Гаряче водопостачання. Проблеми, відключення, тощо

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем NewsBot, 14 тра 2013.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Тю, береш з собою шампунь, рушник, заходиш в перукарню і зразу туди де миють голову ( у нас в деяких є окрема кімнатка для цього) , миєш голову ...і линяєш звідти.
    Бажано, щоб в цей час падав дощ:mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Аліясочко, тут неув'язочка. Щоб помити голову шапку невидимку прийдеться зняти. Все розсекретиться, а з перукарями жарти погані. В руках гострі ножиці і гарячі плойки.. :))

кхе... Стрижка налисо вирішує одночасно купу питань. Всього 20 грн і економія на шампунях, укладках... ну і миття швидке- протерся вогкою тряпкою і юш :tongue:

• Подобається Подобається x 1
  3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

угу. або з таким, як у моєї Дарки... то дурдом

• Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А яке в Дарки? І чо дурдом?

5. Ука

дуже-дуже густе і не коротке. Його, щоб в звичайних умовах виполоскати, треба помурдохатися і вилити купу води. Ну а в тазіку...

6. Romansd

Romansd Well-Known Member

в шапці мити голову ... ;-)

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Хтось вже ощасливлений гарячою водою чи далі, як і я, мучиться поливанням себе із ковшика?

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я від вчорайшого вечора :)

• Подобається Подобається x 3
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я оце на вас всіх як подивлюся тута... Які ви всі балувані - як ота наша Галя. Я вже років 15 мабуть в холодному душі купаюся. Благодаааать Бооооожааааа. Не тре мені нічого кращого. І прекрасно себе почуваю. А взимку, якщо перемерзнеш бувало - це взагалі найкраща штука щоб зігрітися. Спочатку мати на мене кричала й волала що я придурок, що купаюся в холодному душі взимку. А потім її задавила жаба і вона влітку теж потроху почала. І так втягнулася, що і взимку не переставала. І так було кілька років, доки в неї одного разу суглоби конкретно гайки не закрутили... А потім болер встановили... І відійшла вона від цього. А я й досі балуюся. І я практичо не знаю що таке простудні захворювання. Якщо щось і буває, то в дуже легкій формі, як правило без температури. Хіба 2-3 дні нежить невелика. А навіть якщо і бували випадки з температурою, то як правило, після вечірнього душу, вранці я був як огірок.

10. Іспанка

:cry:Йой, як вам файно. Карабіне, то на Сихові вже воду дали?
    То як кому. Я після двох тижнів купання в холодному душі в Рибаківці приїхала додому із страшним бронхітом. Тепер таким не балуюся.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ох і балувана ж я....:mocking:
    Холодний душ то не для мене, але й гаряий теж не люблю.

12. avatarwin

Цілком згідна з автором по вирішенню цієї проблеми , на літній період. І частіше виходити на вулицю коли дощ іде.

Останнє редагування модератором: 1 чер 2013
  13. Іспанка

:cry:То тіко я мучуся без гарячої води? От що вичитала:
    http://www.lvivpost.net/lvivnews/n/20419
    Минулотижнева стаття.

14. Ука

капец
    заходь вгості...

15. thinkers

thinkers Well-Known Member

Електричний водонагрівач можна купити приблизно за 1000 грн. Вигода подвійна: і гаряча вода безперебійно, і економія, бо е/енергія все-таки дешевше обходиться, ніж вода за тарифами ЖЕКу

16. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

:good:
    Ми собі придбали бойлер, Ariston ABS VLS INOX PW 50, на 2 осіб більш ніж достатньо, вода гаряча - будь-коли, за електроенергію платимо цілком терпимі суми,

17. Полковник

Полковник миється в бані

Сколько в Квт нагорает за месяц?

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

За останній місяць пішло 198 квт/год, на 59, 55 грн. Максимум, що наразі платила, то це 106 грн/міс (то десь 320 квт/год). Ми без пільг.
    Скільки накручує сам бойлер, не знаю, хіба приблизно прикинути.
    Кубик гарячої води від Водоканалу - 20 грн з копійками. 4 кубіки в місяць - то вже 80 грн. Скільки платять ті, хто без лічильника, не знаю. Ну і "казенна" вода в нас в будинку лише умовно гаряча, тому бойлер - наше все.

19. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мені, як жителю села цікаво, що робилось би з туалетами в місті /це не тільки про Львів, а взагалі про місто/, якби на кілька тижнів не стало води?

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

біда чорна..... :)))

а де твій аватар? :)