Карпати молодцi, мої вiтання Учора пекельно волав, коли зрiвняли Шоб не повторюватися, самоцитата з iншого форуму: ===== Ну, кстати, Сарай-то был неплох на самом деле. Правда, всего минут 55-60 из 180 Но "Карпаты" оказались лучше, в т.ч. по игре. Вообще, последнее время они просто радуют: вырисовывается свой почерк, в игре появилась мысль, какая-никакая скорость, чувствуется командный дух. Опыта маловато -- именно поэтому чуть не слились в Турции (сразу вспоминаю матч "Арсенал" - ШД где-то 10-летней давности, где тоже вели 2-0 в гостях, но испугались и пропустили дубль от коряги Киоуна, который ни до, ни после бомбардирством не страдал). Но в целом -- прогресс налицо. Дай бог. Львов нежно полюбляю, и такой город заслуживает симпатичной и крепкой команды. Кононову -- отдельные аплодисменты. Неброский тренер, а работу делает и резалт помаленьку даёт. =====
Тяжко писати, бо захрип цілком.) Кайф звичайно. Типова європейська розв"язка на останніх хвилинах. Квиток екстра зберіг - на роботі турку віддам, вволю познущавшись. Приємно здивований підримкою двох ультравських секторів - вже дуже і дуже наближено до "людського" вболівання, респект. Особливо "Слава Україні!". Ще пару літ назад такого не спостерігалося. От як ще нормальний стадік буде, з нормальною інфраструктурою і акустикою - то буде сила.
Так, забув про вболiвальникiв схвальнi слова дописати. Пiдтримка за гучнiстю i злагодженiстю була нiчого так. Не Дойчланд, звiсно, але десь майже як у нас в Харковi
Найбільше в житті не люблю двох речей, це негрів і расизму. Нє? Здається, що декому інколи треба робити перерву в походах в політ вітки. Га? Ну а , логічно, в відповідальних матчах хтось грає навпаки? Ну а ті хто так говорить/думає самі колись грали в футбол? А проти сильної команди? Чи може вчора не було моментів біля воріт Галатасараю на протязі гри? З.І. Щось мені останнім часом фортить на хвілософів. Я розумію , що в людини часом може бути поганий настрій і може щось сказати, але... Коротка передісторія: На матч Карпати-Зестафоні моя дружина виявила бажання (перший раз в житті ) сходити з нами на стадіон. Перед нами були вільні місця, і в другому таймі якісь два чудіки , один з яких був напідпитку, пересіли перед нами, і той що був на підпитку почав вигукувати щось типу :"Карпати г..но,... щоб вам забили". Я три хвилини терпів, а потім зробив йому зауваження, що люди прийшли повболівати а не слухати пяні брєдні, і що нехай він або пересяде на своє місце або йде в фан-сектор грузинів. Він почав огризатись, а чо ми його слухаємо. Недалечко сидів мій сусід, ярий вболівальник Карпат, який теж може зарядити межи очі довго не роздумуючи і теж моєї тілобудови. В загальному закінчилось словесною перепалкою і що того тошнотіка забрав його тверезіший друг. З нашої сторони ніхто не зарядив лише через те, що була моя дружина (в нас не прийнято при жінках битися) . І вчора (Карпати-Галатасарай) була інша ситуація. По ліву сторону від мене прийло троє "вболівальників". Вони не кричали разом з усіма, не вставали при "хвилі", а коли всі вставали (вскакували) в моментах пориву, то сиділи і бубніли: "А чо то вставати? А хіба футболу не бачили?... і т.д. і т.п." От я і зхадумався, а для чого такі люди дивляться футбол (або навіть ходять на стадіон) ?! Лиш би потошніти?
