"На майданi, бiля церкви революцiя iде..." Координатор Андрий огласил в гучномовец меню на завтра: - Значить, борщ, каша, кока-коля. Решительно заколыхалась возбужденная толпа: - А чому знов каша? Ковбасу давай! Ганьба-ганьба...! - Буде-буде вам кольбаса! - замахал охрипший Андрий. - Ковбаса - совок! Отстой! Сущi давай! Ганьба-ганьба-ганьба...!
Другого тижня потому в коштьолi пiсля Служби Божої до кзьонза пiдiйшла поодинока бабця: - Отче, шо то по телевiзору кричать: «я шарлi», «я шарлi». Не пунiмаю. Кзьондз той вiдомий людиною розумною та кмiтливою. Вiдiйшовши, вiн наче набрав телефон и наче пошепки щось коротко говорив. Трохи годi каже бабцi: - ТАМ (пiдняв пальця до гори) менi сказали, що Вони, ТАМ (пальця до гори),… - не Шарли!
Діючі закони на Галичині Закон підлості #1 Закон підлості #2 Ти домовляєшся з дівчиною про інтимну зустріч. Купив файного вина,закуски всякої смачної...а вона дзвонить,що не може прийти ,бо зайнята! Та через годину передзвонює,що таки звільнилась і що буде через 15 хвилин... А ти вже все вино випив і все смачно поїв! Закон підлості #3 Деколи,коли ти плачеш,ніхто не бачить твоїх сліз! Деколи,коли ти переживаєш,ніхто не бачить твоєї болі! Деколи,коли ти щасливий,ніхто не бачить твоєї усмішки! Але вартує тільки один раз перднути....
Два гуцули їдуть бричкою на базар в Косів... Один'си запалив файного г'американського зигара... а той другий і мовить: - Стефцю,до-шляка ясного...Ти з тим г'американським зигаром змахуєш на вар'ята! А Стефцьо: - Добре Михасю,добре,буду попіл в інший бік струшувати!
йой,та хто не був в Косові? А як же,був'єм,кілька разів...кулєга мій дрогобицький,Владзьо Грабовський з Косова! А ви видно в тому колледжі,що там,пензлювати вчилися,шо нє?
Дві сусідки сидять на лавиці: - Мариню,ци чули’сьте, люди мовлят,же ті, шо активно'ся дримбають і файку кур'єт,то живут набагато довше… – А шо я вам казала!!! Тота стара курва Анця щи нас із вами пережиє, жеби ї шляк ясний трафив...
Молиться вуйко Стефко з Самбора ..Господи , поможи ми грішному , не дай ми дурниць натворити, а якщо вже нароблю , то нехай уроком мені буде , а не як завжди - хі-хі ,ха-ха , запиячив, та й забув! http://yurko-sydoryak.livejournal.com
Янукович: Звонив Порошенко.Просив поділитися опитом боротьби з Правим Сектором. Та там нічого сложного...Скоренько спакував чемодани,сів в вертольот...і усьо!
- Куме,а давайте-но завтра,та сходимо разом на рибалку. -Йой,куме,гріх мовити, та я ту рибу та не вмію лапати! - Та шо там вміти,шо там вміти ... Наливай-випивай,наливай-випивай!
Кулєга до кулєги: -Михасю,чув'єс,же Стефка з фільварку інсульт хопив? -Йой,і шо? -Та шо-шо,весь лівий бік му відняло,і ліву руку і ліву ногу! -А з пуцьков...з пуцьков як? -Норма-а-ально,встиг Ї на правий бік перекинути!
Земляче, чости зі свої сторінки не заходите? Паролю забулисти? Як там в гамериках, ліпше аніж на СамбОршині?
Йой,Васильку,який пароль? Доляри чи шо? Забанений Нотоцо навєчно видать тут.А може і ні.Як ні,то нехай начальник помінєє те моє джазове Dixie на галицьке Юрко Нотоцо! І тіко того щістя!До речі,хто то теперки тут президент? Наційоналіст,комуніст,ляшковець,а чи то Юлька Садовая? А гАмерика? Йой,йой...там юж не жартують! Там Васильку,як і Ви,думають що би то нове таке втнути республіканцям/наційоналістам,жеби їм файно було,бо демократи/соціял-комуністи про-масонські,та...всираються помалейку,їдуть додолу голою дупою по-негибльованій дошці! То кіно тіко й почалося,то й дивимося,ту кумедію!
Як казав Ігорко в панамі, Мартин десь світами волочиться. Мабуть космополітом став. А тутай всі на самосвідомості.
Мартин до Михайла: Михасю,а чого то ти вирішив же податкова поліція встановила в твоїй квартирі підслуховуючого жучка,га-а? -Йой,Мартинцю,йой...Та дивлюсі,же...же в моїй квартирі та їдною шафою чогось стало більше!