Тим22 своими страшилками весь народ из темы разогнал... ---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ---------- Кстати, мы тоже заходим. Там такой акцент интересный и посидеть можно, что на Невском проспекте поблемно...
Я в буддистком никогда не был. Храм есть, но как-то опасаюсь я туда заходить. Никто не был? Интересно...
У вірменську - звісно ж, можна. Вірмени - то відгалуження православних галичан. Тільки не плутайте з чалдонами, то зовсім інше відгалуження православних галичан
Надо завтра выяснить, не католик ли Чалдон... А то по Ямалам всё, да хантам-мансам. Подозрительно. И на бредмет сокрытия брелков проверим. Вчера максун, сегодня брелок. Меня терзают смутные сомнения...(с)
Тут можливе прогресивне старообрядство на основі марійського неошаманізму. Але насправді це прихована русинська архієпархія східнокатолицького обряду. Коротше жидо-масони.
Тсс! Никому! Сегодня Ураза-байрам празднуют. Услышат про жидо-масонов, обидятся, опять кушать на месяц завяжут...
Ага, не варто, не варто, вони ж перестануть їсти, стануть злі, і ще якийсь джихад оголосять з голодухи...
Правильно, на крайняк брацлавсько-пітерських миротворців туди направити. Але там гори затуляють - католики і так не перелізуть, хе-хе.