НЕМА! Я вчора ходив - вс і каси закриті. В центрі також було зачинено. Може хто має зайві (1-3 шт.), я би взяв (а то мене "підмахали")! Пишіть в приват!
Я буду дивитись цей матч і якщо почую,шо купка турків переспіває львівську торсиду)))...,коротше ганьба вам буде хлопці.:ireful:,
Нема квитків дійсно.... Але то ж Юкрейн: знайомство, кавуся, дзвінок до Михайловича - дідька лисого дістануть. Короче, завтра йду на фусбаль!!! )))
А вони вам потрібні, Самойлович? Там половина команди москалів. На чолі з тренером. Ось шкода, що ви Вердер пропустили. Хлопці чудо зробили!
Ну тоді б хоча на другу половину подивитися В інших бо українських командах мабуть москалі відсотків так на 90
Та так то воно так, але раз вже ві Львові, то сходити треба... Як чудо станеться і пройдуть - ото над своїм турком на роботі попрікалуюсь. ))) Деби я там Вердер пропустив?! Хіба на людському великому екрані пропустив, мусів дома в Інеті дивитися.)
Samojlovu4, Мне тоже нравится Вердер своей безбашеностью, тем более что Шахтеру проиграл, но в ЛЧ шанс есть попасть в ЛЕ Группа А: "Интер" (Италия), "Вердер" (Германия), "Тоттенхэм" (Англия), "Твенте" (Голландия).
...ось так от...я в шоці (поки писала про перший гол вже й у нас радість))))))))))))))))))))))ВІТАЮ... жаль,що Олічки.Д тут з нами немає...і десь там на стадіоні мій муж святкують)))
Карпати як завжди...Грали на утримання вигідного для них результату. Як завжди пропустили на останній хвилині і зовсім не як завжди чудом забили гол. Гра була на погана, цікава місцями, але чому Карпати можуть чи то хочуть забивати коли вже майже все втрачено...