Погоджуюсь Але... На даному етапі команді не світить нічого через відсутність досвіду і упередженість суддів (про суддів виключно моя власна думка про українскький футбол, так що не оспорюйте). Тому, чим сильніший суперник, тим корисніше команді, вигідніше Димінському, цікавіше вболівальникам.
Сподіватися на те, що Карпати вийдуть з групи... майже нереально. Але досвід команда отримає неоціненний і взагалі... то є крок вперед для команди.
То як сказати. У 85-у Чорноморець переконливо по грі вибив Вердер Рехагеля, з Фьоллером в атаці, а поступився у рівній грі Реалу, який того року взяв КУЄФА. І що дав йому цей досвід? Залишився у вишці після переходного турніру, а рік поспіль попрямував у першу лігу. Треба зберігати та посилювати склад і трохи фарту незавадить. А взагалі МОЛОДЦІ біло-зелені, цього року вболіваю за ВАС. Хай щастить!
Всіх вітаю з виходом до групового турніру! Як би там не було і що би там не говорили, а за стільки років - це успіх однозначно! І, можливо, справд, те, що ми отримали в суперники таких хлопців, як Севілья, Дортмунд і трошки ПСЖ - це також позитив. Бо навіть мова не йде про те, щоб зайти в 1/8 чи фінал, а мова йде про досвід, який ми отримаємо з тих шести матчів! І який би результат групового турніру не був - це вже не так важливо! Хочі як львівянка я щиро бажаю Карпатам здолати груповий турнір!
16 вересня «Карпати» – «Борусія» – 22:00 30 вересня ПСЖ – «Карпати» – 20:00 21 жовтня «Карпати» – «Севілья» – 20:00 4 листопада «Севілья» – «Карпати» – 22:05 2 грудня «Борусія» – «Карпати» – 20:00 15 грудня «Карпати» – ПСЖ – 22:00 Добре, що перший і останній матчі вдома. Вдалий старт - то вже півсправи , а вдома цього легше буде досягнути, ну і знову ж таки, якщо останній матч щось вирішуватиме - то хай вирішує у Львові.
І я про це. З превеликим задоволенням сходив би на Юве. Дель П"єро у Львові. Звучить майже як фантастика Хоча і так нічо. А на рахунок "групи смерті", то в тому є і свої плюся: по-перше, наша команда набереться безцінного досвіду! То ж не з року в рік тільки з Динамо та Шахтарем "європейського рівня" грати. а ще +6 таких зустрічів (з Сараєм - всіх 8!) за половину сезону! по-друге європейські гранди (тобто 3/4 складу "нашої" групи) переважно не досить серйозно відносяться до цього євротурніру. Можуть і дубль виставити (на першому плані - національні першості). Отже, ще один шанс для зелено-білих, особливо вдома! по-третє можливість грати розкуто. За поразку від будь-кого, навіть із розгромним рахунком, ніхо камінь у город карпатівців не кине (і так вже багато зробили), а при будь-якому позитивному результаті - знову будуть на руках носити! Тобто, хлопці можуть спокійно зіграти "свою гру" Особисто я бачу шанс у грі з ПСЖ. Це абсолютно вже не та команда, якою була років 10-15 тому. А 2 роки тому київське "Динамо" в КУЕФА їх просто "винесло" (вдома 3:0, якщо не помиляюся). Так що, мій прогноз, з Борусією, вдома - нічия, на виїзді - поразка, з Севілією. те саме, з ПСЖ, принаймі вдома, потрібно - перемагати!
Та воно ж крикне(дудне) і зразу голову в плечі ховає,але шо поробиш має повне право сидіти на стадіоні.
Тяжка група дісталась Карпатам. "Щастить" їм з жеребкуванням. Зате буде на що подивитись. Я надіюсь на бойовий дух Карпат. Але думаю, що він у них трішки впаде. Вони вже досягли неймовірного і можуть на цьому зупинитись.
Вітаю Карпати)) Не вийшло піти на стадіон, дивились футбол в пабі по ICTV і таке враження, що нормальних коментаторів в Україні не буде ніколи, Моралес не коментував, а читав молитву, емоції на мінімальному рівні! Відразу згадалась сценка в КВНі, де сидять два коментатора Російський - "И от опасный момент у ворот....." Український - "Під 10 номером грає....." Чому ви хороните Карпати, шанси зажди є, Борусія і ПСЖ далеко не гранди європейського футболу до яких приписуєте, Севілью ще можна так назвати. Звичайно якщо грати з таким настроєм, що ми вже все, що могли зробили і треба набиратись досвіду, то команда буде стояти на місці у розвитку. Потрібно вигризати перемогу у будь-якому мачті, тільки тоді команду почнуть поважати та боятись в Європі. Згадайте як колись грало Дніпро при Кучеревському в УЄФА, хто міг подумати, що вони пройдуть Гамбург, хто міг подумати, що Металіст дійде до 1/4. Це футбол, на полі 11 людей з одного боку і 11 з іншого, роботів немає. Надіюсь стадіон буде заповнюватись на 100%