Ганьбимося в ЄС

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Razmarin, 12 жов 2012.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

так, объясните не далекому, зачем вступать в евросоюз чтоб менять типа советскую систему управления на европейскую? ее и так можно и давно уже нужно было поменять ... так все таки - что дает ассоциация с ЕС ???

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

О Боже, яке ж воно тупе та затяте...
    Ти що, різницю між сходом і Заходом не розумієш, між мосфильмом і Голлівудом, між водкай і шампанським, чи привик все життя в гімні жити і думаєш що в світі кругом таке гімно як в твоєй рассєє?! То поїдь в зацофану Польшу, як в нормальні німеччини-скандинавії не можеш, і потім в Рязань - і прозрій.
    Якби не Захід, писав би ти досі пером, а не нотбуком, а може би й кріпостним був, ловив би баріну рибу к сталу, смерд.

• Подобається Подобається x 6
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

...і зацофане. Я вже з його писанини давно сміюсь. Піднімає настрій перед сном. Бо де ще в світі такі шедеври тупості побачите?:yahoo:

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

наверно похоже на вашего папу?

тыкать будете - маме, может ей это понравитсся ...

рот не порвался от усердия?

так вот, пока гер Самойлович источает из себя кизяки, повторю вопрос, чем ассоциация с ЕС улучшит нашу жизнь, для особолоботомированных, поясню что для достижения Европейского уровня жизни необходимо что-то делать, что предлагает делать ассоциация с ЕС? почему это что-то нельзя делать без ассоциаций? и просьба дятлов с мышлением, что слово "европейский" автоматически превращает деревянный сортир в Empire State Building - не стучатся ...

---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

я ведь просил ...

5. noid

noid Member

Справедливость в законодательстве и контроль со стороны ЕС.

6. Lutra

Lutra Well-Known Member

Почитайте в відповідних темах. Конкретно ця - представляє ЄС з ненайкращої сторони. Кожен сам вирішує кого і як йому любити, Україна - країна вільних людей, за це вішати на стовпах нікого не будуть, займайтеся цим собі тихо, в куточку, немаю нічого проти, але пропагувати гріх содомський - це неприпустимо, тим паче серед дітей. Ми на це просто не маєм ніякого морального права. Та і коли це меншість диктувала свої права більшості? У світі багато брудного й заразного, але той хто хоче - лишається чистим. Маю надію, що ми теж внесемо свій вклад в розвиток ЄС. Але в цьому питанні - я вам не помічник, навіть якщо воно поставить під загрозу сам вступ України до ЄС. Я буду завжди проти. Як християнка і майбутня мама.

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. Forpost

Forpost Стоїк

видиш выйна навколо а ти таким же недалеким ы лишивсы ПиСи а з тобою тутьпанькались цылий рык

9. artobstrel

тыкать будеш маме, може ей понравится, мне не надо, а для сверхдалеких дятлов специально у сообщений даты ставятся, я лично в ноябре 13 года войны навколо не видел ... и кто тут панькается ? панькалки то повыростали?

10. Samojlovu4

На рахунок содомського гріха..... Хто пропагує, ви маєте на увазі?

11. Lutra

Lutra Well-Known Member

Так

12. Samojlovu4

Шо так?!
    Хто і де пропагує содомський гріх питаю?!

13. Radistka

Radistka Rändaj

1. бути в ЄС, це бачити позитивний приклад, тягнутися до кращого, до вищих норм. Проста психологія. Відчути справжній сором від участі у корупції, можна тільки серед людей які корупції соромляться. У нас найбільша проблема в головах. Побачити себе справжніх можна лише ззовні себе, чужими очима.

2. в ЄС - це відчувати здорову конкуренцію. Якщо українці почнуть виробляти конкурентноспроможні у Європі товари, то вже можна буде не переживати за країну.

3. Відкриються колосальні, порівняно з тими що є зараз, можливості для наших вчених. Переорієнтація на вищі стандарти в освіті теж.

4. Відкриті кордони, можливість подорожувати і бачити інші культури і світи розвивають людину і дозволяють їй мислити самостійно, а не бути жертвою інформаційного згвалтування.

5. Про гомосексуалізм в Європі, звісно розказує хто як кому треба, або хто як чув. Для того, щоб проклинати засилля голубих в Європі, треба там пожити і побачити все на власні очі, як воно насправді. Їй богу, смішно це читати ...

надоїло писати ...

P.S. Нічого ми не ганьбимося в ЄС. Що за мазохізм? Нормальні ми люди. А як якась наша Фроська там зганьбилася раптом, то чого то раптом вже геть всі від того погані стали.

P.P.S. Ніхто не заперечує, що пахати нам треба по адськи не розгинаючись. Кілька поколінь підряд. Українці це вміють. Як притисне.

P.P.P.S. Невже ще є наївнЯки, що думають Україна все може сама? без ніяких асоціацій, вступів, членств і т д

• Подобається Подобається x 4
  14. Lutra

Lutra Well-Known Member

Мо самі найдете? Самойлович, не нервуйте мене, будь-ласка. Питання не до теми.

15. avatarwin

не панікуйте і не сваріться,як тільки ратифікують договір з ЕС, ми почнемо повільно рухатися у напрямку покращання нашого життя, і у цьому зацікавлені не тільми ми , але і весь захід --безумовно що не безкоштовно. так як безкоштовний сир тільки у мишеловці.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хоч би якусь нову приказку взяв на озброєння, від цієї вже нудно.

17. avatarwin

якщо пана нудить то можите цього не споживати,інакшого виходу не має

18. Samojlovu4

От і зловили лутру на брехні. Вірніше, на її росповсюдженні.)

19. Obama

Obama Well-Known Member

А ЄС перед нами зараз не ганьбиться?

• Подобається Подобається x 3
  20. Lutra

Lutra Well-Known Member

От і зловили лутру на брехні. Вірніше, на її росповсюдженні.)

Я брешу? Якщо я потрачу свій час і кину ссилки, ви визнаєте те, що ви лінивий женоненависник?

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Підтримую

а де твій аватар? :)