Гаррі Поттер 7

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Deus igrok, 25 лип 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Гаррі Поттер 7

А ви ті книжки читали?

2. Відповідь: Гаррі Поттер 7

От прикол, в нас у львівському METRO Cash&Carry ( гуртовня ), теж з'явився "Гарри Поттер и дары смерти" по 59.94, здається,судячи з обкладинки, той же РосМен-івський. Прикол у тій "гуртовій" ціні !!

3. EntOther

EntOther Well-Known Member

А яне люблю цього Гаррі Поттера ....Багато на ньому якісь помішані :8: ..))Що хочете мені робіть а я його читати та фільм дивитися не буду нізащо :p ..

• Подобається Подобається x 2
  4. dArt

dArt Well-Known Member

Чесно, пытался в школе, однако непошло. Из ураинских пиитов поразил только Шевченко, да и то , кровавый черечур. А так, вообще могу иногда томик Ахматовой почитать на досуге. Попробуйте, может прошибет :)

5. Liliyah Romanova

Нудне воно для старших, а от для тінейджерів якраз.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Першу книгу прочитав наполовину. Не сподобалась не те що навіть змістом, а навіть способом викладення. Важка мова.

7. Liliyah Romanova

В оригіналі читали? Українською? Російською?
    Мій брат від української версії був у захопленні. Здається, англійську теж читав, але не питала його про стиль.
    Знаю, що польський переклад дуже професійний і читається легко.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

українською. моя дочка прочитали 3 книги.

9. Liliyah Romanova

А що донька каже про книжки? І чи дозволите їй решту читати?

10. EntOther

Тінейджерами рахують діте від 12 до 28, якшо не помиляюсь...А одже я однин із них але на Поттера мене не тяне..))

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хто що любить читати.От мені вже 40,але я жити не можу без фантастики.Правда,фентезі недолюблюю,хіба "міське" фентезі(Панов,Лук"яненко).От,Гаррі Поттер мені не пішов...

12. EntOther

Я люблю читати затягуючі детиктиви в яких так і хочется дізнаися шо буде в кінці..)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

---------------------------------------------------------------
    Тінейджерами рахують діте від 12 до 28, якшо не помиляюсь...
    ----------------------------------------------------------------

САме дітЕ - Ви правильно зауважили....

Додано через 12 хвилин
    Сказала, що книжка їй нецікава і не продовжувала більше читати. Що цікаво, був ще момент один, який прийшлося побороти. Вона почала писати твори шкільні у стилі Гарі Потера, прийшлося пройти ломку...
    Що до "дозволите", то я не й забороняв, скоріше вона сама перестала читати. Менша вимагала, щоб ті книжки не попадалися їй в кваритирі...
    Питання закрили....

14. Відповідь: Гаррі Поттер 7

У школі дійсно якась атмосфера типу "примусу" спрацьовує проти будь-якої літератури. Але проте, коли вчитель не "задовбує" контролем за знанням біографій та готової критики, а (наприклад сам) читає твір - "антиефект" примусу зникає і слухати цікаво. Але закінчується урок і дається домашнє завдання і знову ефект виникає. Дурний якийсь примус ! От згадую, раз батько, за "лєнь читати" мені трохи всипав. Оце був конкретний ефект ! На все життя вистарчило !. То була книжка не по-програмі, здається про Робінзона Крузо, але цей поштовх дав змогу мені дійсно, як кажуть "втягнутись" у процес читання.
    Сприйміть мій допис як конкретно-батьківську настанову :) :) ;) і запропонуйте наприклад комусь із тих з ким ви живете "скоротать вєчєрок" шляхом читання по-черзі ! Рекомендую наприклад "Камінний господар". А які саме твори Ви у школі пробували ?
    А ну цікаво, тільки чесно (без Гугля і т.п. ) ;) яких ви ще укр. поетів, письменників 1) знаєте, 2) пробували читати, 3) прочитали і отримали задоволення ?
    А то, як би не вийшло як казав один рос. авторитет у літературі - Бєлінський "...Я нє чітал, но скажу..." :)
    Чоловіче вибирай слова ! :sad: Він і мухи не образив ! А щодо текстів, то оскільки добрий поет чи письменник це, як кажуть, "совість нації" і якщо у його історичну епоху тривав такий "бєзпрєдєл" по відношенню до його народу на його ж рідній землі ! Він просто відображав емоцію, що формувалась на підставі баченого навколо. Доречі його бунтарські погляди поділяли і передові люди з середовища рос. інтелігенції. А хто був тоді при владі і зформував "бєзпрєдєл"- середовище, сподіваюсь не потрібно Вам нагадувати ? Може ще зі школи пам'ятаєте про "Валуєвський, М-ський" укази, систему, покарання у вигляді "москалів на 25-років", панщина тощо. Так що, як кажуть, - звиняйте - питання не за адресою ! Як би не було того навколо, може він теж писав би про кохання, про природу тощо.
    Ахматова - клас, непоганий вибір ! Вітаю !
    Добре що не Ахмєтова :) :) ! Без образ, просто зразу згадується виступ большого "Я" !
    Доречі, цікаво чи знаєте як справжнє прізвище Ахматової ? На жаль вдома не маю томика :sad:. Треба було би виправити цей недолік, але хочеться вибрати у якісній палітурці. Може Ви підскажете нормальне видання ?!
    Що має що "прошибати" ? Думаю, оскільки ми ще з Вами не знайомі, це принаймі трохи, так би мовити, засміливо ! :sad: .Так як у Вас не має підстав відносити мене до "черствих" людей, що їх треба "прошибати".
    Наразі все ! Далі думаю - буде... ?

• Подобається Подобається x 1
  15. Liliyah Romanova

Помиляєтеся. Тінейджерами є ті, у чиєму віці в англійській мові є "teen", відповідно від 13 до 19.
    Ви далі наллежите до цієї групи? ;)

Додано через 1 хвилину
    Миху, дайте Марка Вовчка і Кобилянську (якщо не зарано). Стиль легкий, легко переймається і надзвичайно красивий. ;) Зі свого досвіду кажу. :)

Додано через 4 хвилини
    Якщо мій малий захоче читати, я перечити не буду. Діти тутешніх католицьких священиків читають ці книжки, ніхто тим не переймається. Бо діти мають фундамент і то читають просто як казку. Але наприклад щоразу, як хдемо на вечірню з ними чи літургію, та ж дитина читає псалом протягом дороги. І сама просить. :)

Додано через 6 хвилин
    Не дурний. От у мене примусу вдома не було. То з російської літератури я не читала ні Достоєвського, ні Толстого. Лише критику. Скільки втратила, правда? Краще би був примус.

16. Nastka

Nastka Active Member

Седьмой Поттер понравился в книжном варианте....а фильм....что-то не очень!!

17. sanya

sanya Well-Known Member

Який фільм ви кажете про 7 частину фільму ? Він ще не вийшов .

18. EntOther

Так, належу...))Ви собі тіки уявіть :D ..

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

То дуже файно - почуватися молодим...

20. Liliyah Romanova

Щиро вірю. Не знати, хто такі тінейджери, можуть лише самі тінейджери. ;) :D:D:D

а де твій аватар? :)