Гаряча інформація: ваші дії в день виборів

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 5 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Прибігав пообідатми.У нас на дільниці все спокійно.Десь годину були спостерігачі від Європи.Залишились задоволені.Дуже низька явка.З 25000 виборців проголосувало десь 600.Не знаю чи дотягнем до 1000? На минулих було півтори тисячі.Добре тікаю. Напишу вже вечором.

• Подобається Подобається x 6
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нарешті сам проголосував.
    Жіночки, яким вчора давав візитівки, впізнали, питають - чому мене не було видно (хтось вирішив, що я - спостерігач).

Перевірив їхню пильність - сховав бюлетень разом із паспортом у барсетку. тут же зреагували - "Ви жартуєте чи перевтомилися?"
    Я кажу - перевіряю, чи не втомилися ви! Яка це стаття КК?
    - 158 частина 5!
    - П"ять балів, дівчата! Так тримати!

• Подобається Подобається x 7
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Борис, и зачем такая истерика, кто б ы не победил Украина проиграет. Какая разница между бандитом и воровкой. Да кстати по секрету мне сказали, что Янукович победил

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Тим22

• Подобається Подобається x 1
  5. Gron

Gron тафгай

Особисто мене, втішає те, що молодь(студенти) не голосують за я.
    Є таки хто проти всіх, але їх меньше ніж за Ю.
    Це майбутній електорат і це гарно.
    Кажу за Одесу та за Київ, як в інших містах, незнаю.

• Подобається Подобається x 4
  6. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Проголосувала...думала полегшає після мого волевиявлення...та де там...тепер ходжу і ловлю себе на думці, що все таки по іншому треба було голосувати...
    Спостерігачі на нашій дільниці - двометрові грузини (може і помиляюсь, але не нашої національності точно)...

7. Gron

Gron тафгай

Та в збірній Грузії по баскету, навіть двох, з такім зрістом немає.:)

8. Boris_Kiev

Прошу тут не офтопити. Це - "Гаряча лінія"!
    Обговорюються тільки технології, тактика, юридичні питання.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,якби вотакво...не приведи Боже?:sad:
    Шо б ми без Бориса робили?:sorry:
    Га?:ireful1:

10. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Mavpysuk

11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Залишається година до завершення голосування. Хто ще не встиг піти на вибори, то ще має трошки часу, щоб виконати свій громадянський обов'язок!

12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А у нас не было никаких членов сборной грузии. Но каккие то бритоголовые, спортивного вида были, оказались бютовцы

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Похоже на подкуп.о_О
    бОльшей "лапши" у Вас нет?, а то - ответ готов:

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Врешті повернувся зі своєї дільниці, що за 50 км у Київській обл. Там, все спокійно було, станом на 14.00. Взагалі там і у першому турі здебільшого підтримували Юлю та демократичних кандидатів.
    А от у Семеїзі , що під Ялтою з голосуванням не все так гладко. Батько в мене, учасник боєвих дій, там відпочиває, зараз дзвонив звідти. 300 людей які відпочивають в санаторії не були допущені до голосування зранку. Він очолив іниціативну группу з 30 людей, поїхали до суду в Ялту. Їм казали що треба особисто прийти до суду, там надати документи, й тоді рішенням суду, зможуть проголосувати. Нічого не вийшло, затребували ще копії, копій нема, ксероксу немає, вихідний день, автобус повертається за розкладом. Прикро. У 2004 з відкрипними талонами було простіше, але і фальсіфікації з ними були. Цей закон про вибори, все ж таки не є досконалим.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А чо лапша?
    Жарти жартами,але може приїхати "братва"..ну..почнеться ота тяганина..складання протоколу..і теде...
    неприємно ж...

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Не люблю "страшилок" от Бориса....
    Особенно, когда он понимает своё бессилие.
    Бог с Вами, "братва" протоколы" не составляет, а те, кто приедут, может наведут порядок.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а явка буде задекларована не менше 80%, побачите.

18. sselev

sselev Well-Known Member

На моїй дільниці відмовились надати бюлетень жінці, яка по списку йде під дівочим прізвищем, хоча вже 8 років як прізвище змінила. Свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб зі старим прізвищем на членів комісії не діяло, казали їм звертатись в суд. Мати тої жінки підняла шум.
    Чим закінчилось - не знаю.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Я тоже в Тбилисси таких не приметила в 1980-х...Неужто так подросли за это время?о_О:preved:

20. Boris_Kiev

Не засмічуйте будь ласка гілку від усвідомлення ВАШОГО безсилля.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)