Монолог полковника Хлябну водочкі с вєдьорка, зап'ю русскім квасом... і почну усіх рівнять, єтіть...з Гондурасом! Галичан,"ядрьона вош" Зрівняю з землею... Як говорять московити, Мєчтаю і...млєю! Мелю,млію і молочу, язиком своїм досхочу... Вип'ю,стану на поріг - згадаю Марічку, Що назвала мене "рогом" З георгІЙськов стрічков! (Юрко Н.)
Приходить Михасьо до школи з великою гулею на чолі,а вчителька і питає: - А де то ти таку гулю посадив собі на лоба?? -Та то...то бджола,пані вчителько. -А ти шо,не міг її змахнути з чола рукою? -Та не встиг єм,пані вчителько...Тато забив її лопатою!
Ну і что-о? Маєте алергію на галицьке ретро? Звідки знати Бамбуківцю Жарти львівшьких чвар? Буковинець зрозуміє, та не яничар!... Бородатий з "бородою" Дружитиме вік... А бамбук між "бамбуками"... то не чоловік! Я так зрозумів,же ви навострили сі не на галицьку ідентичність і гумор,а на сучасну,російсько-пост-совіцько-європійську якусь? Ровер видумуєте,чи шо? ---------- Додано в 11:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ---------- Я твердо вірю,що Галичина непремінно колись буде в СРІ(?)...тсз,в новітній Священній Римській Імперії!
До чого тут галицька ілентичність і бздури про імперію? По-перше, анекдот зовсім не галицький, скільки б ви йому колориту мовою не додавали. По-друге, його в книжках "Давні анекдоти" друкували, коли мене ще на світі не було. Ото й усього. А от проти галицького гумору ніц не маю проти. Коли він оригінальний і справді галицький. До речі, образи на тему "хтось не чоловік" дуже часто вигукують ті, хто сам має проблеми певного характеру. Так що ви обережніше, ще люди про вас погано подумають
Баба в діда питає: -Стефцю,а Ти наш город,то за кіко би часу,та скопав би з,га-а? -Ну,та-а...ну та за днів три-штири напевні! -Йой...А я напевно би за тиждень! А дід: -Ну то й копай,як Ти така моцна і мудра!
Загадка Вірменського радіо: За що Каїн убив Авеля? Відгадка: За те, що черговий раз розповів старий анекдот.
...і в слідуючий раз, коли Вас знову на світі не буде,то...таки будуть по-новому його оповідати,як те нове,що як добре забуте старе! Як і г'історію Каїна-Авеля,що повторилася в Сталіні-Бандері ,а чи то Кучмі-Гонгадзе! То життє таке,же трагедія обертається часом фарсом-кумедією!
Ой...тут головне,що вас,потаємних,ненавидячих галицьку самобутність,Не Буде більше,во-о! Не зможе бамбук,плеканий ВасеМТемами рости на Галичині . Десь, по-Рос'ї ,то так...а у Львові ні-ні! Знаєте,яке найулюбленіше китайське катування в москалів було? Посадити галичанина на швидкоростучий паросток бамбука і тішитись...отримуючи від цього інквізиторську втіху, Та хто то позволить...хто позволить,та вирощувати якийсь сибірський бамбук,та замість жита на Вкраїні! Свобода самовираження не позволить! Свобода,вона така-а! Та я вже про подібне мовив в 2007-м... Катрен на схід сонечка * * * Вставайте бойку,гуцул,лемку, Бо сонечно уже встає. Вже десь над Доном ясно світить, І жить спокійно не дає. Там Хтось видумує комед'ї "А ля совєтікус" для Нас, Щоб повернувся оселедець Й за п'ять копійок в бочкаx квас. Ковбаска ліверна,та й краби... (Ну зрозуміло - не для нас). А ще для нас,якісь "щербицькі", Такі ж як "чукман" - в профіль й фас. І тішся,смійся глупий лемку, Та запивай все молоком, Та більше не виxодь з нірвани, А будь ти краще...молотком. Яким всі забивають гвозді, В труну "всесвітньої борні" - У боротьбі із екстремізмом... А на війні - як на війні! Закінчаться бої безславно, Для "переможців в кізякаx", А на остаток "Переможцю" На голову наробить Птаx! ------ ГАмерика нам поможе!
От ви, Юрку, і збрехали. Я не "ненавидячий" (до речі, це русизм, в українській мові, зокрема й в галицькому діалекті, не вживаються суфікси "ячи", "ачи" в дієприкметниках). Люблю Галичину, а от тих, хто її ганьбить під виглядом "гавичанства", не дуже...
Тіко не надірвіт сі ...як то вже було! Карпати,44-й..По лісаx xодять-бродять "різні" переодягнуті з зброєю.Хто є Хто - один Господь знає.Одні другиx шукають: xто з тризубом,а xто з гвіздов. Приxодять десь в село,дивлять сі ....пусто в селі.Один старезний дід з файкою сидить - курить. -Вуйку-у,а де люди поділи сі? Ну та як де?В гори пішли - в партизанти. -Маєте,вуйку,кусень ковбаси,а чи покажете дорогу до ниx. -Ну та чом не показати...покажу.Недавно самому Кузнєцову показував... -А ну-ка ,дед,отдавай колбасу назад. Умнік... Самі дорогу найдем. -------- http://yurko-sydoryak.livejournal.com/
Правдивий гавичанин в гамериканській лазні помилково сів на гарячий камінь,та й сильно лається. До нього підходить гамериканець і мовить: - Speak Ehglish? A той: - Та ні-і...дупу спік!