йой,Зяиа,та ви там на сході,в Єрусалимі фіг заспокоїтесь "каїни поварйовані" Вже і українчів такого понавчували! Ну юж...трохи пісні про нашую Раду Верховную! www.youtube.com/watch?v=tUxegEXBApQ
-Стефцю,кулєго,а ну повіч ми,чи хтів биз попробувати той г,американський секс на трьох? - Ге-ге....ну та чом би,та хтів бим! - Ну то той-во...Скоро біжи додому,може ще встигнеш! www.youtube.com/watch?v=j04aU0zA2bc
Cин до п'янющого батька: -Тату,я більше не піду з Тобою кататись на санках. -Досить нити ,Михасю.Давай...давай вези тата додому.
Мудруєш'сі,волиняку-баняку...мультик-то український! Сидять двоє гуцулів на полонині, тут один і каже: – Ано,дивисі Стефцю,тіко що но з тої-во скали альпініст полетів! О, ще їден! Гніздо в них там, чи шо?..
Во-о...сіонізм мрочкізму і бамбукізму дещо роз'яснює! Почему израильтянам нельзя эмигрировать в Германию? http://inosmi.ru/world/20141008/223514078.html А взагалі-то,ось,по темі... Помирає старий єврей. До нього приходить прощатися його друг, теж дуже старий , і каже: “Зяма, ти скоро будеш на небесах, там зустрінешся з Hим, так от, якщо він щось там буде питати про мене, то ти мене не бачив і взагалі не знаєш,пойняв?! http://www.youtube.com/watch?v=j5TsAbuCQ0A
-Татку,а бабця точно буде їхати цим поїздом? -Ти би меньше тріпався,Михасю,а скоріше б відкручував рельсу!
Батько до доні: - Марусю ,а хочеш жеби Михасьо та за Тобов бігав? - Йой,та хочу.... - Ну то копни Михася моцно в гузицю...і втікай!
Коли ти помер,то ти вже цього не усвідомлюєш,то лише для деяких інших важко! Те ж саме,коли ти тупий!
В львівшькому роддомі переплутали новонароджених,яких народили росіянка,українка і єврейка. Викликали на огляд матерів,щоб кожна впізнала свого! Першою підійшла до діток росіянка і сказала:- Пyтuн борец!...Побачила котра дитина усміхнулася,та і забрала її! Другою підійшла українка і відразу взяла без слів свою! Лікарі здивовано так запитують її:- А як то ви пані,та відразу так спізналисте свою дитинку! А бандерівка на то:- Та йой! Коли підійшла росіянка та повіла "Пуйло борець",то гебрейське дитятко обкакалось відразу,а моє так міцно стиснуло собі кулачки!
Гуцул в горах приймає пологи в своєї дружини. Вже не перший раз. Світла немає, запалив свічку. Витягає одну дитину: «О, хлопчик! Івасиком буде». Перерізав пуповину. Дитину загорнув і поклав. І знову щось там витягає. Каже: «О, дівчинка. Марічкою буде». А старший син каже: «Тату, гасіть свічку, бо вони на світло лізуть!».
Было это очень, очень давно, в дремучие доисторические времена. Когда однажды несясь по лесу снежный неадертал встретил ветхозаветного укра и спросил: - Слышь, укроп, что там нацарапано на камне возле твоей пещеры? (Ша, тогда букв еще таки не было.) - То, братане, жiнка моя малювала, як борща варити. - Борщ - фи! Мы - едим суши, - недовольно бормоча, в раскачку удалился неадертал. Задорно подкрутив ус и оглянувшись, укр кликнул жинке: - Ти чула, ягiдко моя, як вiн назвав нашi сющi - "с-у-у-ш-и"?! - Тиж ба, покидьок! - аж взвизгнула полногрудая Солошка.
-Вуйцю,а хто і шо для вас було авторитетом ,як ви були малейким? - Гм-м,та для мене в дитинстві авторитетом був тато і його чорний пасок. - По карате? - Нє. По дупі.