Відповідь: Галичани і східняки-2 Це все профанація,фальсифікації обов"язково будуть.Я ж тута в Донбасі живу майже 2 роки,бачу ситуацію,яка тута склалась.Це Вам не Західна Україна,не Центр,навіть не Південь(там я теж був під час III туру президентських виборів).Це Вам-ДОНБАС,народ тут слухняний,як скаже начальство проголосувати так і буде.Бояться...
Відповідь: Галичани і східняки-2 Донецька мафія спочатку виникла,потім зміцніла,легалізувалась,пішла в політику і тепер вирішують долі мільйонів людей виходячи зі своїх власних інтересів.А балачки про демократію їх не цікавлять.Показуха профессора по ТВ дуже далека від реальності... "Хочете демократію по-донецькі-тоді ми йдемо до вас!"
Відповідь: Галичани і східняки-2 Пан Лоцман! Чесно кажучи сподівався, що мені хоча б ПОДЯКУЮТЬ за надану інформацію. Адже цю інформацію про "ДИВИЗИИ" Ви ЗАМОВИЛИ, чи не так?
Відповідь: Галичани і східняки-2 Боятся, ой боятся. Только как-то станно боятся. Одних боятся, а других ну совсем не боятся. Почему? Может объясните? Как признанный эксперт по Донбассу. Додано через 2 хвилини Danilo, Вы так клёво подсекаете шахрая, что не удержался - поставил Вам два плюсика. Додано через 11 хвилин Восхищён. До зависти. Это ж только истинный джентльмен может сразу отличить леди от не леди и выбрать правильное, как для джентльмена, поведение. Очень облегчает жизнь. Додано через 13 хвилин ОК. Я не буду любоваться, я буду только восхищаться Вами.
Відповідь: Галичани і східняки-2 Єслі нє вєрітє,посмотрітє Закриту зону В.Ар"єва про Донбас,почітайтє кнігу Б.Пєнчука "Донецкая мафия",одєньтє футболку "Я за Юлю" ілі "Дякую Тобі Боже,що я не москаль" і пройдітєсь по Донєцку,можєт тогдо поймьотє...
Відповідь: Галичани і східняки-2 Зараз читаю другу книгу "Дон. мафія.Перезавантаження", багато що стає зрозумілим. Волів її відсканувати та викласти, але сканер не робить на роботі, а в дома не маю. До виборів не встигну. Януки радіють. :radist: :D
Відповідь: Галичани і східняки-2 Дайте лінк,будь ласка,бо я анталогію прочитав, а перезавантаження знайти не можу
Відповідь: Галичани і східняки-2 Наразі не знайдете у мережі, я купляв у магазині, 45грн. Але у Донбасі навряд вона продається. Можу лише порадити купити тут, якщо там є друга книга. http://petrovka.ua/product.php?code=35760
Відповідь: Галичани і східняки-2 А перезавантаження то 2-га частина? Просто анталогію я тут придбав,як це цю книгарню не спалили,аж дивно...
Відповідь: Галичани і східняки-2 Гадаю що це просто доповнена перша. Документи(фотокопії), світлини, матеріали з інтернету з адресами, та ще щось цікаве. Першу запретили, отже це на заміну її. Якщо у Вас є перша не варто купувати. Хіба що зауважу, друга книга - УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ. Перша - тут http://janukovicha.clan.su/mafia.htm#Пролог
Відповідь: Галичани і східняки-2 Закрыту зону Ар"ева я дывывся. Кныгу Пенчука нэ чытав, брэхаты нэ буду, тому що я взагали нэ чытаю публицыстыку. Футболку нэ надягав, але зобов"язуюсь надягти, якщо прэзэнтуетэ мэни таку. Розмир 60 або XXXL. Гарантуетэ мэни, що тоди я зрозумию?
Відповідь: Галичани і східняки-2 патамушта данецкій? Підходите до палатки з серцем, кажете: "дайтє двє". Потім трошки рукоділля... і хто знає може Вас свої "данецкіє" не поб'ють, пожаліють як жаліють місцевого дурника.
Відповідь: Галичани і східняки-2 Замётано. Если шахрай не обманет. Додано через 2 хвилини Патамушта умый. Рукодельем заниматься не буду. Увольте. Може и пожалеют. Тогда почему шахрая бьют смертным боем и за местного юродивого он не проходит?