Полож пса на місце... Карпати...На полонині вуйко пасе овечок,кiз... Раптом появляється голікоптер,з нього вилазить молода людина,в костюмі під галстуком,в руках ноутбук...і мовить: -Вуйка! Я с исслледоватєльского института економики... Мовчок. — Я хочу вам сказать,вуйка,что вы неправильно пасете овец. Вот смотрите... Бере ноутбук, підключаеться до сателіта. -Вот видите? Вот картинка. Здесь ясно видно, что за тем склоном трава более зеленая и сочная. Вы согласны? Я вижу, что согласны. Вам надо перегнать отару сюда. Вы хотите, чтобы вам выбрали маршруты перегона? Пожалуйста! Есть три маршрута. По этому маршруту, сразу отвечаю, вам идти нельзя: видите, здесь волки. Из оставшихся двух этот короче, значит — вам по нему. В качестве гонорара я забираю одну овцу... Іде до голікоптера і раптом чує: -А ти шо,з Києва,же консалтінгом займаєшсі? -З Днєпровскіх бєрєгов,а откуда Вы знаете? -Хлопе-е-е...По-перше ти появивсі тут,хоча ніхто тебе не кликав. По-друге ти сам задаєш запитання і сам-си на них відповідаєш,дзяде... А по-третє,полож пса на місце...бо дістанеш по-дупі добре!І вйо голікоптером додому,закий моя коза тобі друге коло в голікоптері рогом не проколола!
Приходить президент Яник до ворожбита і каже: -Порадь,як позбутися фінансової кризи на Україні! А той: -Сядь,склади руки до купи і нічого не роби.Все стане на місця! А Яник: -І як довго чекати? А ворожбит: -До тих пір поки не прийде міністр фінансів і не скаже:-Bce!Красти в державі вже перестали!
Ску-у-учно в вас тут Сидять си xлопи на полонині,овечок пасуть.Дримба,палянка...Ску-y-ка. Аж приxодить ще їден та й мовить: -Хлопи-и-и,що сидите,скучаєте...?Не наввірилосі вам?Та покличте си циган до біди - веселіше вам буде. -Та йой,кликали з-мо вже. -Ну і що? -Що що? Прилізли ті цигани,посиділи си троxи,горілцуні попили,файки покурили,а потім і повіли:-Ску-у-учно в вас тут...І пішли. )
Молиться вуйко Стефко з Самбора ..Господи , поможи мені, грішному , не дай дурниць натворити-наробити, а якщо вже нароблю , то нехай уроком мені буде , а не як завжди - хі-хі ,хаз-ха , запиячив, та й забув.)