Угу. Особливо про тих, хто при пропущеному голі потусував на вихід ---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:37 ---------- Йой, та такі кадри на кожному матчі присутні
Ну раз вже почали, то культура вболівання, звичайно, "на рівні" в кузьмічів... Вся спина в моїй вердерській футболці лушпинням запльована, в жінки колєгової весь капішон в сємках... А спеціалісти і знавці футбольних правил і німецької історії(арбітр німець) такі, шо мама рідна... ))) Ну але нікуда від того не дінешся, то вже культура і менталітет суспільства. Загалом враження більш ніж позитивні.
Дуже дивне тлумачення. Як на мене Карпати то і грали першим номером - хоча треба було Галатасараю грати. А ще в мене пропозиція: Хто тут називав Карпати вівцями тепер мали б роздрукувати цю гілку і зїсти надрукований матеріал. Надіюсь вони гол у відповідь не побачили... ---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ---------- Ну сємки сємками. А от дудки дістали. Головне їх приносять ті хто раз в рік на матч приходять. Може вже пора повторити акцію "дудки геть зі стадіону". Вівцекрикі також дістали - хочете кричати вівці ідіть в гостьовий сектор
Ну, трохи прикро стало в той момент. Стадіон притих, дехто потусував. Ми ще під час матчу взнавали ситуацію в інших матчах і повболівали компанією (і навіть чужі, що сиділи навкруг поряд) за Металіст і за перші хвилини за Таврію Зате коли Карпати забили, то якийсь старший пан , що сидів позаду, так схопив мене за руки в пориві, що я подумав що він мене підняти хоче
Я би сказав, покрутіше, ну принаймі не гірше Німеччиним, Італії чи тих самих турків (з ТВ склалося враження, а на "Україні" останнім часом багато буваю )). Маю на увазі сама поведінка ультрас і їхня організація В Україні не знаю де так файно організовано ще є. Отже хоть щось в нас вже по-Європейськи. А то й краще...
Карпати намагались грати першим номером по великому рахунку лише у першому таймі . Другий тайм як і у першому матчі віддали ініціативу туркам. Після вилучання Кузнецова просто почали грати на утримання і звинувачувати їх у цьому по-меншій мірі не розумно. В кінці Карпати просто виносили м'яча куди подалі. Молодці що не зламались і побігли до воріт Галатасараю. Третій навіс виявився для нас фартовим. Такого драматичного завершення могло і не бути якщо б Карпати, вже в який раз, не розтринькували гольові моменти у першому таймі. Динамо за це "наказали".
Проблема в тому, що таких "пасажирів" на стадіо приходить досить - таки багацько, як на мене... Я майже не пропускаю домашні матчі Карпат (хіба не в місті), і тих "вівцекрикунів" можна спостерігати на кожній грі... Хоча, коли минулого сезону приїздили до нас мої знайомі з Києва (на матч з Динамо), то відгукувались дуже схвально, казали, що в Києву така підтримка не снилась... Але то, так сказати, загальний план, а як копнути глибже, то набираєшся неприємних вражень, на жаль. Про фан - сектори не йдеться, звісно.
Надеюсь еще на один подвиг Карпат "Львовские «Карпаты» оказались в «группе смерти». За выход из квартета J им предстоит побороться с испанской «Севильей», французским «ПСЖ» и немецкой «Боруссией».
Шо такоє нє вєзьот Ну та нічо. Бум бачити. Єдине, я хотіла, щоб якщо вже тяжка група, то принаймні якусь з італійських команд мені привезли. Ех.
Побачите у Львові футбол з европейськими монстрами. Думаю, це саме "вєзьот". Чи Ви розраховували, що "Карпати" відразу кубок візьмуть?
При чому тут "відразу кубок". Погодьтеся, що з можливих варіантів (як зараз в групі, так і у випадку з Галатасараєм) Карпатам випали чи не найскладніші. Щодо "монстрів", то тут на "вкус і цвєт". Особисто мене ні іспанський, ні нім., ні фр. чемпіонати не надто сильно цікавлять. Тому є трохи розчарування. Прихильникам перелічених чемпіонатів, звісно, буде подвійний стимул.