Відповідь: Гаррі Поттер 7 щось навіяло... "Тату, я йду гуляти - дай мені якихось грошей?" - "на, синку, на морозиво" - "Тату, мені вже на пиво треба, а не на морозиво..." Власне - діти більші циніки і скептики, ніж дорослі "Старі люди вірять всьому, старші - сумніваються, молоді знають усе" (с) автора не пригадую -- І навіть якщо ваші діти, Миху, у вашій присутності "клеять дурня" і роблять з себе "чемних аньоликів" - повірте Ljolik: дитячий колектив вже свою справу зробив -- Вовочка, 4 роки, і Анічка, 5 років, питають бабцю - звідки ми взялися? - Тебе - лелека приніс, тебе - в капусті знайшли.... Діти радяться між собою осторонь: "ну що, скажемо старій дурепі правду, чи най так дурепою і помирає?"
Відповідь: Гаррі Поттер 7 О! Ви знаєте моїх дітей? Браво. Пригадую, Ви й батьків моїх не минули недобрим словом... екстрасенс прям...
Відповідь: Гаррі Поттер 7 щось підзабув... можна посиланнячко на допис? -- Чи то черговий покруч вашої вразливої уяви?
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Український переклад Віктора Морозова набагато кращий, талановитіший за інші переклади, легко читається. Російські переклади я пробував читати, але більше двох розділів не осилив, далі чомусь не йшло.
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Мама рОдная....:8: :8: :8: У Вас хватило...терпения и времени..читать еще и другие переводы????
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Читателю, ну не всі ж мусять цікавитися Обкомом чи політикою, чи спортом, для мене, це те саме, що для вас „Гаррі Поттер”. Намагайтесь не звинувачувати тих, хто цікавиться дитячими книжками...
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Каждому свое, как говорится, на вкус и цвет товарища нет. На украинском читаю свободно, но что бы получить удовольствие от книги, мне нужно, пардон, на русском читать.
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Бачив прес-конференцію з приводу виходу книги і зрозумів, що переклад щей з прив'язкою до української мовної етніки ! Ну здавалось, що може бути краще ! Нарешті укр.книга вийшла швидше - так ні "єсть єщо людішкі в наших селєньях!" Я маю на увазі т.зв. "Клуб сємєйного досуга"- книжковий - поштовий клуб. Його ген. директор Олег Шпильман видно не вважає за потрібне чим швидше продати читачам укр. книгу, яка вийшла швидше. А пропонує у своєму каталозі книгу російською та ще з анотацією, що в Росії фінальна частина появиться в продажу тільки з 13 жовтня. Вид-во "Росмен" Оце наш зємлячок "дбає" про свій бізнес, своїх читачів і про нашу культуру ! А ця книга це що фальшивка ?
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Купила нарешті книжку, прочитала за 2 дні - жаль що книжка остання. Дуже легко читається, маса задоволення.
Відповідь: Гаррі Поттер 7 я зараз читаю на 85 сторінці . Шкода ,що це остання книга , але цікаво читати
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Зазвичай, переклади зменшують колорит оригіналу, але ще залежить від перекладача. Якщо талановитий перекладач - може вийти результат краще оригіналу. Гарі Потер не є високою літературою, а от Леся Українка - воїстину великий творець, спробуйте читати її твори ( або слухати як хтось читає ) дійсно отримаєте задоволення ! Це кажуть багато рос.мовних читачів і недаремно у Києві театр РОСІЙСЬКОЇ драми імені Л.Українки. Рекомендую спробувати і може дасте нам звіт про свої відчуття. Бувай ! Ждьомс с надєждой!
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Доповню деякі суттєві деталі які вдалось з'ясувати після тел. розмови з централізованою службою замовлень вище вказаного "КСД" : 1) РосМен - вид-во російське. 2) Замовити можна Г.П.7. лише цього вид-ва. 3) Ціна без знижок 69,90 а з макс.знижкою -25% для членів клубу. 4) У Львові є книгарня цього "КСД". 5) З приводу тої анотації у каталозі - дійсно у Росії Г.П.7. вид-ва "РосМен" з'явиться лише з 13/10/2007 . АЛЕ після тел. розмови з працівником книгарні цього клубу у Львові: 6) Г.П.7. вид-ва "АбабаГаламага" у книгарні таки є, коштує прибл.55 Грн.
Відповідь: Гаррі Поттер 7 1) Щось спливає в підсвідомості від таких зауважень комуняцка метода спілкування яскраво передана у фільмі "діамантова рука". Там сотрудніца ЖЕКу ефективно спілкувалась з сусідами з допомогою дезорієнтаційної фразочки "...а за квартіру у Вас уплачено ?" 2) В укр. мові не має "позортеся" ! Не ганьбіться, чи не ганьбіть себе - так вірно ! 3) Йдеться не про тлумачення Біблії, а про деякі історичні аспекти діяльності Церкви. 4) Вискочили з контексту теми !
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Або православний з МП. Вони складають казочки та вистави про хлопчика Гарика, котрий зустрів у Лондоні православного священика (Митрополита Сурозького) і той розказував Гарику про Бога.
Відповідь: Гаррі Поттер 7 Российский Поттер издан только Росменом. В Донецке уже продается по цене 55-57 грн, мелкий опт - 50 грн. Купить можно на сайте www.idea.com.ua