Гаррі Поттер 7

Тема у розділі 'Книгарня', створена користувачем Deus igrok, 25 лип 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Гаррі Поттер 7

щось навіяло...
    "Тату, я йду гуляти - дай мені якихось грошей?" - "на, синку, на морозиво" - "Тату, мені вже на пиво треба, а не на морозиво..."
    Власне - діти більші циніки і скептики, ніж дорослі ;)
    "Старі люди вірять всьому, старші - сумніваються, молоді знають усе" (с) автора не пригадую ;)
    --
    І навіть якщо ваші діти, Миху, у вашій присутності "клеять дурня" і роблять з себе "чемних аньоликів" - повірте Ljolik: дитячий колектив вже свою справу зробив ;)
    --
    Вовочка, 4 роки, і Анічка, 5 років, питають бабцю - звідки ми взялися?
    - Тебе - лелека приніс, тебе - в капусті знайшли....
    Діти радяться між собою осторонь: "ну що, скажемо старій дурепі правду, чи най так дурепою і помирає?"

• Подобається Подобається x 2
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

О! Ви знаєте моїх дітей? Браво. Пригадую, Ви й батьків моїх не минули недобрим словом... екстрасенс прям...

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

щось підзабув... можна посиланнячко на допис?
    --
    Чи то черговий покруч вашої вразливої уяви?

4. sanya

sanya Well-Known Member

Вчора купив книгу про Гаррі !!!

5. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Український переклад Віктора Морозова набагато кращий, талановитіший за інші переклади, легко читається. Російські переклади я пробував читати, але більше двох розділів не осилив, далі чомусь не йшло.

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Мама рОдная....:8: :8: :8:
    У Вас хватило...терпения и времени..читать еще и другие переводы????:suicide:

• Подобається Подобається x 4
  7. Калиниченко

Калиниченко Well-Known Member

Читателю, ну не всі ж мусять цікавитися Обкомом чи політикою, чи спортом, для мене, це те саме, що для вас „Гаррі Поттер”. Намагайтесь не звинувачувати тих, хто цікавиться дитячими книжками...:)

8. dArt

dArt Well-Known Member

Каждому свое, как говорится, на вкус и цвет товарища нет. На украинском читаю свободно, но что бы получить удовольствие от книги, мне нужно, пардон, на русском читать.

9. Відповідь: Гаррі Поттер 7

Бачив прес-конференцію з приводу виходу книги і зрозумів, що переклад щей з прив'язкою до української мовної етніки ! Ну здавалось, що може бути краще ! Нарешті укр.книга вийшла швидше - так ні "єсть єщо людішкі в наших селєньях!" Я маю на увазі т.зв. "Клуб сємєйного досуга"- книжковий - поштовий клуб. Його ген. директор Олег Шпильман видно не вважає за потрібне чим швидше продати читачам укр. книгу, яка вийшла швидше. А пропонує у своєму каталозі книгу російською та ще з анотацією, що в Росії фінальна частина появиться в продажу тільки з 13 жовтня. Вид-во "Росмен" Оце наш зємлячок "дбає" про свій бізнес, своїх читачів і про нашу культуру ! :sad: А ця книга це що фальшивка ?

10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Купила нарешті книжку, прочитала за 2 дні - жаль що книжка остання. Дуже легко читається, маса задоволення.

11. sanya

sanya Well-Known Member

я зараз читаю на 85 сторінці . Шкода ,що це остання книга , але цікаво читати

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Скажіть будь ласка, скільки коштує Поттер у вашому регіоні?

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

45 грн. в магазині , думаю на гуртовнях і дешевше можна купити.

14. Відповідь: Гаррі Поттер 7

Зазвичай, переклади зменшують колорит оригіналу, але ще залежить від перекладача. Якщо талановитий перекладач - може вийти результат краще оригіналу. Гарі Потер не є високою літературою, а от Леся Українка - воїстину великий творець, спробуйте читати її твори ( або слухати як хтось читає ) дійсно отримаєте задоволення ! Це кажуть багато рос.мовних читачів і недаремно у Києві театр РОСІЙСЬКОЇ драми імені Л.Українки. Рекомендую спробувати і може дасте нам звіт :) про свої відчуття. Бувай !
    Ждьомс с надєждой! ;)

15. Відповідь: Гаррі Поттер 7

Доповню деякі суттєві деталі які вдалось з'ясувати після тел. розмови з централізованою службою замовлень вище вказаного "КСД" :
    1) РосМен - вид-во російське.
    2) Замовити можна Г.П.7. лише цього вид-ва.
    3) Ціна без знижок 69,90 а з макс.знижкою -25% для членів клубу.
    4) У Львові є книгарня цього "КСД".
    5) З приводу тої анотації у каталозі - дійсно у Росії Г.П.7. вид-ва "РосМен" з'явиться лише з 13/10/2007 .
    АЛЕ
    після тел. розмови з працівником книгарні цього клубу у Львові:
    6) Г.П.7. вид-ва "АбабаГаламага" у книгарні таки є, коштує прибл.55 Грн.

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Миху, ми ж не з московського патріярхату з вами.

17. Відповідь: Гаррі Поттер 7

1) Щось спливає в підсвідомості від таких зауважень комуняцка метода спілкування яскраво передана у фільмі "діамантова рука". Там сотрудніца ЖЕКу ефективно спілкувалась з сусідами з допомогою дезорієнтаційної фразочки "...а за квартіру у Вас уплачено ?"
    2) В укр. мові не має "позортеся" !
    Не ганьбіться, чи не ганьбіть себе - так вірно !
    3) Йдеться не про тлумачення Біблії, а про деякі історичні аспекти діяльності Церкви.
    4) Вискочили з контексту теми !

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Або православний з МП. Вони складають казочки та вистави про хлопчика Гарика, котрий зустрів у Лондоні православного священика (Митрополита Сурозького) і той розказував Гарику про Бога.

19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Российский Поттер издан только Росменом. В Донецке уже продается по цене 55-57 грн, мелкий опт - 50 грн. Купить можно на сайте www.idea.com.ua

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не знаю думки МП і вона мене не цікавить. Я висказав свою думку.

а де твій аватар? :)