Галичани керували Кримом ще 1000 років тому

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Danilo, 5 січ 2007.

1. Монархист

Монархист Well-Known Member

Відповідь: Галичани керували Кримом ще 1000 років тому

Я не настолько категоричен в этом вопросе. Если так подходить к ситуации то надо расстрелять всех потомков активно поддержавших большевиков.

Этот вопрос решатся только в рамках древних традиций, по современному референдумом (если такое время прейдёт).

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чому ж я повинен когось звинувачувати....
    років 10 тому я був прихильником монархії (авторитаризму), навіть знайшов по материнькій лінії предка-шляхтича...
    по батьковій — один прадід був архиєрей російської православної церкви (яка завжди була державотворчою в росії), а другий прадід — з донських козаків (знову ж таки, ті самі козаки, які до останнього були за царя-батюшку)...

але з того часу кардинально змінив погляди...

3. duncan

щось я такого не пригадую...
    всіх же розстріляв "вождь пролетаріату"...
    хто це кого покинув?..

4. Монархист

Монархист Well-Known Member

Могу только предположить что вы жертва агитации. Хотя в чём эволюции ваших взглядов мне неизвестна.
    А авторитаризм от монархии, а тем более конституционной отличается значительно. И вообще форма социального строя это момент социальный а не политический. Ведь немцы имели достаточно развитую демократию ещё в 20ые годы 20го века. Но ещё чуть-чуть и «результат на лицо». Мы можем также рассмотреть Швецию или Англию.
    Лично для меня современное состояние в русско-украинский отношениях это борьба элит, а не некие национальные интересы. Ведь некто даже спорить не будет если Россия войдёт в состав Украины, но вот если Украина войдёт в состав России это уже расширения имперских амбиций. Но естественно такое невозможно так как элита не может признать своё подчинение. Тут не вопрос национальности ведь не секрет что пол России имеет украинско-белорусские фамилии, и это же существует в Украине и Белоруссии. То есть даже если и существовало некое разделение по национальному признаку, то это вбито в голову, а не на уровне генов.

5. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Пупер!
    Напомню вам (если вы не знаете), что Николай II отрекся от престола 1 марта 1917 года в пользу своего брата Михаила, а тот отрекся в пользу временного правительства. Тогда еще октябрьской революцией, большевиками и не пахло!
    В итоге страна с февраля по октябрь была без императора, ну а потом пришли большевики...

6. duncan

знаю, "фєвральская рєвалюция с кєрєнскім ва главє"...
    між іншим, на рублях (кєрєнках) свастика була зображена...

правильно, відмовився і що? обов’язково треба нового пана?..
    а ніккі (ніколаша кровавий), треба зізнатися, зробив росію третьою по економічним показникам...

7. duncan

жертвою себе не почуваю...
    агітація — професійно влаштоване видовище для переконання інших у своїй правоті...
    ви теж підпали про агітацію, тому що вся інформація, яка є — агітація в тій чи іншій мірі...
    німці були розбиті у 1 світову...
    і ніхто не був задоволений з такого результату...
    саме тому держави антанти "закривали очі" на мілітарізацію...
    хоча за (версальським? боюся помилитися у назві) договором це було заборонено...
    і демократія тут ні до чого...

вбачаю іронію у шведській монархії — нащадки не карла 12, а наполеонівського генерала, який став королем...
    а от у цьому я з вами погоджуюся...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Так як товариш Монархіст постійно агітує за монархію (правда не знає за яку), то і мені хотілося б додати кілька слів. На мою думку - це просто не серйозно, а Монархіст не є таким вже і монархістом.
    Памятаю другу половину 80х років. Почалася гласность і деяка демократизація. Скрізь були записи Вілі Токарєва. Так як ніхто не вірив, що Україна незабаром стане незалежною, люди хотіли покінчити бодай з одним ворогом - комунізмом. І памятаю, ми мріяли, що було б непогано якби СССР повернувсяб по крайній мірі до 1913 року. Пошукали б когось з царської родини і реставрували б монархію.
    Події розвивалися дуже швидко, Україна стала самостійною, Росія теж. І тільки десь в середині 90х зявилась інформація що нібито Єльцин збирається передати владу якомусь потомку царської родини який живе закордоном. І все...
    Натомість Росія семимильними кроками вертається в світле сталінське минуле, про монархію ніхто не згадує. Нема ні монархічної партії, ні монархічного руху... Лиш все повертається на круги своя. І я не здивуюсь, коли і російський триколір подібно гімну перетвориться на червону молоткасто-серпасту хоругву. Сумно...

9. Пересвет

Это вы, Педро, как ярый русофоб желаете этого даже не зная какие процессы происходят в стране. Жалко вас...

10. duncan

щось я не зрозумів, де ви побачили у дописі педро русофобію?..
    ви ще скажіть, що я русофоб...

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пупер, в них якщо хто виступаєте проти совка, сталінізму а особливо Путіна:eek: , відразу переходить в категорію русофобів.
    В такому разі я був би страшним українофобом кілька років тому - бо завжди виражав свою неприязнь до тодішнього президента:rolleyes: .

12. duncan

якщо ваша сентенція вірна, тоді я: українофоб (у минулому), русофоб майже завжди, американофоб!

13. Полковник

Полковник миється в бані

А чё так-то?

У нас ничего грустного не предвидется. Доходы народа растут, Рождаимость поднимается, новые ракеты с ядерными головками на вооружение поставили, Путина - одобряем, Пугачева, опять же, всё поёт! Так что всё класс! Не сумуйте!:rolleyes:

14. Полковник

Полковник миється в бані

Педро, ну как Вам выступление Путина в Мюнхене?
    Мне понравилось. И народ как слушал внимательно!
    Даже Ющенко и Меркель!
    Что в Австралии об этом передают?

15. Пересвет

А Педро в своем репертуаре, опять империалистические амбиции, опять тиран, и пр. и пр.
    Неужто, Полковник, Вы хотите услышать что то нового?
    Ему все не такэ. Путин, Сталин, коммунизм, царизм, Империя, Романовы, Петр I, Московское княжество и т.д.
    Русофоб, одним словом. Не стоит и внимания.

А насчет Путина. А что он что то новое сказал? Он подверг критике то о чем говорит весь мир.

16. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Цікаво, а чим "тодішній" президент був гіршим від "теперішнього"?:confused:

17. Степаныч

Молодец Путин. Президент с большой буквы "П". Извините за оффтоп.

18. duncan

бракує вам батога?..
    не розумію, як може бути людина з великої літери такою: все для себе...
    ніц — для народу...
    придушує свободу слова...

19. Полковник

Полковник миється в бані

Может фактики какие приведёте? Или просто так - по......, в смысле, поговорить???

20. Степаныч

От якби ще Ви докази навели...:rolleyes:

а де твій аватар? :)