Гаряче водопостачання. Проблеми, відключення, тощо

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем NewsBot, 14 тра 2013.

1. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Сил моїх більше нема. На календарі 15.06, а води гарячої як не було, так і досі нема. В ЖЕКу жодної адекватної відповіді крім "А ми нічого не знаємо" ми не почули. Куди дзвонити, писати, жалітися?

2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

На гарячу лінію міськради.

• Подобається Подобається x 1
  3. Іспанка

Є сенс це робити зараз, у вихідний день? Чи чекати до понеділка?

4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вони мають сьогодні працювати. Можна подзвонити сьогодні, описати ситуацію, запитати про наступні свої дії та їхні дії. Перш за все хай пояснять причину відсутності гарячого водопостачання, яке вже мало б бути. Подзвони сьогодні, чого тягнути ;) Заодно щось проясниться в ситуації.

5. Іспанка

Гм, спробую:) Дякую за пораду.

---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

Я дуже змістовно поспілкувалася із автовідповідачем:))) Спробую пізніше зателефонувати.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

7. Іспанка

А ми далі без гарячої води. Я нині взлостилася і сіла на телефон. Спочатку зателефонувала у Львівтеплоенерго, де мені сказали, що "проводяться ремонтні роботи і вода до кінця тижня буде" (гарне пояснення,нє?). От щойно зателефонувала на гарячу лінію міської ради, де моє звернення прийняли, зафіксували. Чекаємо результату.
    Я все розумію- ремонтні роботи, гідравлічні випробування. Але якщо було задекларовано, що до 12.06 вода буде - то треба було вкладатися в строки, а як не встигаєте - то попередьте людей:ireful1:

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

У нас такого не буває, щоб написали до ....числа і немає.Завжди навіть раніше включають. Та й так довго ремонтні роботи не проводять..ттттт:)

• Подобається Подобається x 2
  9. Іспанка

Алилуя! Нарешті! Сталося! Нам сьогодні відновили подачу гарячої води:yahoo::dance2:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)