Гаваріте са мной па русскі

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Deus igrok, 23 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. zherech

zherech Well-Known Member

Вы впевнени в цьому?(укр.клавиатуры у меня нет).

2. kitana

kitana Banned

Кличко розмовляє чотирма мовами.
    На відміну від багатьох українців.

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

навіть більше ніж впевнений
    бо тоді навіть по мінімуму у вас би був встанавлений українізатор
    але все одно,мордує мене питання:чому всі мокалі живуть в Україні яка їм так не мила????

4. zherech

Мне украинизатор особо не нужен,поскольку из украинских сайтов я бываю только на этом,а насколько я помню здесь можно на русском общаться. А насчет Вашего вопроса.Москали живут в Москве. А на Украине живут русскоговорящие граждане. Да,чтобы Вы насчет меня не спрашивали,так я давно покинул Незалежну и Самостийну Ридну Неньку и сменил гр-во. Так что полностью честен.

---------- Додано в 06:47 ---------- Попередній допис був написаний в 06:46 ----------

Хотелось бы послущать как он на украинском разговаривает. У Вас ссылочки не найдется?

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

неправда,в Росії живуть росіяни
    а москалі в Україні

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Отмазка для халявщиков. У меня тоже нет и чо? Разница между русской и украинской в трех кнопках.
    Ы = і, Э = Є, Ъ = Ї. Для человека, освоившего фидер, запомнить их раз плюнуть... ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. zherech

А как переключить клаву в этом случае? Ну или добавить укр.язык в настройки?

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Alt+Shift:tormoz:

9. Vilnyj

Vilnyj Member

Гаварітє со мной...

Шановні! Звичайно, що важко і огидно жити в таких умовах, як наші. Можна погодитися зтим, що кожний має свій варіант виходу із тієї проблеми. хоч для всіх інших, то не є жодним варіантом. А вчому причина? - В нашій безбожності. Бог навчав Свій народ, а ми змушені навчатися тієї ж науки, якщо хочемо, щоби у нас все було гаразд.
    Отим євреям Господь казав, що коли будете ставити царя над собою, то конче поставите когось із братів своїх, а чужинця не поставите, бо це - огида. Звичайно, ми того не знаємо. Звичайно, ми тому і Бога не послухали. А чого при цьому хотіти?
    Бог дав народам різні мови для того, щоби вони не розуміли один одного і не переймали звички, обряди, традиції один одного, а слухали Божої науки і дотримувалися її, щоби їм у всьому щастило і було добре. Бо в іншому разі буде так,як у нас. Хто порушує цю Божу настанову про мови, буде відповідати перед Ним. Звичайно, не втій хвилі! А зміни починати, було би логічно, із вивчення того, як воно має бути.

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пуск
    Панель управления
    Часы, язык и регион (на 7-ке)
    Изменение языка интерфейса
    А дальше все написано, только читай и тыцькай в кнопку...

11. zherech

Благодарю за информацию.

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

гугл Вам в помощь

13. Real

Real Well-Known Member

Классно! План Далласа в действии, но уже под прикрытием слова Божьего.
    Откройте Евангелие, найдите там хоть что-нибудь про Батькивщину, патриотизм, национализм и прочий изм. Риторика ваша не нова, ею глава РПЦ Кирюха вовсю пользуется, у него там так много русского, что нету Божьего. ;) Вы , кстати, не в курсе, на скольки языках Исус разговаривал?

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

100%! Головне, що багато хто не здатний почути: питання мови - та краплена карта, що її виймають, коли жодного позитиву нема, суцільне "Покращення" виключно "для людей (у сенсі фєні)".

15. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Надеюсь - в этот раз врпрос решится - с новым законом - взамен существующего со времен ссср. :)
    И не будет "крапленой карты", нечего будет вытаскивать. :)))
    А державна мова - одна. Разве это оспаривается?

16. Полковник

Полковник миється в бані

Я не в курсе сколько ещё языков он выучил за свою жизнь, но первые слова его были украинскою.
    Это общеизвестный факт.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

це доконаний факт
    а про російську там ні слова

18. Полковник

Полковник миється в бані

А я что написал?
    И при чём тут русский?

19. kitana

kitana Banned

Чим викликана Ваша надія? :)

Партії регіонів не вигідно вирішення цього питання.
    Тому і законопроект написано тяп-ляп, аби було, тому і авторами його визначено клоуна Колесніченка і одіозного підрахуя Ківалова.

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

так я ж і кажу
    не знали видать тоді про російську....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)