Хлоп кричить на все подвіря: -Ганька-а-а, я кулемета на дачі закопав! -Шо ти мелеш,дзяде? -А нехай думають,же в мене є дача!
Юрко прокидаєсі після страшного перепою, ніц не памнітає, весь побитий... Питає в Стефка: -Куме, а шо то сі стало вчора? Хто мене так збив? - Я, куме. - А за шо, Стефцю? - Та коли ви обізвали мого сина Альфом, а доню Центаврою - я стерпів. Коли ви мені розламали всю баню, шукаючи там Полковника, я стерпів. Але потім ви вилізли на мою жінку і хотіли показати, шо Священна Римська Імперія з Москвою зробить...
Мовить до Стефка: -Вуйцю,я вчорай азіяцькі цуда бачив в Сколє,в ресторації,як то бамбуковими палками їдять... -То напевно китайці були! -Та ні вуйцю...московскії лижники!
То Юрасько на ровере з Полковницей катаєцца по Львову...ги-ги-ги! Під музИчку Варгатих Кулєг,що з Перемишля,котрий за 20-ть кілометрів від Юркового Самбора,по-ту сторону кордону... http://www.youtube.com/watch?v=UPbI84Tikok
Святий отець перед весіллям робить настанову хлопцю з Самбора: - В семейному житті ,Михасю,у вас з Ганусею повинна завжди бути любов і згода.І в постели між вами повинна бути гармонія! Після весільної ночи отець з цікавістю так: - Ну як, Михасю,все було нормально? - Та так,так...Все було клясно так, тіко до ранку я все таки гармонію з ліжка викинув!
Мамця пише листа синочку до буцигарні: - Михасю , з тих пір як тебе посадили до тюрми за націоналізм, мені все важче справлятися по-господарці. Зараз треба було би город перекопати і бараболю посадити,а помогти нікому. Синочок відписує: -Мамусю, ви город не рухайте, а то таке викопаєте, що і вас посадят і мені термін добавлят. А матуся відповідає: -Михасю,дитино, після твого останнього листа приходили міліціянти, весь город перекопали, ніц не знайшли. Пішли злії і сварились. Михасьо в відповідь: -Чим міг - тим поміг. Бараболю самі посадіть!
Гуцулка перед весіллям робить настанову донечці,яка виходить замуж за сусідського Михася. - Ганусю,доню,ти знаєш,який той Михасьо принциповий і впертий є...Ну,то во,нігди...нігди з Михасьом не сперечайся,якщо шось та не так,не по-твоєму! Відразу плач!
Ага-ага,попросити...як в анекдоті! - Дядя Фіма привезіть нам з Ізраїлю шоколадних канфєт. - Ой,дєткі...я забув вдома кошельок!На другий раз буду летіти в Дрогобич,то куплю! На другий раз збирається знову на Вкраїну,а діти: - Дядя Зяма купіть канфєт. - Ой,дєткі ...шоколадних канфєт в магазині не було ! - Та купіть карамельні! -Нє,дєткі,карамельні не купуватиму! Ви в мене будете кушать тільки шоколадні!
Вуйко Стефко телєфонує до Юрка НоТоЦо: - Юрку! Я ото 500 долярів в Україну передав, на АТО! А ви якось українській армії помагаєте? - Йой, як то не помагаю? Вийшов-єм у бостонський ліс і 500 разів крикнув Слава Україні! Бо долярами кожен може, а я ж майстер слова!
Президент дзвонить: - Ну,як там нинька на тім Домбасі,пане Коломойський? - Докладую,пане Президенте!Всьо в порядку!Всьо вже порозвалюване! www.youtube.com/watch?v=bXjkT_mj7Io ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ---------- ...до Зями,же вислав му в дарунок,аватар,яко для головного редактора супер-євроГейського журналу "Егоїста"
Вуйко Стефко,так міцно затягнув'сі димом з файки і мовить про ту,сучасну європейську політИку олігархів і массонів: -Ну шо,всралисьте'сі? Теперка чекайте поки висохнете!
Зяма з Львівшького часопису "Егоїста" для україншьких гомосексуалістів шле терміновий телЄграм Вуйкові Стефкові до г'АмерИки: - Вуйку! Терміново переведіть гроші! Вуйцьо Стефцьо не вагаючись відсилає темінову відповідь-телєграму: - Зямцю,коханий! Гроші по-ангельську, то буде "money"!
Жінка до чоловіка: - Стефцю,а ти знаєш,який наш сусід мудрий,взяв в банку кредита в долярах і прикупив'си на земельному аукціионі ще 10 гектарів землі? - Йой,то то я сі дивлю,же його кінь за стодолою на дереві повісився!
Приїжджає раз на рідну Галичину xлоп з г'Америки...Емігрував колись давно,молодим,тєжко гарував там,як сліпий кінь,але так-таки Мільйонером став. Ну...його окружили свої люди,селяни,корреспонденти , і всіx інтересує одне.Та й питаються в нього: -А повічте нам панунцю,а як -то вам вдало-сі в Америці, та мільйонером стати. А той їм: -Йой,як та як...Та знеєте як?Та коли ми з Ганею емігрували і приіxали до Станів Американськиx,то...то в кишені ми мали лише 2 центи!...На ті два центи ми купили 2-а ябка,ну і продализмо ті ябка вжe аж за 4-центи.А за штири центи юж купили з-мо 4-и ябка...і продали з-мо їx за 8-центів.Ну а далі так само...купилизмо 8 яблок - продализмо їx за 16 центів...І до-о-о-вго так торгували,до-о-о-вго...аж поки не померла наша бабця Зоня і...зоставила нам той мільйон долярів.
Обама вирішив по-домовленості з Порошенко надати Україні потаємну допомогу від НАТО! Спустив на парашутах в Карпатах батальон вояк,а жеби їх ніхто не спізнав,то одяг в гуцульський одяг і овець та баранів також голікоптером їм доставив!Жеби всьо натурально було! Аж тут з села вуйко йде,а вояки на гарно засвоєній україншькій мові з галицьким акцентом до вуйка: - Слава Сусу Христу вуйку!ДобрИдень! А вуйко: -Слава,слава пани г'американшькі шпійони! Ті в трансі:-Вуйку,а як ви взналисте же ми г'американці? А вуйко: Йой,батяри,холєрники! Ну та де то в нас в Карпатах та негри вівці пасуть!