, может и приедут в Ниццу. А пока извините, кого увидел..А когда вас там можно будет увидеть?

По поводу любви или нелюбви к языку. Не путайте грешного с праведным. Только полные идиоты относятся к другим языкам с ненужными эмоциями. Вы же достаточно умный человек, чтобы понять о чем я?

19. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

У будь-якій країні світу біля 70% населення це бидло( не намагаюсь нікого образити, це констатація факта і навіть не моя) яке буде хавати те, що легше переварюється, що нетреба довго жувати і смакувати. А використовувати саме російський продукт вигідно ще й тому, що ніхто не контролює телетекст. Аби був!

---------- Додано в 12:13 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Яущо порівняти кількість лайливих означень відносно мови (української, російської), то російськомовна частина України отримає гран-прі.Це стосується не всіх, але великої частини.

20. Дальневосточник

На мой взгляд - не точное утверждение. на мой взгляд сопле-сахаровые сериалы из России ничем не отличаются от подобной продукции из Латинской Америки (было их время не ТАК давно) - но не надо тратиться на перевод. Как говориться - ничего личного, просто бизнесс. Я с ужасом смотрю в наши программы! Что сейчас можно смотреть - просто не представляю. Однако - не стану упрекать в этом Россию - или Аргентину. Это всего-лишь ответ на социальный запрос. А кивать на зеркало - дело бесперспективное.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)