То пан Зброяр так мислить,а не я! Я мишлю,же файний злодій той,котрий в іншого щось вкраде...І телєфон,і фабрики-заводи...і Незалежність! Для того достатньо відірвати хлопа від рідної землі,дати му телєфон і авто якесь і юж...г'Америка руліт! _______________________ Гольдберг,страховий агент,умовляє вуйка з Дрогобича застрахуватися: -Вуйку...Якщо наприклад ви поламаєте собі руку,то ви отримаєте 200 гривень;зламаєте-си ногу - триста... А якщо Вам пощастить зламати-си хребет - ну,тоді Ви багач!
Та то напевно...Бульбу вібралі в городський совєт в Дрогобичі. http://droginfo.com.ua/content/view/1365/ Бульба Віктор (син колишнього голови міста, представник Віктора Вексельберга у Дрогобичі)...
У вас "городський совєт" називається? У нас міська рада. Чи то анекдоти смішніші виходять якщо такої плести?
Кумедія...зануда якийсь попався.Ві вібірайтє і чітайтє тут,що вам подобається...решта Все до гарбічу кидайте! Хлопе,не зачинай-сі! Туристи з Москви ходят-лазят по-Карпатах... Захотіли пива-си випити. Екскурсовод мовить,же можна спуститись в село під горою і купити-си там,але... слід мовити так,як треба. Написав російськими буквами вимову і послав-го до склепу(магазину): Хлоп приходить,витягує папірець і читає: -Слава Йсусу Христу! Продавець: -На віки слава! -А чи маєте на продаж піво? ???!!! -Нема! Во,б'я...Я так и знал! ______________________ Старий кавалок,але файний!
Заходить бандеревець зі шмайсером в маршруткі і питає -Котра година? стає негр і каже: -Опів на сьому батьку... -Сиди сиди синку...я так бачу шо ти не москаль....
Заходить хлоп до трамваю ве Львові,дивить-сі,а спереду сидить негр в вишиванці і читає газету "За Вільну Україну"... Хлоп до негра здивовано: -Йой,а Ви шо по-вкраїнськи читати вмієте? Ну та так,вмію...Я і писати і розмовлєти вмію,бо я є українець! А хлоп: -Йой,а я тоді хто? А негр подививсі на хлопа зверху до низу і мовить: -Та хіба я знаю...Напевно же жид,або москаль якийсь! ____________________________ Атланти з тєжим камінням нехай не напружуються за-дужо,бо-сі надірвуть до дідька! Атланти навіть і не підозрюють,що їх проблєми з тєжарeм,то галичанам "до дупи"! ____________________________ Два старі галицияки розмовлєют-cи: -Михасю,а знаєш,я є такий моцний нинька,як і 40 літ тому. -Йой,а як то? -А ди...Видиш той-во камінисько на подвір'ї? Ну то я-го піднєти нинька не можу так само,як і сорок літ тому!
Люди поможіть... В мене є кУлЄга Вася ....Вася любить ...шож Вася любить ....А Вася любить випити ..а ше Вася розпе...дяй яких мало....І в Васі скоро іменини Треба Василькові скласти вірша поздоровлення..може бути простий і примітивний але такий шоб від сміху всцятися можна було... ..я не поет а готового в неті шукати якось несерйозно.. ---------- Додано в 10:34 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ---------- Придумав пару лінійок Все мішай горілку з пивом Будеш жити ти щасливо (сам я так не думаю, але Васі сподобається) і кінець вірша готовий Жий нам Вася многа літ Най тобі стоїт як дріт))
Яким "галичанам"? Берете на себе багато, ще сі надірвете до дідька. Зайшов гумор почитати, а тут колонка "Сільських вістей" за 1982 рік.
Придумав Жити Вася в хмарочосі Це тобі не булька в носі. Проживеш багато літ - Заржавіє в штанях дріт.
Вася жиє в селі ...бики годує...нах йому хмарочос)))) а про дріт то ви занадто жорстоко...тож таки вітальний вірш а не епітафія
Ну тоді Нам прогресу нах не треба Як будинки ті до неба. Сцяти в полі - то відпад, Приїжджай в Червоноград.
Супер....в вас талант)....тільки більше оптимізму) Сцяти в полі супер клас а хто протів ...(той не прав карочЄ)
Якісь деприсивні в вас вірші.... Нафіга нам та Європа Там вже повно чорножопих Шо за горе, зварим зупи Поцілуйте нас всі в дупу